Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pfff, s obzirom da nije imao Bog zna kako zahtevnu ulogu meni je ono što je isporučio bilo sasvim OK.

U stvari od svih casting failova njegov izbor je još najbolje ispao.

Dobar je Witcher, na pola sam otprilike, zanimljivo je.

Nisam igrao igre, mozda bih imao losiji utisak.

Iznenadjen sam zasto niko ne pise o seriji "Godfather of Harlem"?

Kreatori su momci sto su radili na Narkosu, ispred Kamere je Forest Vitaker sa jos mnostvom poznatih njuski iz tih krimi flmova/serija.
Visoka produkcija, gluma na nivou, 60te docarane.. Osudjena je u startu na uporedjivanja sa klasicima iz ovog pravca i junacki se drzi, ali ne parira u potpunosti. Medjutim, to je ne cini losom ili nesto slicno, naprotiv. Odavno nisam pogledao seriju u dahu kao ovu. Posebno mi se svidelo sto nije preterano spora po uzoru na druge serije ovog tipa. RAdjena po istinitim dogadjajima sto mene dodatno zaokupljuje.

Razlog slabijeg odziva verovatno lezi u tome sto nije izdata za nijednu iole poznatu platofrmu sto je danas preduslov uspeha izgleda.

Kreatora i scenarista Chrisa Brancatoa i Paula Ecksteina (Narcos), serija Godfather of Harlem kombinira povijesne i političke događaje kako bi pokušala ispričati širu priču o socijalnoj pravdi ranih 60-ih za Afroamerikance – prije svega likove iz stvarnog života poput gangstera Bumpyja Johnsona (Forest Whitaker), Malcolma X (Nigel Thatch) i Adama Clayton Powell Jr. (Giancarlo Esposito) i kako su se njihove priče presijecale s poznatim njujorškim mafijašima poput Vincenta “Chin” Gigantea (Vincent D’Onofrio), Frank Costello (Paul Sorvino), Joe Bonanno (Chazz Palminteri) i drugih.

Castle Rock s01.
Vidim razni komentari a ja generalno i nisam neki čitalac Kinga, ali meni lepo leglo, misterija malo horor.
Ništa senzacionalno ali ima 7.5/10
Videćemo s02 kad bude.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Witcher je odlicna, drze se knjiga ali sa nekim drugim prilazom, sve u svemu zadovoljan sam. Igre nemaju veze sa serijom, sve se bazira na prve dve knjige, i kratkim pricama.

Henry odradio vrhunski posao, iznenadio me je. Ciri takodje.

Castle Rock s01.
Vidim razni komentari a ja generalno i nisam neki čitalac Kinga, ali meni lepo leglo, misterija malo horor.
Ništa senzacionalno ali ima 7.5/10
Videćemo s02 kad bude.

Cisto da znas izasla je cela druga sezona.

Super, promaklo mi.

You s2 odličan!
Witcher takodje odličan, pozaboravljao knjige ali ono čega se sećam je taman tu...
lost in space s2 slabo
expanse s4 dosta dobar, na pola sam
Vikings s6e3 jako sporo
Uspeh s1e2 ok zasad
Senke nad Balkanom s2e8 vrlo zabavno, čekamo zadnje dve
Arthdal Chronicles negde sam na e6. svaka epizoda je jako dugačka, neke su prespore, a u nekima ne znaš ko koga ubija...može da se gleda na dugačkim letovima :)
shameless s10e2 ok, Ali ne ne vuče da nastavljam.

generalno sve što nije Netflix ili HBO me jako mrzi da se cimam da gledam

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Odgledah juče/danas Senke 2, u komadu, svih 10 epizoda.
Utisak: odlično režirana i jako zanimljiva pseudo-istorijska serija
Svakako za pogledati, po meni bolje sve jedno za drugim.

His dark materials
Sporo do bola, komotno je moglo sve stati u tri epizode.
Ko je gledao film, serja može biti samo proširena verzija istog i nista novo. Tek u drugoj sezoni će biti zanimljivo ako je bude.

^bas bi bila fora da je otkazu, kao sto su svojevremeno nastavak filma (koji btw uopste nije bio los) [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgledah drugu sezonu Lost in Space.

Jako pozitivni utisci, jos bolja nego prva sezona.
Vidim da je ovde iskritikovana, ne razumem zasto. Shvatam, puristi imaju stvari na kojima mogu da zamere, ima par fizicki glupih stvari ali kao celina je vrlo zabavna serija sa zanimljivom pricom i vrhunskom produkcijom. Stvarno sam uzivao gledajuci.

Za sada je dobra. U pojedinim delovima Riz ima one *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ske "saosecajne"grimase u izvestavanju, po kojima su americke vesti poznate i koje je kod nas b92 uveo pre 20 godina, ali stvarno dobro deluje.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Mandalorian prijatno iznenadio, nikad nisam bio neki veliki fan star wars i nisam sve delove odgledao. Ali ova kratka serija mi je baš legla. 9/10

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Zavrsio Witchera.

Pocetak serije mi je bio ok, posle su krenuli da smaraju sa nepotrebnim scenama, a i previse stvari/desavanja je totalno van logike.

4/10.

Odgledao "The Boys" po preporuci sa foruma i prijatno iznenađen, dobra serija baš, čekamo nastavak [emoji3]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

The Witcher 7/10

Bolji tajming za ovu seriju nije mogao da bude, inače bi ocena bila malo manja :)

Počela i nova serija

[YOUTUBE]FeL6GNNWoZk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Expanse 6/10 - Konfuzno, zamrseno. Sada da me pita neko sta se bitno desilo tokom sezone ne bih znao da odgovorim. Bilo je boljih sezona.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Zadnja sezona?

Ja pogledao 3. i 4. sezonu,serija mi pojela pola praznika....al ne žalim se :p

The Expanse,preporučujem ko nije neka batli sve i krene je gledat

Mindhunter season 2 fenomenalna kao i prva sezona. Sad cu HBO Succession,ima 2 sezone svi je hvale :) Inace Apple ima listu originalnih serija za pohvalu.Ali HBO je HBO on ih je sve naucio kako se pravi TV Show.Watchmen takodje spreman , imim mixd fealings videcemo

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno