Ima li neki info kada ce sledeca sezona Expanse-a? Osim najave da ce je Amazon preuzeti nista ne videh novo.
Ja mislim da sam samo tu i procitao kad se zavrsila 3 sezona nisam mogao da cekam pa odmah procitao knjigu koja hronoloski sledin posle desavanja u 3 sezoni.Ja sam pročitao samo 1. knjigu i nisam bio preterano motivisan da čitam dalje. Iako sam pročitao oba fantasy serijala koja je napisao Daniel Abraham i ok piše lik... nikad nisam bio fan SciFi-a u pisanoj / literalnoj formi.
Završio Stranger Things 3.
Tokom celog gledanja utisak kao da gledam Kingovu ekranizaciju kao što rekoh već.
Solidno do samog kraja i do onog dela sa onim pevanjem Dusty Bunn-a i Suzie Poo.
Baš cringe scene.
Najveći party pooper za mene je plotsa rusima. Znam da tražim dlake u jajca ali da im rusi pred nosom izgrade onoliku podzemnu bazu sa sve onim otvaračem dimenzija a da to tek provale neki klinci je dosta njesra
Što se onih "dodatnih" scena na kraju tičepretpostavljam da je Hopper zatvoren u onoj drugoj ćeliji pored rusa
Dodatna scena
Po "internetima" ima teorija da je Amerikanac onaj lik sto ga Eleven zove papa)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari