Ma nemanje vremena uglavnom, i ovo razvlačim poprilično. Da ne pominjem da imam još jedno najmanje 5 serija na čekanju, od čega neke po više sezona. Plus bih reprizirao GOT pre poslednje sezone...Sto ste obojica cekali toliko vremena da pocnete Expanse? :d
Odlicna serija stvarno
The Man in the High Castle season 3
https://www.imdb.com/title/tt1740299/episodes
Potpuno razočaravajuće. Vizuelni utisak je i dalje dobar ali wow efekat je davno potrošen. Priča je glupa i besmislena.
Napokon malo da se zaleti true detective 3 🙂
Odlična 5ta epizoda
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Da li se još nekom kao meni nije svidela serija Bron/broen? Odgledao sam pet epizoda i ne vuče me uopšte da pogledam sledeću?!
Baš sam mnogo očekivao od ove serije.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Južnokorejska zombi serija Kingdom od mene dobija 9-ku. Svidela mi se profesionalna produkcija, nije low budget. Jedino nisam ukapirao da li se nastavlja u februaru ili se tek snima druga sezona.
Ocajne domacice zato kidaju.Nisi jedini 🙂 Ni meni se nije svidela,ali na nagovor vecine ovde trudio sam se da odgledam par ep.Suviše hladno,dosadno,bezlično,prosto mi serija nije držala pažnju.
Ocajne domacice zato kidaju.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne postoji moćnije završen serijal od ovoga.Shield je bio iz sezone u sezonu sve bolji i bolji i vrhunac kvaliteta je bio na samom kraju tako da ti preporučujem da iz biblioteke pozajmiš celo gradivo. Ja ću morati ponovo da ga odgledam. Po meni rame uz rame sa gore pomenutim vrhunskim serijama.
Besa E07 - fantastična!
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Nije tesko zapamtiti jedinog clana na temi koji govori o Ocajnim domacicama (ili bar da sam ja video) i to jos u pozitivnom smislu.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari