...
Meni je True Detective S01 definitivno u top5 svih sezona svih serija koje sam gledao.
Nisi odavno spominjao TD... :d
Evo kad se ponavljamo:
Meni je True Detective S01 definitivno u top5 svih sezona svih serija koje sam gledao.
Od starijih serija uvek mogu da pogledam Seinfeld, a jedan od dvojice njegovih kreatora Larry David je kasnije napravio odličnu seriju Curb Your Enthusiasm u kojoj igra glavnu ulogu.
Velika preporuka za ove serije.
U filmu je prikazan Dzony kao zlikovac a Danijel kao dobar, serija nije naklonjena ni jednom ni drugom vec detaljno objasnjava obe strane.Cobra Kai je stvarno dobra.Atmosfera kao u originalnom filmu.Odgledah prve dve u dahu.Za sada mi se ne dopadaju zamenjene uloge,dobro-lose
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Jel vrijedi nastaviti Mindhunter, nema ko mi nije falio tu seriju a ja jeeeedva pilot uspio da pogledam, smorio se za medalju... 🙂
Btw, The Shield remasterizovana u HD-u ,)
Pa ako mogu da remasterizuju maratonce i ko to tamo peva mora da mogu i homicide+1
Na zalost toliko davno je snimano, i to u 4:3 formatu tako da nema sanse da se napravi bilo sta.....
Ovo cu nabaviti kad-tad......
Pogledajte prilog 264176
Pa ako mogu da remasterizuju maratonce i ko to tamo peva mora da mogu i homicide
Znači sve gore i gore?Prilicno losa, treca epizoda serije Uspjeh... Odgledacu do kraja, ali su lose ovo odradili.
Sopranos je van svih konkurencija 11 na skali do 10.Niko ne spomenu Tonyja Soprano... u kom rangu spada on?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Znači sve gore i gore?
Mene je i druga razočarala, gluma pogotovo, ali ajde verovatno ću odgledati do kraja.
Bar je True Detective dobro krenuo, pa će moći uz Uspjeh da se isprati i dosta kvalitetnija serija.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari