Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto preporuka za Lucifera, kao što je kolega u postu iznad napisao, glavni glumac izvlači celu seriju.
Dodao bih da su prva i druga sezona dosta dobre, treća mi je nekako bila slabija tad su i otkazali seriju pa posle kad cu se silni obožavaoci bunili nastavili. Četvrta sezona je bolja ali po meni nije kao prve dve.

Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk

Nije mi jasno da li je ovo zavrsena prva sezona domace serije Pet?

Ja mislim da je zavrsena prva sezona serije Pet.

Da li je nekom ostala u sećanju odlična serija Deadwood, ako jeste može da pogleda na HBO - u film Deadwood. Drago mi je videti poznata lica ponovo na okupu [emoji3]

Poslato uz pomoć Tapatoka

Odgledao danas posle ručka 😛

Poslednja izmena:
na kom HBO pošto kod mene u epg nema ni traga filmu danas i sutra a ni juče

@ZAP: Ima na HBO Go. Na našem HBO kanalu premijera je valjda za nekih 15-ak dana... Sinoć je bila US premijera. Imaš i na torrentima ako nemaš HBO Go. Ako ideš na torrenta varijantu a treba ti srpski titl javi da ga skinem sa HBO Go (samo što ćeš morati da odradiš sinhronizaciju da "paše" na release koji skineš sa torrenta).

Poslednja izmena:
ok. znači još nisam poludeo. vidim da je premijera u mađarskoj 01.06.2019. [emoji48]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

The Swamp Thing pilot odlican.
Izgleda da je DC povecao budzet ili ispeglao zanat, tako da serija ne deluje ni malo jeftino. Nije adaptacija A. Moore-ove verzije stripa (sto i nije lose jer je najpoznatija i kasnije vrlo "tripozna") ali deluje da je neka njihova verzija sto moze da bude lose za pricu kasnije.

Vredi odgledati odjednom kada se pojave sve epizode, vrlo lako moze biti i jedna od boljih ekranizacija stripa (u vidu serije). Inace je horor/supernatural zanr i prilicno ozbiljnije odradjeno nego dosadasnje DC serije.

Poslednja izmena:
Odgledao i The Wire prvu sezonu ipak, i potpuno pozitivan utisak ostavila [emoji16]

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Dobar je Wire, samo nastavi. Ja rokam Bosch, slicna kao Wire.

Državni Službenik E12 - odličan kraj sezone. Ukupna ocena za seriju do sada 8/10

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Imam utisak da će ova epizoda biti najbolja do sad...

u koliko sati ce biti dostupna sutra na HBO GO ?

The 100 prve 3 epizode 9/10. Odlicno.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Černobilj izašao, odgledao sam već. Kraj sasvim dostojan dosadašnjeg toka serije bar po mom mišljenju. Sve u svemu serija je odlična i opravdava trenutnu ocenu na IMDB (~9.7)

Posebno mi se sviđa što su uradili retrospektivu događaja pre eksplozije, kao i samu eksploziju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Chernobyl 10/10 od mene.

Od svih ministara i svih zamenika, čitava zajednica pokornih b u d a l a pogrešno su poslali jednog dobrog čoveka.
Legasov

Černobil 10/10
HBO je ovim pokazao da kada je u pitanju dramski program lider.

Sent from my Huawei Y7 prime

Chernobyl
Poslednja epizoda je bas napeta i emotivna!Ovo je za mene jedno malo savrsenstvo,nema dalje od ovoga!

Cernobil vrh, da ga nije bilo da utesimo tugu posle onog debakla i raspada zvanog GoT, ja ne znam sta bi bilo!
Ovako je HBO spasao obraz.

Svejedno, nemojte ipak očekivati da se neće pojaviti neki mudroser koji će izneti kako je sve u seriji šuplje i u stvari predstavlja propagandu protiv Rusije (!?) a da je serija baš ishajpovana i nedovoljno kvalitetna (klasičan zabavni sadržaj)...

Ili smo to beše već imali i sad čekamo nove mudrosti...

Zavrseno kako dolikuje.

Eto za one koji su se ovde u pocetku pisali kako nije Cernobilj katastrofa poput Fukusime, izmedju 4.000 i 93.000 zrtava(ovi podaci su iskorisceni iz raznih UN izvestaja, tokom godina), zvanicno 31. zrtva po Sovjetskom izvestaju + preko 200.000 abortusa u Belorusiji direktno vezanih za cernobiljsku katastrofu + povecana smrtnost u Belorusiji i Ukrajini + 600.000 koji cu ucestvovali u ciscenju, niko nema podatak koliko je njih obolelo + preko 300.000 vecno raseljenih. Malo li je?
Ono sto nije pomenuto u seriji, skoro svi piloti su stradali, polovina pomrla, ostali tesko oboleli. Supruga onog vatrogasca jeste kasnije dobila sina, ali sin je tesko oboleo, kao i ona. I ova trojica sa sudjenja, su nakon samo tri godine robije, pomilovani. Inace je i sin Anatolija Dijatlova umro od posledica radijacije.

Lagano postaje jedna od najkvalitetnijih mini serija ikada snimljenih.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Fukushima, druga sezona. 🙂

Salu na stranu, Chernobyl je odlicna serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno