Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@emaremare
Gledao sam to, sad kad rece "plastelin tehnika" sam se setio. 😀 ... Nista specijalno, ali je kratko, tako da ako ti je dosadno, mozes da pogledas. Ima i neki kraci klipovi na youtube, poput Judge Morty.

Billions 4ta sezona kao i prethodne na nivou samo blago slabija , sledeća ce biti jos bolja izgleda jer...
vraća žar starih rivala Rhoades vs Axelrod

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Uff ko ce dočekati kraj godine.. trejler deluje zanimljivo.

Ovo ce biti prva sezona koju cu gledati a da sam ore gledanja procitao knjigu. Jedva cekam...a mnogo je velika pazua

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Ja sam pročitao samo 1. knjigu i nisam bio preterano motivisan da čitam dalje. Iako sam pročitao oba fantasy serijala koja je napisao Daniel Abraham i ok piše lik... nikad nisam bio fan SciFi-a u pisanoj / literalnoj formi.

Ja sam pročitao samo 1. knjigu i nisam bio preterano motivisan da čitam dalje. Iako sam pročitao oba fantasy serijala koja je napisao Daniel Abraham i ok piše lik... nikad nisam bio fan SciFi-a u pisanoj / literalnoj formi.
Ja mislim da sam samo tu i procitao kad se zavrsila 3 sezona nisam mogao da cekam pa odmah procitao knjigu koja hronoloski sledin posle desavanja u 3 sezoni.

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Ja uzeh ponovo da gledam Star Trek: TNG. I dalje se dobro drzi ali sam potpuno zaboravio koliko su kilave prve 2-3 sezone i koliko je ton serije "naivan".
Otprilike u 3. sezoni je serija zablistala i postala ono zbog cega ima kultni status...

Druga sezona "Big Little Lies" je još lošija od prve (koja je već bila poprilično overhyped)... i sad se već da naslutiti da će da bude i season 3, 4... i da će svaki od ženskih likova da ima nekakav "abusive" / "violent" backstory.

Nisam zavrsio drugu jos ali meni je odlicna..

Pa eto, mnogi ljudi se olako hvataju za opis "odlična"... not me :d Ja sam na totalno suportnom kraju tog spektra. Meni ni Chernobyl nije "odlična" već (vrlo)dobra 😉

Izasao The Boys - S1 8 epizoda stavite na bindz listu za ovaj vikend... 🙂 Overena je i S2 za 2020.

Jesi li gledao, vredi? Uff i doom patrol planiram da overim posle odgledane Titans koja mi se svidela baš.

Danas-sutra krenucu sa maratonom 🙂

The boys, nije loše. 🙂

Završio Stranger Things 3.

Tokom celog gledanja utisak kao da gledam Kingovu ekranizaciju kao što rekoh već.

Solidno do samog kraja i do onog dela sa onim pevanjem Dusty Bunn-a i Suzie Poo.
Baš cringe scene.

Najveći party pooper za mene je plot
sa rusima. Znam da tražim dlake u jajca ali da im rusi pred nosom izgrade onoliku podzemnu bazu sa sve onim otvaračem dimenzija a da to tek provale neki klinci je dosta njesra

Što se onih "dodatnih" scena na kraju tiče
pretpostavljam da je Hopper zatvoren u onoj drugoj ćeliji pored rusa

Jos jedna preporuka za The boys 🙂

Odgledao The Boys, nije loše nije loše 🙂
Efekti su odlični, šteta što ih nema više.

Završio Stranger Things 3.

Tokom celog gledanja utisak kao da gledam Kingovu ekranizaciju kao što rekoh već.

Solidno do samog kraja i do onog dela sa onim pevanjem Dusty Bunn-a i Suzie Poo.
Baš cringe scene.

Najveći party pooper za mene je plot
sa rusima. Znam da tražim dlake u jajca ali da im rusi pred nosom izgrade onoliku podzemnu bazu sa sve onim otvaračem dimenzija a da to tek provale neki klinci je dosta njesra

Što se onih "dodatnih" scena na kraju tiče
pretpostavljam da je Hopper zatvoren u onoj drugoj ćeliji pored rusa

Reakcija Dzojs kod tog pevanja 😀

Dodatna scena

Po "internetima" ima teorija da je Amerikanac onaj lik sto ga Eleven zove papa)

Dobri su Boysi, stvarno steta sto nema jos koja epizoda.

Za sada zanimljiv the Boys

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ja zavrsih The Boys. I mogu reci samo - odlicna!

Posle DD-a rekao bih da je najbolja "superhero" serija... Samo sto nije superhero vec je zanr okrenut naglavacke. Inace vrlo blizu Deadpool-u po stilu (cak i krvavija) i definitivno neke stvari koje su ubacili ne bi prosle na filmsko platno.
Posebna preporuka za usijane glave koje pljuju i ne gotive superhero zanr da odgledaju seriju jer ovo bas za njih...
Mali hint - Gart Ennis, tvorac The Boysa (takodje definisao modernog Punishera), je isto zesci "mrzitelj" cele superhero price pa otuda i ideja za strip. Takodje lik Hughie-a je stvor po uzoru na Simon Pegg-a (1:1 izgledaju i prosipaju fore u stripu),koji je sada nazalost ~10 godina mator za tu rolu pa glumi caleta...

8.5/10 - moglo je komotno duze

The boys odgledao dve epizode i obećava ludu vožnju , Homelandera sam jedva prepoznao lika koji je glumio glavnu facu u Banshee. Ludnica od serije a muzička podloga savršena.
Yojinbo hvala za preporuku, imam predosecaj da ce serija do kraja da održi ovaj nivo.

^Odlicno do samog kraja, moglo je jos koju epizodu vise.
Ni ja ga nisam prepoznao (u prve tri epizode sam isto bio u tripu da mi je poznat) i strasno dobro je odradio rolu, do te mere da je bilo creepy na kraju. On, Karl Urban (njemu je legla uloga samo tako) i "frenchie" su meni highlight prve sezone.
Mislim da je prva "punokrvna" R-rated serija koju sam gledao posle duze vremena.

Poslednja izmena:
Dark serija lomi ..
Odgledao juče 5ep za redom 🙂 pravo osveženje

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pogledao prvu epizodu "When they see us", uvod je uradjen jako konfuzno mada verovatno namerno.. Deluje bas kvalitetno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno