West world by HBO
JEL to vredi gledati
Sent from my Huawei Y7 prime
Da se nadovežem na utiske o Chernobyl-u. Stvarno maestralno preneseno. Sigurno će biti u jednom trenutnu najbolja mini serija, možda i ikada snimljena.
Btw nisam gledao Band of brothers, tako da je još možda rano za zaključak [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Čekaj, kako kažeš čeka se treća????? Pa ja koliko vidim na HBO GO ima tri sezone. A ewo pre neki dan i "Deadwood" film.Trebao si da udaris caps lock cisto da utisak sa pravopisom (i godinama) bude upotpunjen...
Prva sezona odlicna, druga je vec nesto losija i malo razvucena... Ceka se treca, nadamo se i zavrsna jer kako su krenuli, ako razvuku na jos koju sezonu moze se desiti da od vanserijske zavrse sa ispodprosecnom serijom. Mada prica je mogla komotno da se zavrsi sa krajem druge sezone.
tl;dr
JEL VREDI OPALITI MONIKU BELUCI?!
Ti mora da nisi gledao Vikings, season 1 😀 Pa da vidiš šta je low-budget (GoT wannabe).
A baš me zanima rezon iza bolje STARZ nego HBO?
p.s. (naravno da) Nisam gledao Outlander.
Chernobyl - možda bih rekao i da je poslednja ujedno i najbolja epizoda samo da i ostale četiri nisu fantastične.
Naizgled spora, bez neke ubitačne dinamike i akcije koja oduzima dah a opet fantastično dozirana i režirana, da maksimalno drži pažnju i da pokrene emocije.
Fukushima, druga sezona. 🙂
Neuporedivo po mnogo parametara, obe serije odlične na svoj načinDa se nadovežem na utiske o Chernobyl-u. Stvarno maestralno preneseno. Sigurno će biti u jednom trenutnu najbolja mini serija, možda i ikada snimljena.
Btw nisam gledao Band of brothers, tako da je još možda rano za zaključak [emoji16]
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Moja greška...izvinjavam se svima na zabuni....upravo sam završio "Westworld", pa sam planirao da predjem na "Deadwood".@dakula74: Meni lično i dalje nije bio priliv nikakvih relevantnih informacija koje bi menjale odgovor na to pitanje HBO vs Starz. Pošto ono što sam gledao od Starz serija mi nije delovalo ni blizu "HBO kvaliteta" a sam GoT nije toliko drastično gori u season 8 nego što je bio i u season 7 (i tamo su koristili teleport, i tamo su bili "out of character" potezi likova). I dalje stojim iza toga da jedini US TV kanal koji je pokazao konstantnost u pravcu približavanja (nekadašnjem HBO nivou) HBO standardu je FX.
@DUSANSUNI: Ti ni sam više ne znaš o čemu pišeš i šta pitaš? Pitao si prvobitno za seriju "Westworld" (kojoj si nepravilno napisao naziv 😀 ) a sad se isčuđavaš "koja treća sezona se čeka" i pišeš o "Deadwood" seriji (i filmu) koja se završila pre 10 godina i za koju je pre par dana konačno emitovan film koji kao završava priču na zadovoljavajuć način.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari