Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zar je to moguće....heheh,[emoji316][emoji336][emoji336][emoji336]

Sent from my Huawei Y7 prime

West world by HBO
JEL to vredi gledati

Trebao si da udaris caps lock cisto da utisak sa pravopisom (i godinama) bude upotpunjen...
Prva sezona odlicna, druga je vec nesto losija i malo razvucena... Ceka se treca, nadamo se i zavrsna jer kako su krenuli, ako razvuku na jos koju sezonu moze se desiti da od vanserijske zavrse sa ispodprosecnom serijom. Mada prica je mogla komotno da se zavrsi sa krajem druge sezone.

tl;dr
JEL VREDI OPALITI MONIKU BELUCI?!

Poslednja izmena:
Da se nadovežem na utiske o Chernobyl-u. Stvarno maestralno preneseno. Sigurno će biti u jednom trenutnu najbolja mini serija, možda i ikada snimljena.

Btw nisam gledao Band of brothers, tako da je još možda rano za zaključak [emoji16]

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Da se nadovežem na utiske o Chernobyl-u. Stvarno maestralno preneseno. Sigurno će biti u jednom trenutnu najbolja mini serija, možda i ikada snimljena.

Btw nisam gledao Band of brothers, tako da je još možda rano za zaključak [emoji16]

U pravu si, za tebe je suvise rano za zakljucak!

Trebao si da udaris caps lock cisto da utisak sa pravopisom (i godinama) bude upotpunjen...
Prva sezona odlicna, druga je vec nesto losija i malo razvucena... Ceka se treca, nadamo se i zavrsna jer kako su krenuli, ako razvuku na jos koju sezonu moze se desiti da od vanserijske zavrse sa ispodprosecnom serijom. Mada prica je mogla komotno da se zavrsi sa krajem druge sezone.

tl;dr
JEL VREDI OPALITI MONIKU BELUCI?!
Čekaj, kako kažeš čeka se treća????? Pa ja koliko vidim na HBO GO ima tri sezone. A ewo pre neki dan i "Deadwood" film.
https://hbogo.rs/filmovi/dedvud-film

Ti mora da nisi gledao Vikings, season 1 😀 Pa da vidiš šta je low-budget (GoT wannabe).

A baš me zanima rezon iza bolje STARZ nego HBO?

p.s. (naravno da) Nisam gledao Outlander.

Nadjoh ovaj post pa da pitam , nakon finala sezone 8 u Got-u, jel si promenio misljenje da je bolje da ga je Starz producirao i pri tome izbegao ove retarded tipa DiD?

Cernobilj, stvarno vrhunski zavrsetak. Od Band of Brothers nisam smatrao za neki serijal da je 10/10, ali eto ga.

Chernobyl - možda bih rekao i da je poslednja ujedno i najbolja epizoda samo da i ostale četiri nisu fantastične.

Naizgled spora, bez neke ubitačne dinamike i akcije koja oduzima dah a opet fantastično dozirana i režirana, da maksimalno drži pažnju i da pokrene emocije.

Jedan od mojih omiljenih filmova je 12 angry men, a ova poslednja epizoda me delimično podsetila na njega - i tu bi ljudi koji traže akciju rekli da je dosadan film u kom se ništa ne dešava, a u stvari desi se toliko toga, samo treba razumeti poentu...

@dakula74: Meni lično i dalje nije bio priliv nikakvih relevantnih informacija koje bi menjale odgovor na to pitanje HBO vs Starz. Pošto ono što sam gledao od Starz serija mi nije delovalo ni blizu "HBO kvaliteta" a sam GoT nije toliko drastično gori u season 8 nego što je bio i u season 7 (i tamo su koristili teleport, i tamo su bili "out of character" potezi likova). I dalje stojim iza toga da jedini US TV kanal koji je pokazao konstantnost u pravcu približavanja (nekadašnjem HBO nivou) HBO standardu je FX.

@DUSANSUNI: Ti ni sam više ne znaš o čemu pišeš i šta pitaš? Pitao si prvobitno za seriju "Westworld" (kojoj si nepravilno napisao naziv 😀 ) a sad se isčuđavaš "koja treća sezona se čeka" i pišeš o "Deadwood" seriji (i filmu) koja se završila pre 10 godina i za koju je pre par dana konačno emitovan film koji kao završava priču na zadovoljavajuć način.

Chernobyl. odgledao sinoć 4 u dahu i jedva dočekao 5-u rano ujutru. Odslušao i prva dva podcasta dok sam čekao petu. Stvarno je za 10, sve izdozirano baš kako treba.

Cernobilj, au! Nemam reci stvarno, cak je i glupo davati bilo kakvu ocenu.
Bravo za celu ekipu, zasluzila je sve nagrade koje ce, verujem, pokupiti.
Sto neko rece zaboravio sam na GoT debakl pored ovog remek dela.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Chernobyl - možda bih rekao i da je poslednja ujedno i najbolja epizoda samo da i ostale četiri nisu fantastične.

Naizgled spora, bez neke ubitačne dinamike i akcije koja oduzima dah a opet fantastično dozirana i režirana, da maksimalno drži pažnju i da pokrene emocije.

+1
Fantasticna poslednja epizoda, kao i ostatak serije! [emoji4]

Neuporedivo po mnogo parametara, obe serije odlične na svoj način

Fascinantna serija. Da ne postoji Homicide: Life on the Street, bila bi nešto najbolje što sam ikada gledao.

Šteta za onaj momenat sa Švedskom i evakuacijom, tj. sa pomeranjem unapred saznanja sveta, to me baš nervira, ali ostalo je perfektno. Ima momenata koji su malo ideološki obojeni, npr. teško da bi Legasovljev govor u sudu i na kraju bio baš ovakav ili onaj detalj kada Šerbina govori o tome da nisu uspeli da pošalju čoveka na Mesec, ali na tome ne zameram.

10/10 kao vrata.

@dakula74: Meni lično i dalje nije bio priliv nikakvih relevantnih informacija koje bi menjale odgovor na to pitanje HBO vs Starz. Pošto ono što sam gledao od Starz serija mi nije delovalo ni blizu "HBO kvaliteta" a sam GoT nije toliko drastično gori u season 8 nego što je bio i u season 7 (i tamo su koristili teleport, i tamo su bili "out of character" potezi likova). I dalje stojim iza toga da jedini US TV kanal koji je pokazao konstantnost u pravcu približavanja (nekadašnjem HBO nivou) HBO standardu je FX.

@DUSANSUNI: Ti ni sam više ne znaš o čemu pišeš i šta pitaš? Pitao si prvobitno za seriju "Westworld" (kojoj si nepravilno napisao naziv 😀 ) a sad se isčuđavaš "koja treća sezona se čeka" i pišeš o "Deadwood" seriji (i filmu) koja se završila pre 10 godina i za koju je pre par dana konačno emitovan film koji kao završava priču na zadovoljavajuć način.
Moja greška...izvinjavam se svima na zabuni....upravo sam završio "Westworld", pa sam planirao da predjem na "Deadwood".
Sve mi se izmešalo.
VREME JE ZA ODMOR
JOŠ JEDNOM SE IZVINJAVAM

Da, za jedno 20k godina. Gledao na YT, oni metalni delovi u luna parku imaju veliku radijaciju kao i delovi zemlje, nema tu mesta za covecanstvo vise.

Kada slusati chernobyl podcast, pre ili posle svake epizode ili tek nakon odgledane cele serije?

Poslednja izmena:
Posle svake epizode, nikako pre. Ne moraš da odgledaš celu seriju.

Poslednja izmena:
Černobil 10, ja sam podcast ostavio za posle 5 odgledanih natenane da gledam. Stvarno svaka njima čast a sad podcast.

Samo ne mogu da verujem da se to tako izdesavalo. Razumem da je sve to činjenično tačno 1/1 ali mi je prosto neverovatno.

Chernobyl 10/10...stvarno remek delo...mislim da je ovo jedina serija gde nisam zucnuo dok sam gledao...Atmosfera, gluma, rezija, sve, sve...ko nije gledao, neka obavezno to uradi.

Dal se slazete da su mogli da izbace 4tu epizodu? Meni nekako nepotrebna i nista ne bi oduzelo od serije da su je izbacili.

Ne slažem se.

Takođe se ne slažem. Meni je četvrta i ako malo sporija bila brutalno dobra. Odlično je ispalo ovako kako je i ništa ja tu ne bih menjao.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno