Billions S03E10 i Ben - Hot in here scena, umro sam
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Osma epizoda trece sezone The Expanse, R A Z V A L I L A!
Ne zaboravite da je poslednji ST pre Discovery-ja propao zbog slabe gledanosti. Meni su i Orville i Discovery sjajni, a Trekkie sam do plafona. Inače najave i leak-ovi za Disco S2 izgledaju mnogo dobro, čak i iz ugla TOS fanova. Stižu one žute/crvene/plave uniforme.
Kakav je Legion ? Dobio sam neke velike preporuke, ali superherojske serije generalno ne gledam. Pogotovu ako imaju krosover, pa te bukvalno primoraju da gledas jos jednu seriju, pa jos jednu...
Koje trilogije?Meni je Enterprise bio fantasticna serija , pogotovo 3. i 4. sezona i one silne mini trilogije , prava steta sto nije bila makar jos koja sezona.
Orvile je mnogo više Star Trek nego što je to Star Trek: Discovery.
Serija je težak trip, nešto kao Mr. Robot. E sada prva sezona mi je bila super a ova druga mi je nekako što više odmiče sve sporija.
Legion nisam gledao, ali Mr. Robot jesam pokušao i ne ide. Mnogo mi iritantni glumci, pre svega onaj glavni. Odgledao par epizoda I batalioJa sam bogami jedva izdržao 2-3 epizode, ali koliko je svi hvale moraću joj dati novu šansu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari