Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The 100 se zavrsio tako da smo ja i sestra ostali bez serija za gledati. Razmisljam da krenemo da gledamo jednu Sci-Fi legendu koju sam gledao pre 7-8 god i smatram je najboljom serijom tog zanra. Sta mislite o cemu pricam?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Battlestar Galactica?

Srce kaze Firefly ali razum vice Fringe... 🙂

+edit
Ako sada lupi Lost, nabijemo te na...Kolac... Dudov... 🙂

Poslednja izmena:
Spavate li vi ljudi nekad ;-)
Možda misli na... Ma ko će znati šta on misli 😛.

The 100 se zavrsio tako da smo ja i sestra ostali bez serija za gledati. Razmisljam da krenemo da gledamo jednu Sci-Fi legendu koju sam gledao pre 7-8 god i smatram je najboljom serijom tog zanra. Sta mislite o cemu pricam?

Necete verovati o kojoj seriji se radi...

Saul krenuo fino

Dobro je da sam odlucio da probam Killing Eve.
Nakon 3 epizode bas mi je gotivno. Definitivno vredi pogledati, ima 8 epizoda.

^ Ne bih se bas radovao... Imao sam isti utisak, ali mi se do kraja sezone ogadila...

Meni kako je odmicala sezona bila sve bolja i bolja

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

The 100, kraj sezone 5. odličan.

Jedva čekam da vidim šta će, tj. koga da sretnu na novoj planeti i dokle su napredovali putnici Eligius III za proteklih 250 godina.

Poslednja izmena od urednika:
Jel bese za Money Heist postoje dve verzije od 13 i 15 epizoda zavisno od trajanja?

The 100, kraj sezone 5. odličan.
Sezona je bila ok, epizode su bile kvalitetno odradjene i nisu bile dosadne. Onaj zacin koji mi je nedostajao u tom jelu je onaj koji ti drzi seriju u secanju. Recimo kada pogledam epizodu uopste se ni ne setim da ima sledece nedelje, vec one tamo gledam 2 epizode zaredom.

Poslednja izmena od urednika:
zavrsen Bosch - https://www.imdb.com/title/tt3502248/

s04 daleko najbolja,ako ovako nastave uz za nijansu jaci casting ovo moze da se preporuci i onima koji nisu fanovi pulpa i noir-a...a za fanove,poput mene potpuna poslastica.

sad je frka sto nemam sta da gledam na novom tv-u... 🙂

Ako nisi, odgledaj Broadchurch, meni legla nakon Bosch-a

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Evo i ja dosao da trazim sta da gledam nakon zavrsenog Bosch-a. A odgledao sam celu seriju u cugu od 1-4 sezone. Sad ne znam sta da gledam. Dok snime 5. sezonu... 🙁 (slazem se sa @Orchard da je 4. sezona bila najbolja)
Pre Bosch-a gledao The Handmaid's Tale. Isto dobra.
La casa de papel - takodje dobra. Treba sacekati da Netflix sada snimi 3. sezonu... (mada bi verovatno bilo najbolje da nista ne diraju i da sve ostane na 2 sezone)

Pa jel to realno 2 sezone ili je to 1 sezona cepkana na 2 dela?

Na IMDB stoje i 2 i 3 sezona samo za 2 sezonu nisu upisani termini stoga te epizode nisu jos ni emitovane.

Mnogo su napravili zbun sa razlicitim trajanjem epizoda i brojem istih.

+1 za Goliath. Stvarno dobra serija. Pogledao sam polovinu druge sezone, i bas fino pasuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

druga je za nijansu bolja od prve

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ja krenuo black flag i ne mogu da se zaustavim, izbindzovao dve sezone za nedelju dana. Kapetan Flint razbija ulogu, kroz mi je nepoznat glumac a legla mu je uloga kao bud@li šamar.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Castle Rock dobija drugu sezonu.
Izgleda da će ovu da razvlače i razvlače gore nego Under The Dome

Jeste,pogrešnih. Black sails je u pitanju, ja izgleda povezao naziv serije sa Assassins Creed black flag igrom koja doduše dosta podseća na istu. [emoji5]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno