Ja sam sinoć završio Money Heist (La casa de papel) i meni se serija dosta svidjela. Ne sjećam se kad sam zadnji put u filmu ili seriji pred kraj strepio kako će završiti 🙂
Kako si nasao prevod za 14 i 15-u epizodu???
Jel ukačio neko ovu seriju
"The crossing"
ABC pokušava da napravi opet nešto poput Losta.
Po traileru i sinopsisu ima šanse ali videćemo dali će preživeti s01
Sent from my Note 4 using Tapatalk
The Flash pokido ovu predzadnju epizodu.
Kako si nasao prevod za 14 i 15-u epizodu???
Ako može neko u spoileru da napiše koje epizoda Fleša mogu da se preskoče u ovoj sezoni. Ja mislim da sam gledao sve do nekog suđenja. Kontam da ima dosta onih bezveznih.
Taj rad, WW isto.Ja expanse ostavio na 2 ep cekam da sve epizode izadju.
The 100, 5 sezona ide punim gasom, svaka epizoda je bila odlicna. Ono sto mi je od pocetka nedostajalo u seriji su neka radioaktivna Metro 2033 cudovista da zacine medjuljudski rat. U promo najavi za sledecu epizodu dobijamo neke naznake borbe protiv nekih "unknown" oblika zivota.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
The Expanse kida u svakom smislu reči. A ovi likovi iz syfu otkazuju seriju.....
Arrow finale dobro kakava je bila sezona. Zanimljiv kraj.
Agenti štita, loša sezona, vidi se nedostatak novca. Sam kraj je blah. Kao da su se nadali da će biti otkazana serija pa da završimo priču...
Ono što je zajedničko za Arrow i Agente...umiru neki od glavnih likova
Meni zapravo Expanse bas postala losa, prva sezona mi je bila odlicna, vukla me svaka nova epizoda, bilo i neke misterije sa detektivom i njegovom potragom. Posle ubacili neke iritantne likove, npr onu arapkinju ili iranku iz 24, ova iz plava sto je vljda u lostu bila. Ali vidim da ima dosta ljudi ovde kojima se svidja. Agenti stita mi je zapravo ova sezona uprkos nedostatku para, bila odlicna, ali sam malo vise ocekivao od poslednje epizode, za koju se tad nije znalo da li je kraj sezone ili serije.The Expanse kida u svakom smislu reči. A ovi likovi iz syfu otkazuju seriju.....
Arrow finale dobro kakava je bila sezona. Zanimljiv kraj.
Agenti štita, loša sezona, vidi se nedostatak novca. Sam kraj je blah. Kao da su se nadali da će biti otkazana serija pa da završimo priču...
Ono što je zajedničko za Arrow i Agente...umiru neki od glavnih likova
Taj rad, WW isto.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Lethal Weapon, sa novim glumcem, je serija manje koju ću sada gledati...Mislio sam da su naučili lekciju sa "dva i po muškarca" ali jok... 😀 🙁
The Crossing prva epizoda bila zanimljiva ali je baš bila na granici da bude ili odlična ili otkazana - čim sam vidio drugu epizodu znao sam da će je otkazati...
Mi A1 TT
Jel gleda iko The Terror?
Malo uspjeo pogledati mislim da je u pitanju 2. ili 3. epizoda i svidja mi se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari