Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni True Detective (s01, a kamoli s02) uopšte nije legao, Bosch npr mi je za klasu bolji.

Nisi odavno spominjao TD... :d

Evo kad se ponavljamo:
Meni je True Detective S01 definitivno u top5 svih sezona svih serija koje sam gledao.

Jel vrijedi nastaviti Mindhunter, nema ko mi nije falio tu seriju a ja jeeeedva pilot uspio da pogledam, smorio se za medalju... 🙂

Btw, The Shield remasterizovana u HD-u ,)

Poslednja izmena:
Nisi odavno spominjao TD... :d

Evo kad se ponavljamo:
Meni je True Detective S01 definitivno u top5 svih sezona svih serija koje sam gledao.

Svakako je jedna od najboljih.
Subjektivno, a i posto mi je lista poveca (pa moram da delim po zanrovima), meni je TD s1 u top 5 u svom respektivnom krimi zanru... 🙂 Uz BB,Wire,Broen i Sherlock-a...

Niko ne spomenu Tonyja Soprano... u kom rangu spada on?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Crap, zaboravih njega i Narkose... Tu je i Twin Peaks, Dexter... Verovatno i OZ (nikako da stignem da odgledam)..

U svakom slucaju spada u jedne od najboljih...

Bosch je recimo ok, ali definitivno klasa ispod ovih...

Ipak ništa kao Homicide: Life on the Street. Tužno je što ta serija nije popularnija, mogao bi fakin HBO da izbaci neka napucana BluRay izdanja.

Ipak ništa kao Homicide: Life on the Street. Tužno je što ta serija nije popularnija, mogao bi fakin HBO da izbaci neka napucana BluRay izdanja.

+1
Na zalost toliko davno je snimano, i to u 4:3 formatu tako da nema sanse da se napravi bilo sta.....
Ovo cu nabaviti kad-tad......

HomicideBoxOpen.jpg

Ja gledam Tonija sad ponovo i prvi put u HD, dok ne izadje The Shield u HD. To su serije klasa za sebe, neuporedivo. Pomenuo bih i The Wire.

Od starijih serija uvek mogu da pogledam Seinfeld, a jedan od dvojice njegovih kreatora Larry David je kasnije napravio odličnu seriju Curb Your Enthusiasm u kojoj igra glavnu ulogu.
Velika preporuka za ove serije.

Cobra Kai je stvarno dobra.Atmosfera kao u originalnom filmu.Odgledah prve dve u dahu.Za sada mi se ne dopadaju zamenjene uloge,dobro-lose

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Od starijih serija uvek mogu da pogledam Seinfeld, a jedan od dvojice njegovih kreatora Larry David je kasnije napravio odličnu seriju Curb Your Enthusiasm u kojoj igra glavnu ulogu.
Velika preporuka za ove serije.

Sećam se da je ABET/G@W svojevremeno uvek hvalio dotične serije ovde na forumu... 😉

meni taj crub your Enthusiasm nije nesto legao ali zato future man je krs druga sezona,odgledah 5 epizode i kao da je skroz druga serija.Steta posto je prva sezona vrh vrhova

Cobra Kai je stvarno dobra.Atmosfera kao u originalnom filmu.Odgledah prve dve u dahu.Za sada mi se ne dopadaju zamenjene uloge,dobro-lose

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
U filmu je prikazan Dzony kao zlikovac a Danijel kao dobar, serija nije naklonjena ni jednom ni drugom vec detaljno objasnjava obe strane.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Prilicno losa, treca epizoda serije Uspjeh... Odgledacu do kraja, ali su lose ovo odradili.

Au Besa koliko je dobra, ovo je cist kvalitet za sad..

Prilicno losa, treca epizoda serije Uspjeh... Odgledacu do kraja, ali su lose ovo odradili.
Znači sve gore i gore?
Mene je i druga razočarala, gluma pogotovo, ali ajde verovatno ću odgledati do kraja.

Bar je True Detective dobro krenuo, pa će moći uz Uspjeh da se isprati i dosta kvalitetnija serija.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Poz svima

Jel mozete da mi preporucite serije koje su krenule ove i prosle sezone a da valjaju ? Nisam upucen toliko, pratim samo sta izlazi preko sajta ETTV, i ponekad pogledam nesto sto vidim da je sezona 1, ali uglavnom bude lose

Za sada gledam od aktuelnih Suprenatural vec 13 godina, Suits, Gifted, Agents of Shield, Modern Family, True Detective, Stranger Things, Arrow, Flash, i LoT, prestao sam Supergirl jer je ono vise nepodnosljivo, gledao sam i TBBT do 6 sezone ali sam batalio, gledam i britanske kad izadju (Sherlock, Luther), i animirane SP, Simpsons, Family Guy i Rikimorti

Pa ako neko moze da me uputi ako ima neke novije komedije, misterije ili SF da valja. Nisam ljubitelj drama i mafije. Preporucili su mi Altered Carbon i Expanse, prvom nisam odusevljen jer su je nekako upropastili sto je blize kraju a druga je fenomenalna ali mracna podosta

Hvala u napred svima

Znači sve gore i gore?
Mene je i druga razočarala, gluma pogotovo, ali ajde verovatno ću odgledati do kraja.

Bar je True Detective dobro krenuo, pa će moći uz Uspjeh da se isprati i dosta kvalitetnija serija.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Meni je losa, i tu pre svega mislim na sam kraj te epizode.

God Friended Me: https://www.imdb.com/title/tt7948998/?ref_=fn_al_tt_1
Lagana, nista epohalno, puno IT zargona koji nisu bas tacni, ali neke vece stvari se uveliko rade i jako su placene 😉

Nije lose za odmaranje, i kao prilicno pozitivna serija, za razliku od 99% onoga sto se pusta danas. I miss that kind of s*** 🙂

Pojavio se The Shield u HD u biblioteci. Problem za one koji ne znaju engleski, nema prevoda.
Edit: Nema ni engleski sub ali DVD Rip se uklapa, mora da se dotera.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno