Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow, OK kraj veoma lose sezone.
Previse je bilo happy endova, ocekivao sam da ce se ovako zavrsiti prosla sezona

Da dodam da sam pogledao prvih 5 epizoda Supernaturala, previse mi sablonski deluje, mada iz kasnijih trailera deluje mnogo bolje.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Realno ako nastave istim putem bez nekih radikalnih promena sto se mene tice mogu da je ugase. The Flash je bio nesto bolji, koji stepenik vise iznad te zone gasenja. Lucifer ista prica kao Arrow, ako se ne odradi 100% generalka i ne vredi da se vraca.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Da, vidiš, Lucifer, i njega sam prestao da pratim mada, s jedne strane on je bio interesantan jer je svaka epizoda priča za sebe samo se s vremena na vreme provuče neka zajednička nit koja veže više epizoda.
Flash mi je za sad ok, isto i agenti šilda.
The crossing mi je isto interesantan kao i Timeless.
Gotham isto razmišljam da batalim.

Flash ti je ok a Gotham ces da batalis? Definitivno ova tema vise nema smisla.

Ja sam Lucifera počeo da gledam zbog žene. Jedna od retkih serija gde smo se oboje našli. Ja volim sf/horor, ona romantiku i sl. ženske stvari. Ova serija je uklopila jedno i drugo. Prva sezona je bila xtra, druga malo smorila, kao i početak treće, da bi sad u finišu treće razbili.

Mada, s kim si takav si. Žena je uredno odgledala sa mnom Spartacus, Vikings i na kraju Game of Thrones (kad sam ja krenuo da gledam od početka kako bi obnovio gradivo pred poslednju sezonu). Nije morala. Imamo 3 TV-a, ali se navukla na gore navedene serije. Naravno, najslađe je slušati komentare i utiske iz ženske perspektive. Dok ja u GOT navijam za Pseto i Tiriona, njeni favoriti su Džon Snežni i Džejmi Lanister. Vrh su mi komentari tipa - Prokleta veštica (za Sersei), omađijala je Džejmija. A on je tako dobar.

Flash ti je ok a Gotham ces da batalis? Definitivno ova tema vise nema smisla.

Nemoguce je da imamo svi iste ukuse... Nadjes clanove koje imaju isti i njih pratis a za ono sto ti se ne svidja istreniras sebe da ne vidis... 🙂

U svakom slucaju ce sa tim B serijama doci na svoje mesto i pre ili kasnije ce biti otkazane. Sem ako nisu Agenti koje Dizni vestacki odrzava u zivotu...

Gotham bolji od flesa vec 2 sezone...fles postao spanska serija, ne kazem da ga ne gledam, ali nije to to...gotham ostala jos jedna sezona i kraj... 🙂

Flash finale je bilo ... tresla se gora, rodio se miš varijanta.
Još ja razmišljam - ok ima još 2-3 epizode da eskalira na drugi način, i onda čitam da je ono bilo finale 😀. Neverovatno je da takav krš nastavlja svoj život, a neke sjajne serije gase ...

Naprotiv, pozitivni komentari određenih pojedinaca su najbolje preporuke da se te serije /filmovi preskoče i obratno - ako isti pljuju neku seriju /film nema boljeg razloga da se isti pogleda...

^Apsolutno se slazem, ali trebas naucis da "celicis zivce" 😛

Zen budizam uz zidarsko pa tek onda na forum... :d

Poslednja izmena:
Gotham je uvek bio bolji od Flash-a. Flash samo prve dve sezone bio ok. Ja pratim Westworld, malo smara sa zadnjom epizodom. Mr Robot dobar.

Završio sam posljednju sezonu Silicon Valley. OK je sezona sem

pretjerivanja sa Teslom i reklamiranjem iste mega marketing firme.

Usput, je li samo meni ova Monica vrh? :d

Gotham je odlican samo nikad nema da cujemo Joker u ta serija

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

^^Poslednja sezona je dosta losija od prethodnih. Meni bas fali Bachman.

Monica je secer 🙂

Gotham je uvek bio bolji od Flash-a. Flash samo prve dve sezone bio ok. Ja pratim Westworld, malo smara sa zadnjom epizodom. Mr Robot dobar.

Istina, treća je mogla biti odlična da Flashpoint nisu sveli na 2 epizode. Mogli su bar pola sezone iskoristiti, nije da nemaju epizoda na bacanje ... Opet i dalje ima nade da izvedu "The100" potez u narednoj sezoni. Kako su se oni izvukli nakon one sezone 3 to je čudesno 🙂.

Naravno Expanse nastavlja jako, možda i najbolje izbalansirana sezona do sada. Sećate se kako je prva imala spor početak. Ovde sad na sredini sezone taman kreće nova knjiga, a stigla je i

Clarissa Mao da razbuca tim na Rocinante-u. Baš me je zanimalo kako će uraditi ono sa borbenim modifikacijama, malčice mi se nije dopalo da budem iskren 😉.

^^
Da, meni su jako smiješni Big Head, Jian Yang i Erlich. Ne znam zašto ih ne forsiraju više, Erlicha nema, a ova dvojica slabo kad se javljaju. Čak je i ovaj Gavin jako zanimljiv sa ovim svojim padanjima, dok Dinesh i Jared često smore svojim ličnostima.

Ja krenuo expanse pre par dana, jedva sam pregurao prve 3 epizode i to samo sto sam citao da krece sporije. Da je ne hvalite i da nisam znao da je spor pocetak batalio bi na pola druge epizode.

Odgledao ili bolje reći premotao 'Lost in space'.
Prva epizoda pomislih lepo izgleda, kul robot hajde da nastavimo.
Druga epizoda meh ovo počinje da deluje kao španska serija, al hajde da ne odustanem odmah.
Ostale epizode su samo još veća nadogradnja na prve dve u smislu 'šta god može da krene naopako krenuće'...tako da su bile premotane da bih video samo glavnu priču.
Znači ovde je bolje da neko napravi fail montage klip od 30min i to odgledati umesto ovih 10 epizoda.

Ja krenuo expanse pre par dana, jedva sam pregurao prve 3 epizode i to samo sto sam citao da krece sporije. Da je ne hvalite i da nisam znao da je spor pocetak batalio bi na pola druge epizode.
I jeste tako 🙂

Pogledao Expanse S03E07 i dalje mi nije jasno na koju foru je ona baba dobila ulogu...
Manje mi je iritantno da gledam Šerbedžiju kako glumi pijanog Rusa u nekom niskobudžetnom kršu nego nju 🙁

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pratim The Flash, ne odustajem 🙂 Arrow sam odustao ( pogledao sam samo one sezone koje se ukrstaju sa ostalim super junacima ). Sto se tice Flash-a malo bleda sezona, ali nije to ni toliko lose. Moguce da je ovo bilo samo onako da popune sezonu, pa da ce sledece biti mnogo bolje. Ima bar nekih nagovestaja da moze da ispadne dobro, Catelin Snow i Nora.
Nadam se da ovo ne treba u pojler jer ne otkriva nista, samo jos vise otvara znatizelju 🙂 da se pogleda ko nije gledao.

Meni je kompletna prva sezona bila onako, na ocetku zesci smor. Dugo sam odlagao drugu sezonu, ali kada sam poceo u cugu odgledao i trecu do pola. Fenomenalna serija. Danasnju epizodu veceras gledam, preskacem raid [emoji16]

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Rekao sam da neću da gledam Homeland posle
Quinovog odlaska
ali me povuklo nešto da gledam.
Za sada po sistemu toplo-hladno.
Na svake 2 osrednje epizode dolazi jedna dobra.

Rusi glavni negativci a i mi smo tu negde,jer se kod nas u zemlji održavaju sastanci ruskih špijuna. Beograd,Sofija,Dubrovnik :d

Gleda neko Patrick Melrose sa Benedict-om u glavnoj ulozi? Vredi li?

Sent from my D6603 using Tapatalk

skinuo, ali cekam da se nakupi...

Jel gledao neko Safe sa Michael C. Hall iliti Dexterom :d

I jeste tako 🙂

Pogledao Expanse S03E07 i dalje mi nije jasno na koju foru je ona baba dobila ulogu...
Manje mi je iritantno da gledam Šerbedžiju kako glumi pijanog Rusa u nekom niskobudžetnom kršu nego nju 🙁

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Cekaj bre Sumadinac kako Snatch moze da bude niskobudzetni krs?

I od kad je pa Snatch krs?

Agents of shield nije los zavrsetak, I like it a lot 😛
Arrow, posle onakve sezone dobro je jos i zavrsilo...
the Flash, cela sezona losa, kraj nikakav, ocekivao sam "zemljotres" dobio prdez 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno