Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar Tajkun, vrlo dobar.

Bogami The Last Kingdom je ozbiljno podigao nivo kvaliteta u zadnjoj sezoni. Skoro na nivou GoT-a, samo bez katastrofalne price i Arye Stark. Prilicno sam zadovoljan prvih nekoliko epizoda.

Kako bi neko odradio crtani film Battlestar Galactica na foru SW The Clone Wars bilo bi to fenomenalno za gledati.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

https://www.imdb.com/title/tt8075008/
The Luminaires

Занимљив почетак, нисам сигурна у ком правцу ће да оде даље.

Тотално невезано за конкретну серију, али ми није јасно зашто епизоде трају по сат времена, чак и дуже, код неких серија. Једна епизода се претворила у филм.

Meni od novijih domaćih najbolja Grupa a zanimljivi mi i Švindleri što se trenutno prikazuju na rts-u

Tapatalk pro using S10e

Juzni vetar me bas lepo iznenadio. Dugo se nisam odusevio nekim ulogama u nasoj kinematografiji kao sto sam ovde sa crnogorcima. Kosticu je bas legla uloga. Ima predvidivih scene, izlizanih dijaloga ali po prvi put sam na to sve mogao da zazmurim. Krivo mi samo sto su mnoge poubijali, bas me zanima koje krimi glave ce da nadju za nastavak serijala.

Tesko nama kad dodje oktobar i tradicionalno vreme novih sezona vecine serija.....jer nece ih biti, nista se ne snima vec mesecima i pitanje kad ce poceti. 🙁

To je i dobra stvar.
Brdo serija su dobro zapocete pa razvodnjene, dosta solidnih prekinuto, money grab serije se samo gomilaju.. hiperprodukcija na sve strane, a kvalitet je sve teze pronaci.
Ne kazem da ga nema, i dalje ima vrhunskih iskustava.. ali zbog kolicine djubreta sve je teze naci pravu stvar.
Mozda ce ova kriza dobro doci prenatrpanom trzistu.

A i taman ce biti vremena da se odgleda i nesto propusteno kvalitetno ili eventualno reprizira. Pikiram Wire da obrnem jos jednom.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jel postoji nacin da se banuje pominjanje Juznog Vetra na forumu?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Po mom mišljenju, Besa, Grupa, Tajkun, Senke, Južni vetar, Jutro...
su veoma pristojne domaće serije.

Nije ni blizu i nikada nije bio. Međutim, to nije tema.
Tema su serije. Ja sam napisao svoje mišljenje o konkretnim serijama. Tačka.

Svojevremeno je Dušan Kovačević izjavio da domaće serije i filmove ne može da gleda duže od 15 minuta...kaže da su scenariji očajni a produkcija još gora i da je to razlog...nekako mu sve deluje amaterski...

Dosta toga su kompenzovali nekadašnji vrhunski glumci, sada se i to može dodati na spisak problema sa glumcima sa raznih BK akademija...

Tajkun (2020) - domaća serija, nije loše ali nije ni nešto dobra, pogotovo u poređenju sa Senkama na Balkanu ili Korenima. seriju izvlači odlični Dragan Bjelogrlić. inače, upravo saznah da će biti 2. sezona :zgran:

Poslednja izmena:
Svojevremeno je Dušan Kovačević izjavio da domaće serije i filmove ne može da gleda duže od 15 minuta...kaže da su scenariji očajni a produkcija još gora i da je to razlog...nekako mu sve deluje amaterski...

Dosta toga su kompenzovali nekadašnji vrhunski glumci, sada se i to može dodati na spisak problema sa glumcima sa raznih BK akademija...

Osim za Moj rođak sa sela - za koju je rekao da je jedna ozbiljna serija, jedna od naših najboljih u zadnjih 20-ak godina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

True Detective ko tek pocinje a sklon je eksperimentima slobodno moze da gleda prvo 2 sezonu pa prvu posto nisu vezane a ako pogleda prvo prvu onda ce mu druga biti losija.

Znam da zvuci suludo ali tako je.

Ljudi tražim ovde ali nešto ne mogu da nađem seriju "Better then us". Ruski SF.

Jel gledao neko?

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Ja sam uspeo da izdrzim 4 epizode, nikako mi nije legla ta ruska gluma ciji nisam obozavalac, a pogotovo sto je ruski sinhron pa me i to ometalo, al sam zbog price koja deluje zanimljivo pokusao i na kraju ipak odustao.
Na osnovu prve 4 epizode rekao bih da vredi ako te zanima takva tematika.

ima na netflixu ako se ne varam - pokusao sam da gledam nije me privukla...

on: white lines je meni zanimljiv, gledam koliko uspem da postignem

True Detective ko tek pocinje a sklon je eksperimentima slobodno moze da gleda prvo 2 sezonu pa prvu posto nisu vezane a ako pogleda prvo prvu onda ce mu druga biti losija.

Znam da zvuci suludo ali tako je.
Ovo je dobar predlog.

Sto se tice domacih serija i filmova, voleo bih da jednog dana budu na svetskom nivou. I onda sve sto gledam domace, gledam iz te perspektive, ima li napretka.

Sto se tice domacih serija i filmova, voleo bih da jednog dana budu na svetskom nivou
Ne znam ali meni su Senke bile upravo takve. Bolje su mi od mnogih (i na ovoj temi) razvikanih stranih serija. I nema veze sa tim što je domaća serija, vrlo rijetko gledam domaće serije i filmove.
A i Besa mi je odlična.

Senke sigurno nisu bolje od serija od kojih je Bjelogrlić krao fore...

The Last Dance pored price odusevljava me to sto je skoro sav domunentarni materijal iz tog vremena u HD-u osim snimaka utakmica ,vesti,sa neke televizije.

Moj čovek! Koliko god se trudio i spuštao kriterijume ne ide. Nikada nije ni išlo u suštini...

Vruć vetar mogu da gledam u svako doba dana i noći.
A šta tek reći za Ko to tamo peva ili Maratonce, legendarni filmovi.

Druga sezona True Detective je odlična, meni je bolje legla od prve sezone.

Vruć vetar je predivna serija. Obožavam je!
E sada, pitanje je koliko je KVALITETNIJA od Bese, recimo?

Vruć vetar je predivna serija. Obožavam je!
E sada, pitanje je koliko je KVALITETNIJA od Bese, recimo?

To dvoje je neuporedivo, ne mislim da jedna dobra a druga loša nego je neuporedivo u smislu toga da su različiti žanrovi, skoro 40 godina razlike između snimanja i emitovanja te dve serije, sasvim različite epohe življenja, ne treba uopšte porediti ne samo ove dve serije nego mnoge iz davnih i današnjih dana, svaka je dobra ili nije dobra na svoj način.

Mislio sam da Vuk Kostić ne može biti iritantniji nego u Ubice, onda sam pogledao Južni vetar 🙂
Eee

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Uvek sam brkao grlom u jagode i vruc vetar. Vruc vetar sad koliko vidim gledao a jagode nisam. Valjaju li jagode čemu? Sezona im je pa ko veli iako sam batalio serije mogao bih da overim sezonsko voce ako jelte valja. Sta kazete

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno