Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsen Ripper Street, jos jednom sve preporuke. Odlicna serija. [emoji4]

Sto ste obojica cekali toliko vremena da pocnete Expanse? :d
Odlicna serija stvarno
Ma nemanje vremena uglavnom, i ovo razvlačim poprilično. Da ne pominjem da imam još jedno najmanje 5 serija na čekanju, od čega neke po više sezona. Plus bih reprizirao GOT pre poslednje sezone...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Južnokorejska zombi serija Kingdom od mene dobija 9-ku. Svidela mi se profesionalna produkcija, nije low budget. Jedino nisam ukapirao da li se nastavlja u februaru ili se tek snima druga sezona.

^ po standardima za "zapadnjacke" serije jeste low budget, mada su ga fenomenalno iskoristili i probili, zbog toga 6 umesto 8 epizoda. Hbg, azijatska produkcija je drugacija od jenkija, in a good way... 🙂

U februaru se pocinje snimanje za drugu sezonu.

Isti ekipa koja stoji iza serije Kingdom (skoro identicna premisa) je radila i film Rampant, koji mi je u planu da odgledam.

Da li se još nekom kao meni nije svidela serija Bron/broen? Odgledao sam pet epizoda i ne vuče me uopšte da pogledam sledeću?!
Baš sam mnogo očekivao od ove serije.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Senke nad Balkanom, tek sad pogledao, oduševljen sam, puno bolja nego što sam očekivao, i puno bolja od raznih razvikanih stranih serija (Peaky Blinders, Daredevil, Counterpart...)

Tako je, svecko a nase! A ucini mi se... 🙂

Napokon malo da se zaleti true detective 3 🙂
Odlična 5ta epizoda

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Priča mi nije glupa nego dok krene nova sezona, totalno zaboravim dešavanja iz prethodne i dok ih povežem smorim se.

Da li se još nekom kao meni nije svidela serija Bron/broen? Odgledao sam pet epizoda i ne vuče me uopšte da pogledam sledeću?!
Baš sam mnogo očekivao od ove serije.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nisi jedini 🙂 Ni meni se nije svidela,ali na nagovor vecine ovde trudio sam se da odgledam par ep.Suviše hladno,dosadno,bezlično,prosto mi serija nije držala pažnju.

Poslednja izmena:
Još jednom preporuka za Uspjeh ko nije gledao, i kraj je zaokružen taman kako treba.

Počeo Taboo, prve dve epizode, za sada sam zadovoljen kako se odvija, pogotovo su uboli sa mističnim pejzažima Temze početkom 19. veka, kao da je kadar iz Dark Soulsa ili tako nekog RPG-a.

Sto rekose fkloznica i supermarkomare9, True Detective kida u trecoj sezoni. Ali kapiram da se nece svideti svakome. U pitanju je cista drama, fokus je na razvoju likova i njihovim odnosima i meni je to za sada fenomenalno. Ako poslednje tri epizode zadrze dosadasnji nivo, meni ce ova sezona biti skoro pa podjednako dobra kao i prva 🙂

^ Kao i The Wire, Sopranos, Breaking Bad pa i prva sezona TD-a... Kao i mnoge druge koje se smatraju medju najboljim ikada... 😉

Btw. za one koji su gledali -> posto je izasao The Shield u bibliotekama (720/1080p) da li su sve sezone dobre ili variraju u kvalitetu? Da znam sta da pozajmim.

@jaksa

Ja sam Man in the high castle batalio na polovini druge sezone, nije mi leglo. Ba kao sto rece kolega verujem da su prebacili materijal iz knjige i samim tim je kvalitet opao...

Shield je bio iz sezone u sezonu sve bolji i bolji i vrhunac kvaliteta je bio na samom kraju tako da ti preporučujem da iz biblioteke pozajmiš celo gradivo. Ja ću morati ponovo da ga odgledam. Po meni rame uz rame sa gore pomenutim vrhunskim serijama.

Nisi jedini 🙂 Ni meni se nije svidela,ali na nagovor vecine ovde trudio sam se da odgledam par ep.Suviše hladno,dosadno,bezlično,prosto mi serija nije držala pažnju.
Ocajne domacice zato kidaju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

kako je moguce da je izasla cela sezona tin star(metalna zvezda) na hbo a na imdb ima 3 epizode:trust:.Slucajno pogledah na hbogo novo i ono vidim sezona 2 epizoda 10.Inace prva sezona mi se dopala ali mi delolavo da nece biti druge sezone posto je prica komletirana

Ocajne domacice zato kidaju.

Drago mi je sto pratis pomno moje postove pa cak i one stare po 2 i vise godina.Nisam znao da imam fanove na forumu😀
Da ne bude off,poceo The Missing,odgledao 4 ep.Nije lose,za sada prolazi nekako mada je radnja usporena.Videcemo kakav je ostatak...

Nije tesko zapamtiti jedinog clana na temi koji govori o Ocajnim domacicama (ili bar da sam ja video) i to jos u pozitivnom smislu.

Shield je bio iz sezone u sezonu sve bolji i bolji i vrhunac kvaliteta je bio na samom kraju tako da ti preporučujem da iz biblioteke pozajmiš celo gradivo. Ja ću morati ponovo da ga odgledam. Po meni rame uz rame sa gore pomenutim vrhunskim serijama.
Ne postoji moćnije završen serijal od ovoga.

@milkobgd
Kolje se sa Six Feet Under [emoji6]

Poslednja izmena:
Besa E07 - fantastična!

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Nije tesko zapamtiti jedinog clana na temi koji govori o Ocajnim domacicama (ili bar da sam ja video) i to jos u pozitivnom smislu.

Sto, ja sam je 2x okrenuo 🙂 Sto zbog vizuelnog tako i zbog price, nije losa.

Poslednja izmena:
Rellik (2017)

Nemojte da vas zavara relativno siromašna šestica na imdb-u, jer je ovo po meni mnogo jača sedmica, pa i osmica, što da ne. BBC-jeva mini serija od šest epizoda ispričana od kraja. Savet za potencijalne gledaoce je da ne odustaju ako im se učini previše komplikovanom, a neće. Gluma odlična, vrlo dobro razvijeni likovi, neke priče u priči suvišni u odnosu na sam plot ali sasvim korektno odrađeni. Završna epizoda mi bila najtanja, ali ne i loša.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno