Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah 8 epizodu expanse auuuu, bogu hvala pa imam 9 sada da gledam inace da sam ranije pogledao ovu 8 grickao bi nokte danima do 9 epizode.

Odgledao Firefly u jednom cugu, vec mi je dugo lezala na disku. Steta sto nisu nastavili. Odgledao Good Place, https://www.imdb.com/title/tt4955642/, dosta je realna ocena na Imdb, 8/10. Prve sezona je uvodna, moze se pogledati samo prve 2 i recimo poslednje 3 epizode.

Poceo sam da gledam i Westworld S2, odlgedao prvih 5 epizoda u cugu i bio,prijatno izmenadnjen dinamikom, posle toga krenuo da gledam epizode kako su izlazile, 6 je bili cisti filler, i u 7 opet previse filozofije neprimerene dinamici, necu da opisujem da ne bih morao korisiti spojlere. Cuvaju se za kresendo.

Gledam i The Expanse , ali samo sto u klasicnom SF zanru i nema neke konkurencije, ocena mozda 6.5/10 ukupno do sada. Slaba gluma, ni scenario nije najdovrseniji, ali opet ima zanimljivih „svemirskih“ detalja koji je vade kod fanova zanra.

Eh da, odgledao sam i Sneaky Pete S2, odgledao sam u cugu tako je za preporuciti svakome je odgledao S1.

Counterpart je neko pominjao, odlicna prva epizoda, svidja mi se smek deluje da ce biti bas dobra

Neverovatno, pa stvarno ne može tako da se spoileriše. Evo par poena za razmišljanje...

Nisam nista detaljno spoilovao, npr ko je ziv ko mrtav od likova na kraju, samo mehanizam po kom serija funkcionise. Stavio bih u spoiler, ali si vec obrisao.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Svejedno, ja npr sada znam mnogo više nego što sam želeo.
Sa druge strane, poeni ističu za 10 dana, samo da znaš, i to je stvarno minimalno.

Ma nema problema, ne ljutim se 🙂 Serija je super ko voli takve stvari, ima bas dosta epizoda da se gleda.

Nije problem, mogao sam i ja da dam 1-2-3 poena a ne 5. Svakako brzo prolaze.

A koja je serija u pitanju?

Krenuo ponovo da gledam True Detective.Stvano je remek delo.Usput cu i drugu sezonu koju jos nisam odgledao.

Cobra Kai osvezenje, odgledao do kraja i mogu reci da ima taj smek The Karate Kid filmova.
Odlicno odradjena prica sta se dogodilo posle 34 godine.
Ko voli filmove obavezno pogledati.

Cobra kai je genijalna serija i mogu reci da je Barni Stinson bio u pravu svo vreme :d

Aj ko pogleda zavrsetak sense8 nek javi dal valja taman onda i 2 sezonu i kraj da odgledam.

Izbindžovao Cobra kai s01, dobra, baš mi se svidela...
Ima dosta 80s vibe ☺️
Ocena 7.5/10

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

The Expanse malo nesto balavi u zadnjim epizodama da se tako izrazim....
The 100 više nema svrhe gledati,sve isto samo drugi igrači...

The Crossing, završena 1 sezone - sasvim korektno, vredi pogledati, ima i materijala za sledeću sezonu.
Impulse - odgledao prvu epizodu, deluje mi extremo low budget, čini mi se da neće imati svetlu budućnost!
Marvels Cloak and Dagger - na osnovu prve dve epizode nešto ubedljivo najgore sa marvelovim potpisom.

Fear The Walking Dead 4 sezona:
Ja sam se totalno pogubio u ovoj sezoni, nije mi jasno ko je kome ovde neprijatelj a ko prijatelj. Nista mi nije jasno.

Patrick Melrose solidna drama! u osnovi teska prica, dekadencija aristokratije, verujem da su knjiga/e odlicne ...vredi pogledati
Bas sam planirao da pogledam to sa Cucumberom

Edit. Odgledah Billions S3E11 jezivi temelji za sledece sezone. Serija koja sa 3 sezonom jede prve dve. Mnogo mi se svidja kuda ovo ide i ko ce na koga prsa u prsa.

Poslednja izmena:
Fear The Walking Dead 4 sezona:
Ja sam se totalno pogubio u ovoj sezoni, nije mi jasno ko je kome ovde neprijatelj a ko prijatelj. Nista mi nije jasno.

Počela mi je odlično (prve 3 epizode, čini mi se) i posle mi je malo dosadnjikava bila i nervira me što stalno idu sadašnjost - prošlost i idu stopama originala gde se uglavnom hoda i svađa sa drugim ljudima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno