Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio zadnju sezonu Gomorra,dosta slabija od prethodnih tri sezone koje su bile maestralne.
Jedino Gennaro vadi prosek i valja od stare garde, ostala buranija nije vredela ništa, razočarao sam se. Nadam se da ce sledeća sezona da bude krvoločnija
Sada se bacam na Billions zadnju sezonu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Malo sam bio odsutan... jel ovo Happy! otkazan nakon dve sezone ? Bas steta..
Stranger Things sezona 3 na osnovu ocena deluje najbolja do sada, sutra pocinjem da gledam.

Radijacija pociscena iz teme pre nego sto dodje do topljenja, uvek moze da se procita prvi post zarad podsecanja zasto.

Strangers Things sezona 3 mnogo bolja od druge sezone. Pogledah za dan sve epizode.

Stranger Things S01 = S03 > S02, mozda je S03 i najkompletnija. Ali ce prva ostati prva, *mjau**mjau**mjau*...

Jedino sto mi je zasmetalo u celoj prici je sto su klinci sve stariji tj. sada su u tim godinama, kada se 2 godine izmedju sezona bas primete. Sto i nije zamerka, vise neka zal za mladost :)

Ima par stvari koje mi nisu logicne (realno i nije spoiler, ali bolje da stavim):

To sto Rusi nose uniforme u sred USA i sto im niko ne govori tecan engleski, a smatram da bi realno sve bilo bas kontra. Nema teorije da bi znao da je neko od njih Rus, ali dobro...

ST.mišljenja podeljena,znači biće i 4. sezona,šta mi dojde da niti ne gledam 3. ....netreba bit Nostardamus da bi nešta tako predvideo

Stranger Things scenario kao da je generisan od strane racunara. Svaka sezona sledi identican sablon :d
Prve dve sezone i pored svih mana su me kupile na racun atmosfere (flashback u detinjstvo i odrastanje osamdesetih godina). Ova treca sezona mi ne drzi paznju, atmosfera se nekako izgubila (na osnovu 4 odgledane epizode). Odgledacu do kraja svakako, samo sto necu biti u stanju da odjednom pogledam celu sezonu, kao kod prve dve sezone, nego cu gledati po epizodu-dve dnevno.

Realno ta serija osim te 80s nostalgije + Stiven King fora ne nudi apsolutno ništa.

Ocigledno da je to dvoje sasvim dovoljno. Problem nastane kad i (bar jedna od) te dve komponente pocnu da nestaju :d

Vikings S05

Au, lebe mekani... Da li je realno da su trećinu kompletne sezone potrošili na smaračinu od Flokija? Ne sećam se nitii jedne serije da je neka sporedna radnja ovoliko smorila..

Agents of SHIELD, serija po stripu kakva treba da bude: bez drame, puna akcije.

Toliko toga se izdešavalo u šest sezona, da nekad ne mogu da povežem konce :) drago mi je što guraju pare od Avengersa u seriju jer imaju kvalitet, glumačka ekipa je odlično uigrana. Čeka nas najmanje još jedna sezona.

Deep State S02, dobra. Mnogo bolja od prve sezone, koja je bila dosta sporija. U drugoj sezoni ima mnogo više elemenata špijunaže, tajnog društva koje povlači konce (termin Deep State), akcije, svega onoga što je serija trebala biti od samog starta.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Vikings S05

Au, lebe mekani... Da li je realno da su trećinu kompletne sezone potrošili na smaračinu od Flokija? Ne sećam se nitii jedne serije da je neka sporedna radnja ovoliko smorila..
Ja sam premotavao te delove jer bi inače odustao od gledanja. Taj deo je težak minus sezone.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Strangers Things 03 ... realna situacija :D

0e578271fc73ef51c90768dc5b894424772af339.jpg

Veliki sam fan Stranger Things ali mi treća sezona ne prija. Prva je bila fenomenalna, druga sezona mnogo raskošnija produkcijski ali je izgubila deo čari tako da je smatram lošijom u odnosu na S01. Ova treća nekako smara (za detalje spojler) a i gadni su mi ovi klinci ovako odrasli, mora jer ne mogu da smislim tinejdžere pa me nerviraju. Posebno je gadan Majk, kao mali je bio simpatičan sad mislim da nije serija u pitanju da ga ova glumica što glumi El ne bi ni pogledala.

Evil russians... super tupava ideja i pogotovo izvedba, nije ni za skeč koliko je glupo
Nekako je više SJW, pogotovo kada oni matorci maltretiraju Nensi jer su male misogynist pigs pa se ispostavi da je jedan od njih glavni urednik takođe ćale od one čuvarke bazena koja mu dođe glave, poruka females won in the end
Toliko je napadno navlačenje gledaoca da pomisli da je Vil gej, provali se od starta sezone i na kraju to moraju i da speluju, za tupave valjda
Cela ta tinejdž priča o odrastanju ne ide u ovakav Tvin Piks show, realno su seriju hendlovali gore nego što je Netflix uradio sa Black Mirror

Black Mirror, i ove serije sam fan bio ali je propala još pre koju sezonu sada samo nastavlja da tone. Šteta, bila je fenomenalna i retko osvežavajuća stvar pre nego što su je amerikanizovali.

Ja počeo ponovo da gledam Legend of the seeker. Gledao sam je davno kad je išla u etar.
Ne znam meni je zanimljiva, valjda što volim taj žanr pored sf.
Na momente je naivna ali je zarazna.
Dobro dođe sad za letnju pauzu.

Pre nekih 8-9 godina sam pokusao da savladam ko covek supranove medjutim nije mi islo. Skoro reko da probam opet i sada mi ide :) Obzirom da mi se retko sta gleda, cak i serije koje pratim vec neko vreme(billions, better call saul itd) 7ma epizoda prva sezona je veliki korak :D Izgleda da za neke serije mora da se bude u posebnom raspolozenju za pocinjaje gledanja. Mozda probam opet i the wire kad ovo zavrsim.

Pre nekih 8-9 godina sam pokusao da savladam ko covek supranove medjutim nije mi islo. Skoro reko da probam opet i sada mi ide :) Obzirom da mi se retko sta gleda, cak i serije koje pratim vec neko vreme(billions, better call saul itd) 7ma epizoda prva sezona je veliki korak :D Izgleda da za neke serije mora da se bude u posebnom raspolozenju za pocinjaje gledanja. Mozda probam opet i the wire kad ovo zavrsim.
Ja sam Sopranos iz 3 put tek prebacio 1 epizodu sa patkama i odgledao ceo serijal.

Six feet under sam tek skoro uspeo iz 2 pokusaja da predjem 1 epizodu. Jos je rano za utiske tek sam na pola 1 sezone, tek kada sve odgledam.

Wire sam iz prve odgledao ali sam imao dosta vremena a i zainatio sam se da ga odgledam tada.

Future Man , kada vec pricamo o smeku 80-ih, ko ga voli, vredi odgledati. Ima i dosta fazona na kritiku sadasnjeg drustva, ali vidi se da nisu isli na to, to im dodje kao sporedna fora.
Odgledao najzad celu Futuramu, do sada sam gledao samo po par epizoda , koje su se emitovale na Tv-u. Odlicno, na nivou Simpsonovih pre nego sto su ih upropastili.
Razmisljam se da odgledam Stranger Things 1 i 2 ponovo pre 3-eg serijala, vec sam i zaboravio sta je bilo.

Ja sam Sopranos iz 3 put tek prebacio 1 epizodu sa patkama i odgledao ceo serijal.

Six feet under sam tek skoro uspeo iz 2 pokusaja da predjem 1 epizodu. Jos je rano za utiske tek sam na pola 1 sezone, tek kada sve odgledam.

Wire sam iz prve odgledao ali sam imao dosta vremena a i zainatio sam se da ga odgledam tada.

E i six feet under je u ekipi serija koje sam krenuo i nisam nastavio.
Je l se sopranovi isplatili na kraju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno