Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas sam planirao da pogledam to sa Cucumberom

Edit. Odgledah Billions S3E11 jezivi temelji za sledece sezone. Serija koja sa 3 sezonom jede prve dve. Mnogo mi se svidja kuda ovo ide i ko ce na koga prsa u prsa.
I ja isto planiram Patricka M. I Sneaky Pete, ali posle WW, Exanse i Billions zadnje sezone. Inace danas je izašla zadnja 12a epizoda Billions, mogu da krenem polako sa bindzovanjem [emoji5]

Završio drugu sezonu La casa de papel, druga sezona mnogo bolja od prve. Hoće li biti nastavaka? Odličan kraj. jaka 7ica

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam odgledao prvu sezonu Billions za vikend 😀 koja glumcina onaj Paul Giamatti :O

On i ćale su genijalni, te scene su posebne. Lewis je isto dobar ali mu je lik dosta prostiji i nekako cak deluje u nekim trenucima da ga lose odradjuje ali mislim da je to samo zbog karaktera njegovog lika.

Definitivno necu nista novo da krecem, zadnjih 8 meseci svako vece po par epizoda neke serije. Od sada samo ono sto gledam gledam kad izadje novo ne dodajem. Malo da odmorim [emoji4]

Lewisa sam zavoleo jos u Band of Brothers, i u Homeland je bio dobar, sve u svemu hvala na preporuci odlicnaa serija, sad cu lagano drugu i trecu sezonu 🙂

Uf Billions s03e12 brutalna. Pogotovo zadnja scena. EPIC SHEET 😀
A odnos njega i ćaleta je fenomenalan. Likovi su iznenađujuće konzistentni, tj evoluiraju i menjaju se vremenom, ali u srži ostaju isti.

Veoma fina diskusija i prezentovanje činjenica protkana kroz ovu epizodu a tiče se mešanja sa visokim kriminalom. Nema ni trunke nasilja u seriji, a opet je tu u vazduhu, možeš da ga osetiš.

Poslednja izmena:
Billions S3 zavrsena ili je ostala jos koja epizoda?

Danas je izašla zadnja 12a epizoda tako da se može bindzovati. [emoji6]

Sent from my D6603 using Tapatalk

The Crossing, završena 1 sezone - sasvim korektno, vredi pogledati, ima i materijala za sledeću sezonu.

Odgledao prvu epizodu i bio prijatno iznenadjen, u drugoj epizodi su vec poceli da se glupiraju ... ako tako nastave, ne verujem da cu zavrsiti sezonu.

Fino finale Billionsa, John Malkovich je bas dobro legao u 3 sezonu. Ipak 11 epizoda mi je najbolja.

Mene smorilo gledanje serija, pogledao sam ih desetine u zadnjih par godina i odlučio sam da ću kad završim The Sopranos (koji sam odgađao sto godina) bataliti na neko vrijeme.

Što se tiče The Sopranos, samo ću napomenuti da su mi dva lika iz serije toliko iritantna da je to neopisivo. Nema potrebe da pogađate koja...

Da ne bi pogađali:

Janice i Meadow su mi apsolutni pobjednici po iritantnosti. Mada nisi bio daleko ni ti.

Ja Sopranose moram da obrnem jos koji put.Serija(i kraj) me je toliko odusevila da je to neverovatno.

Završio Bron. Masterpiece. 9.5/10 od mene. Molim za preporuku šta dalje gledati?

Ljudi sad se setih ove serije https://www.imdb.com/title/tt0439879/ ako neko voli konje 🙂 Serija je meni ok stvarno, ja sam je odgledao u cugu sve sezone 😛 Glumica je vrhhhhh!
U sustini se radi ona upoznaje konja po imenu wildfire na rancu gde su dva brata pa tu krece i ljubavne carolije izmedju ta dva brata kao i svaka serija jel te, ali odlicno je odradjena i veza nje i tog konja. Nije ovo spoiler jer sve je u trejleru 🙂 Vredi pogledati malo za opustanje....

Ahahahhahaha da da 🙂 Malo sam glupo prepricao, al ja to tako 🙂 Ne, stvarno je serija ok!

Gledam sezonu 4. Fear the Walking Dead i pitam se kakvi su to ljudi preuzeli show da su ga upropastili u 4. sezoni. Toliko gluposti u pola sezone nisam video u The Walking Dead za svih 8 sezona.

Bataljujem seriju. Kap koja je prelila čašu je bila scena u S4E7 gde likovi mirno čekaju da ih opkole horde zombija bez ikakvog razloga osim da se namesti sledeća scena. Bljak na kvadrat.

U predhodnih 12 meseci sam bio u nekoj guzvi i nista gledao nisam, sad se vracam jaci nego ikad. Sta preporucujete da gledam, suits, billions i tako te ne mogu, vise neki sci fi i slicno. The 100 sam hteo novu sezono malo mi je kancer... sve ispocetk?! Gotham nema nove sezone jos uvek? WW mi je brutalan ne mogu da docekam da upalim epizode danas da gledam. One heroje sam sve batalio arrow flash i td. Da nema nesto na tu foru ali bolje? Bile su neke price za neke marvel serije jel vredi sta?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

The Expanse
Altered Carbon (spremi zeludac posle ~8. epizode i odgledaj do kraja)
Future Man (topla preporuka, ~30min svaka epizoda, klizi kao puter, vrh komedija i omaz 80/90tim)
ST😀iscovery (nije bas PPB, ali moze da se odgleda)

Travelers mi stoji na listi (ne znam kakva je). I tu su jos bile preporuke za 2 britanske serije sa uvrnutim humorom ali im zaboravih ime.

I jos jedna Killing Eve.

Expanse definitivno i Future Man, ne bih Rika i Mortija preskakao nikako.

Ljudi sad se setih ove serije https://www.imdb.com/title/tt0439879/ ako neko voli konje 🙂 Serija je meni ok stvarno, ja sam je odgledao u cugu sve sezone 😛 Glumica je vrhhhhh!
U sustini se radi ona upoznaje konja po imenu wildfire na rancu gde su dva brata pa tu krece i ljubavne carolije izmedju ta dva brata kao i svaka serija jel te, ali odlicno je odradjena i veza nje i tog konja. Nije ovo spoiler jer sve je u trejleru 🙂 Vredi pogledati malo za opustanje....

Ako sam dobro razumeo - ona sa konjem, a braća između sebe?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno