Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu da zamislim kako bi se oduševio sa vecom dijagonalom u izvornom 4K.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Još plus ako je oled, gde je crna baš crna 🙂

Za oled preporuka za film Gravity.. e to je perverzija!

Odgledao drugu sezonu Future Man-a... kao sto su i drugi rekli, nije to bas kao sto je bilo u prvoj sezoni, dosta manje referenci itd, ali je meni i dalje bilo ok...

Referenca na Shawshank Redemption mi je bila dovoljna za celu sezonu 😀

Naleteo na sajt rtsplaneta i gledam Jutro će promeniti sve. Evo 13 ep. za redom.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Gledam HBO nešto i vidim ima već dve sezone Counterpart .. jel gledao neko?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Pogledao "You" prve dve epizode, mislim da necu nastaviti..

Previse naivno, glavni glumac je mega antipatican, ideja je mogla biti dobra ali je previse nadrealno i skoro pa kao po nekom stripu, mislim da je presudilo kad..

je bila scena sa onim matorim cija je knjizara, kao zakljucao ga je u podrum kad je bio klinac jer ovaj ne ceni knjige dovoljno! lol

YOU je dobra serija, i meni je pocetak bio onako ali posle ide bolje. Nije za svakoga to stoji.
Završio Titans, odlična prva sezona. 8/10
Čeka se nastavak.

Tnx, probacu je sigurno onda [emoji41]

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Pogledao "You" prve dve epizode, mislim da necu nastaviti..

Previse naivno, glavni glumac je mega antipatican, ideja je mogla biti dobra ali je previse nadrealno i skoro pa kao po nekom stripu, mislim da je presudilo kad..

je bila scena sa onim matorim cija je knjizara, kao zakljucao ga je u podrum kad je bio klinac jer ovaj ne ceni knjige dovoljno! lol
Ja posle prve hteo da odustanem, naterao sam se da odgledam drugu i batalio. Ne ide..

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

A True Detective jako kvalitetno poceo.. sve je na top nivou za sad, prica mi deluje zanimljivije od prve sezone za sad. Prva sezona je 'klasik' po meni najvise zbog scenarija (Mekonahovijih monologa), ne toliko zbog same radnje..

Meni se dopada taj Rambo vajb, atmosfera. Povratnici iz Vijetnama, mali američki gradić, početak osamdesetih, šuma...
U svakom slučaju serija za preporuku, uz prepisan recept da se najbolje konzumira bindžovanjem, ko će da dočeka sledeće epizode...

Ja bih ipak sačekao kraj pa onda da vidimo.
Tako je bilo i sa prvom sezonom.
Sve super i na kraju upropastili

Dobro...verovatno svako od nas ima drugacije vidjenje, ali nije mi jasno sta nije valjalo u zavrsetku serije? Sta je trebalo da se desi da bude to to?

Završetak jedini moguć i verovatno idealan.. mora da se gleda nešto šira slika 😉

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Cobra Kai: Ko god je gledao Karate Kid i dopao mu se film obaveeeeezno da odgleda i ovu seriju. Apsutno odusevljenje, zasluzena ocena od 8.9 na IMDB.

The Expanse: Mnogo komplikovan pocetak serije, kao da otvoris knjigu i citas od polovine a onaj prvi deo knjige se objasnjava kroz taj drugi deo. Apsolutno sam se navukao na seriju u toj meri da sam Supernatural izbacio u drugi plan kog gledam samo da ne zaboravim radnju.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Odgledah sada True Detective prvu epizodu, odlicno. Iako ima punooo jos da se odgleda za sada tipujem na
zeninog brata

Ma nema teorije. Bilo bi previše očigledno 🙂 nije to takav tip serije ..
Ja tipujem na njegovu ženu 🙂

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Nemojte nas ostale (koji cekamo komplet sezonu) da dovodite u iskusenje. To je greh. [emoji16][emoji2]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno