Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao 3ću sezonu WW, žali bože izgubljenog vremena. Što se mene tice ova serija ide u kantu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Jednom sam popljuvao ovaj treći deo pa eto da još jednom pljunem posle ovog zapažanja. Kao neko ko je odgledao par hiljada filmova i jedno cirka 200-ak serija svih mogućih profila i žanrova odgovorno tvrdim da je WW3 neopevano smeće i da ako je prvi deo bio dobar a drugi OK onda su totalno sve upropastili sa ovom trećom sezonom, ''niđe veze''.

@Miki Ue: Ne bih ni ja sada da pametujem, ali kao neko ko sebe smatra "filmofilom" moram da kažem da npr. stvarno veliki broj ljudi posle odgledane 2-3 epizode serije "The Leftovers" su odustali, a mene koji sam im preporučio rekli da je "ovo što ti gledaš blagi užas"
Naravno svi mi koji kažemo da smo filmofili znamo kakvoj se seriji radi, a opet ima i onih kojima "nije legla"
Što se tiče "WW III" znamo da će biti još (najmanje) jedna sezona, pa će mo videti.
Meni lično je 3. Sezona slabija od prve dve, ali nikako očaj.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Dobro.

Podsetio bih vas da utiscima o tudjim utiscima ovde nije mesto.

Poceo sam True Detective. Fina serija zasad. Koliko su mi drugovi rekli druga sezona mogu ladno da preskocim koliko je losa!? Mada cu sve redom lepo pogledati. 😀

U trecoj sezoni pokusavaju da otkriju sta se desilo u drugoj.Eto toliko je druga bila dobra 😀

Nije loša druga sezona True detective nego je opšti problem što su je ljudi vezali za prvu sezonu i sve vezano za i oko te prve sezone. Ako tu drugu sezonu gledamo kao zasebnu celinu onda je neki zaključak da je to sasvim solidna priča, par jako dobrih glumaca, nije to hajp kao za prvu sezonu ali je sasvim gledljivo. Da je taj ciklus bio neka posebna serija nevezana za TD daleko bi bolje prošla nego što je bio slučaj.

Westworld трећа сезона - остао сам тотално збуњен. Дефинитивно су се погубили у причи. Прва сезона је била супер, друга и трећа... Шта рећи? Бернард се у целој сезони појавио 3х ( ако нисам нешто преспавао ).
Наркос - прве две сезоне супер, трећа разводњена. Гледам је само да бих завршио серију.

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

White lines 5/10

Priča tanka, scenario bušan, gluma ispod proseka ali zato ima deset si*a po sceni da prikrije ovo ispred.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Broadchurch S01
Za sve ljubitelje Killinga, Missinga... Dodao bih da je ovo pravi odgovor na američki rimejk The Killing i koliko god početak serije bio dobar nekako sam se odavao utisku da ipak to Ameri mnogo bolje rade, ali gledajući svaku narednu epizodu, stekao sam drugačiji utisak. Ovo je jedna pre svega emocionalna drama skrojena od više likova koji taj emocionalni naboj prenose na gledaoca tokom celog trajanja sezone. Bilo je tu par zamerki koje mi nisu dale mira da pređem preko njih što je rezultiralo padom koncetracije pa čak i interesovanja sa već umišljenim padom do kraja što se naravno nije desilo, a razlog najviše leži u glumi fenomenalne Olivie Colman pre svega, koju sam zapazio u odličnom filmu The Favourite, a kasnije u izvanrednoj seriji Fleabag. Naravno da nije jedina, ali ovde je bila posebna. Zamerku na sam plot ću staviti u spojler
Ono što je očigledno je previše sumnjivih likova koji mogu biti povezani sa ubistvom deteta, isti rad kao u Killingu samo što je tu urađeno na jedan viši level u odnosu na Broadchurch što navodi na zaključak da se od svih tih likova treba fokusirati na drugu stranu, jer, pretpostavka je da taj tvist na kraju treba biti efektan, tako da sam negde još na samom početku imao svog pika, odnosno potencionalnog ubicu što se ispostavilo kao tačnim samo nisam imao pojma kakav je motiv u pitanju, a on svakako jeste wow! Još jedna mala zamerka, a tiče se opšte poznatog britanksog humora koji ni ovde ne izostaje ali čini mi se da mu u pojedinim scenama tu nikako nije bilo mesto, ali u suštini nikad ga dosta
Što se ocene tiče malo je visoka znajući sebe, ali vredi... Ako ništa, onda zbog poslednje dve epizode, a nadam se da je i druga sezona na istom nivou jer je nastavak. 8/10

Broadchurch ima tri sezone, malo su se pogubili kako serija odmiče ali svakako se može pogledati. Svaka sezona celina za sebe ali sa dodirnim tačkama glavne priče iz prvog ciklusa.

Odgledah TAJKUN.
Najbolje što je snimljeno kod nas u poslednje vreme.
A izbor završne pesme za 10.

Pogledajte Zero zero zero. Dostupan na HBO Go. 10 od 10.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Odgledah TAJKUN.
Stvarno dobra stvar, u startu sam mislio da mi ne leži taj neki spori tempo, ali posle dve tri epizode, navikneš i utoneš u priču.

Muzika je odlična, generalno dobar triler.

Sent from my moto g(7) using Tapatalk

Mislim da ce Blacklist snimati jos s8 i to je to.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Nek snimaju šta hoće ja to više ne mogu da svarim da "gledam"/slušam ni dok klopam (što je ono kategorija i rezervisano mesto za najkrš serije koje pratim po principu "kad sam do sad gledao ajd do kraja"). Bukvalno jednu epizodu ogledam iz 5-6 delova rastegnutih na 2 ili 3 dana... i to puštam samo kad apsolutno ništa drugo nemam na kompu da je na engleskom jeziku (jer dance, nemce, korejce... ne mogu da "gledam" dok buljim u tanjir).
Stao sam sa gledanjem na S07E12 i nisam više ni siguran da li imam još tu epizodu skinutu na komp... ostale nisam ni skidao posle emitovanja.
Uspeli su da me smore gore i od Supernatural.

... eto da još jednom pljunem posle ovog zapažanja. ... odgovorno tvrdim da je WW3 neopevano smeće i da ako je prvi deo bio dobar a drugi OK onda su totalno sve upropastili sa ovom trećom sezonom, ''niđe veze''.

Evo da "zapljunem" i ja. Odgledao u 5 dana, nisam imao živaca da gledam sve odjednom. Do četvrte epizode i nekao, sve se nadaš biće bolje, nakon toga totalno smeće.

Odgledah TAJKUN.
Eh sad, ne verujem da je bolje od Roda ili Senki.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Išla je serija na Superstar TV, izgleda da nema dostupno bindžovanje na nekoj legalnoj online platformi.
Na RTS je isto išla, ali je ne vidim na RTS planeta.

Dobra je serija Tajkun. Slazem se da je jedna od boljih koja je snimljena u poslednje vreme. U celoj seriji mi je nekako Simonovicev sin Bojan meh...

Poslednja izmena:
Ko nije gledao Tajkun ništa nije propustio. To pogotovo važi posle zadnje epizode koja je večeras išla na RTS-u. Sa njom su upropastili koliko-toliko dobar utisak iz prethodnih epizoda.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno