Nadali smo se da ce da srusi bitku kopiladi, a nije! Najbolja nije, a morala je biti, to je ono sto zameram!
Ne bih se složio... Dosta je lošija od prve sezone koja je imala prilično nadrealan vajb, dok je 2. "zastupljena" tj sve je objašnjeno...
Imali su prilično problema van seta što se odrazilo na seriju (budžet, odlazak Fullera i G. Anderson, problemi sa drugim glumcima oko pisanja scenarija, Gejmen nema toliko uticaja)... Svetla tačka ostaje "brat Serhio" (leprikon) I McShane...
Može da se gleda ali i ne mora... Ne bi me čudilo da zakinu 3. sezonu uzevši u obzir sve probleme.
Mu smo se nadali i moralo je biti [emoji23][emoji23] ništa onda, izvinite u ime HBO što nije bilo kako si ti zamislio.Nadali smo se da ce da srusi bitku kopiladi, a nije! Najbolja nije, a morala je biti, to je ono sto zameram!
Losi snimci pre svega ja sam gledao silom prilika na HBO go i uzas sivi. Mada na dobrom ripu verujem da bi sve bilo dosta bolje vidljivo.Gde vam toliko smeta taj mrak, ja nisam to primetio uopste, sve sam lepo video, a normalno je da je noc mracna...
Ajde slikajte telefonom na tvu neke scene i bacite u spoiler, bas me zanima sta vam to toliko smeta.
Izlazak 6. sezone The 100 me je podsetio da sam skinuo 5. sezonu jos odavno i nikako da je zavrsim, taman sada.
GOT
Šteta sto Arya na kraju nije rekla nešto tipa "Nije Winterfell šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koju donese vetar"
Samo se pitam dokle ćete više da se pozivate na IMDB kao da je to neka relevantna ocena kvaliteta - kada prvo krenu da ocenjuju fanbojevi drugi slede njihovo mišljenje i ocena ode u nebo, kada prvo krenu da ocenjuju hejteri opet drugi bez svog mišljenja krenu da ih slede i ocena ide do dna a, što bi se reklo, istina je tamo negde....
Nadgledali smo se (MI) raznih glupih i nerealnih ocena na IMDB te zašto bi ovo bio izuzetak...
Nisam pratio seriju niti čitao knjige već pišem tek onako na neviđeno, ali eto slučajno generalno znam da je ocenjivanje na IMDB teško sr@nje.Ako si pratio seriju, lista je sasvim korektna sto se tice GOT-a, i ja bih je slozio ovim redom! Ne tvrdim da je IMDB zakon sto se tice ocena vec specificno za ovu seriju im je lista dobra. Produkcija je bila u pravu da ce ova epizoda biti sa nevidjenim scenama, nismo ih videli u mraku!
Nisam pratio seriju niti čitao knjige već pišem tek onako na neviđeno, ali eto slučajno generalno znam da je ocenjivanje na IMDB teško sr@nje.
I zadržavam pravo da se lično ne složim sa ocenama ni za ovu seriju, ali to je već neka druga priča.
Crni Panter među serijama.Mali off:
Da li neko ko je gledao The Wire zeli da mi se javi na PM i odgovori na nekoliko pitanja vezanih za seriju?
Npr: Zbog čega prate tu TV seriju. Koliko je redovno prate.
Kakvu vrednost i značaj pripisuju TV seriji: za njih lično/za porodičnu okolinu/ za širu društvenu okolinu
Da li i na koji način povezuju događaje i osobe iz serije sa svojom ličnom situacijom i svojom ličnošću
Da li su promenili mišljenje o seriji, na bolje ili na gore, pod uticajem razgovora s drugima ili čitajuci kritike/prikaze serije
Radim esej za faks pa mi je potrebno nekoliko ispitanika, a posto je The Wire dosta pominjana i dobro ocenjena na temi, voleo bih da se javi nekoliko forumasa.
cheers
Nije najbolja, ne bi trebala da bude ni bolja ni gora od drugih pošto očekujem da sve epizode budu podjednako dobrog kvaliteta a da li ste vi razočarani s pravom ili ne to VI najbolje znate. Ja mogu da govorim samo i svoje ime i slažem se da je bilo nekih stvari koje su mogle biti bolje - i sa tehničke strane i sa strane scenarija ali da sam razočaran epizodom u toj meri kao pojedinci, sorry but jednostavno nisam.Po tvom misljenju da li je ovo najbolja epizoda GOT-a,i da li je trebala da bude, i da li smo MI koji smo razocarani sa razlogom ili ne?
To nije moj zadatak jer bi to bilo samo tvoje misljenje kao ispitanika, ti bi to dalje razlagao/argumentovao a ja bih preneo u eseju. Tema je recepcija publike a ne najbolja serija.Crni Panter među serijama.
Da li bi imao kuglice da obrazložiš tu činjenicu u eseju?
@thewire Koliko je samo tema obradjeno u seriji. Bas tako, nije za svakoga i jeste opsirna. Dotakli su se politike, korupcije, skolstva, prljavih radnji u policiji, rasnih pitanja, raznih devijacija(narkomanija, delikvencija,), medjuljudskih odnosa i ostalih socioloskih problema. I sve je odradjeno na neki realan nacin kako u stvari i jeste. Kada sagledas tu kompleksnost i nacin na koji je sprovedena ova serija kao svojevrsna kritika celokupnog drustva, prosto moram da kazem da je zaista remek delo. E sad druga stvar je sto vi ocekujete akciju i akciju .. Opet o ukusima ne vredi raspravljati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari