Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uhvatim sinoc na foxu, premijeru serije 9-1-1. Serija me kupila na keca, nadam se da ce nastaviti u tom maniru.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Billions S03E10 i Ben - Hot in here scena, umro sam :D

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Killing Eve, krenuo sinoc,prve dve odgledao, za sada obećava.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Meni nije jasno da ne sumnjaju u ono dvoje smarača da su im sve smestili, da su meni ušli na Brod pa ja bih njih snimao non stop. Definitivno i ja počinjem knjige.[emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Odgledao sam skoro čitavu sezonu The Orville za 2 dana. Dosta je manje blesava nego što sam očekivao posle gledanja trailer-a.

Ne znam kako bih najbolje opisao seriju, možda, Star Trek minus socijalni filter, ili Star Trek sa današnjim mentalitetom. Toliko mi je čudna serija, kopirali su toliko iz ST a opet su srušili toliko kanonskih pravila iz ST već u prvih 3 epizode. Jako jako čudan miks. U trećoj epizodi sam osetio malo povraćke u grlu gledajući social justice inspired epizodu, ali sam nekako pregrmeo radi gledanja ostatka sezone.

Imam osećaj kao da je bila ideja hajde da napravimo Star Trek, ali za sve ljudi koji nisu Trekis.

Pa ni ST više nije za Trekkies, kad se saberu-oduzmu utisci. Sveo se na moralno-političku podobnost i naticanje sirotih Klingonaca a od "Where no man has gone before" skoro ništa. Ovim novim, sve poznato.

Orvile je mnogo više Star Trek nego što je to Star Trek: Discovery.

Ne zaboravite da je poslednji ST pre Discovery-ja propao zbog slabe gledanosti. Meni su i Orville i Discovery sjajni, a Trekkie sam do plafona. Inače najave i leak-ovi za Disco S2 izgledaju mnogo dobro, čak i iz ugla TOS fanova. Stižu one žute/crvene/plave uniforme.

Money heist, odlična prva sezona. Berlin razvalio ulogu. 7/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne zaboravite da je poslednji ST pre Discovery-ja propao zbog slabe gledanosti. Meni su i Orville i Discovery sjajni, a Trekkie sam do plafona. Inače najave i leak-ovi za Disco S2 izgledaju mnogo dobro, čak i iz ugla TOS fanova. Stižu one žute/crvene/plave uniforme.

Meni je Enterprise bio fantasticna serija , pogotovo 3. i 4. sezona i one silne mini trilogije , prava steta sto nije bila makar jos koja sezona.

Kakav je Legion ? Dobio sam neke velike preporuke, ali superherojske serije generalno ne gledam. Pogotovu ako imaju krosover, pa te bukvalno primoraju da gledas jos jednu seriju, pa jos jednu...

Kakav je Legion ? Dobio sam neke velike preporuke, ali superherojske serije generalno ne gledam. Pogotovu ako imaju krosover, pa te bukvalno primoraju da gledas jos jednu seriju, pa jos jednu...

Odlicna je, ali mozda ti se ne svidi..probaj par epizoda ;) cekam da se zavrsi druga sezona, pa da odbindzujem ludilo odjednom :D

Serija je težak trip, nešto kao Mr. Robot. E sada prva sezona mi je bila super a ova druga mi je nekako što više odmiče sve sporija.

@Alister, ja tako ostavio nekoliko serija, uglavnom kao da se ima za leto pogotovu.. sede neke vec 3 godine, verovatno cu ih izbrisati samo :D Gotham mislim da 3 (mozda 2..) sezone uopste nisam pogledao (prva i nesto druge..), Salem (za ovo mi je najvise krivo sto se ne kanem da odgledam), Taboo (pogledao samo prvu epizodu :D), Masters of Sex zadnju sezonu, Shaka Zulu (mada za ovo mi treba bas koncentracija), Vikings, Bitten..
Meni je Enterprise bio fantasticna serija , pogotovo 3. i 4. sezona i one silne mini trilogije , prava steta sto nije bila makar jos koja sezona.
Koje trilogije?

Discovery je za publiku koja je, recimo, mladja.

Počeo da gledam Counterpart...mnogo podseća na Fringe.
Mada bih ja više voleo da su nastavili Fringe da snimaju nego novu serija istom/sličnom tematikom da prave.
Al ajd' videćemo kako će ispasti

9-1-1 pogledao tri epizode, sviđa mi se. Ovožavao sam Third Watch koji je pokrivao sva tri aspekta first respondersa (Paramedic, Fire, Police), tako da mi je i ovo fino selo. Ekipa je solidna, fino se uklapaju u uloge, vizuelno je serija dobro odrađena. Dobila je i drugu sezonu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ja ugasio na 23. minutu. Mogli su bar u trejler da stave da ne trošim vreme.
Svakako prenaivno za moj ukus.

Poslednja izmena:
Legion je odličan, za svaku preporuku. Nije limunadica tipa Fleša, Strele, Agenata i ostalih serija za decu do 5 godina.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Fenomenalna serija, nekako mi se vise svideo prvi deo sezone, dok ovaj zahteva 100% paznju ili izgubis tok radnje.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno