Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je bolestina ovaj Legion, but i like it.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

The Terror možete slobodno da preskočite vi što niste gledali.
Početak je obećavao, ali kasnije postalo baš dosadno. Jedino je gluma dobra.

Zeznuo sam se što sam pogledao Expanse ovu novu epizodu. ko će sada da dočeka drugu 🙂

Ja završio The killing, prosto mi je neverovatno kako su se poslednjom sezonom po*rali na one odlične prethodne 4, prosto mi je žao što sam je pogledao uopšte

Američku verziju? Ja sam sad na drugoj sezoni iste, šta znam nije loša za sad, veze nemam ko bi mogao biti ubica

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Da, američku.

priča iz prve dve sezone dosta dobra iako su malo preterali sa spinovanjem osumnjičenih likova, svi do jednog su u nekom momentu osumnjičeni 🙂. Druge dve sezone su još bolje a poslednju slobodno preskoči

Da, američku.

priča iz prve dve sezone dosta dobra iako su malo preterali sa spinovanjem osumnjičenih likova, svi do jednog su u nekom momentu osumnjičeni 🙂. Druge dve sezone su još bolje a poslednju slobodno preskoči
Pa zar nema samo 4 sezone?

Američku verziju? Ja sam sad na drugoj sezoni iste, šta znam nije loša za sad, veze nemam ko bi mogao biti ubica

Do samog kraja neces znati a i kad otkrijes neces moci da verujes [emoji16]

Meni ostala veceras dupla epizoda za zavrsetak 3 sezone koja mi je egal sa 1 i 2 ali totalno razlicita. Kao Homeland kako se transformise u drugu seriju na svakij par sezona tako se Killing razlikuju 3 od 1i2 sezone.

Ima i peta sezona od šest epizoda, neko je pominjao ovde da su naklepane zbog budžeta. Em što je sve zbrzano, em je priča uz sporedne likove totalno nakaradna

EDIT:

Ispravka, 4 sezone, 3. Je kompletna priča, 4. je ta nesrećna. izvinjavam se 🙂

Poslednja izmena:
Bas sam se navukao, I mislim da sam dobro izabrao i krenuo Američku, sa švedskom (ili koja već) bi se smorio zbog atmosfere, oni bas preteraju sa sivilom i sporom radnjom

Evo gledam nema 5 ima 4
1fbd41482627e6ac9797e52fbc3909ba.jpg

Ispravljen post

I znaci 4. Nema veze sa prve tri, nju da preskočim?

Četvrta i poslednja sezona The Killing ima šest epizoda i to je ta sezona koja je sklepana zbog manjkavog budžeta.

Sent from mTalk

Ni 3 nema veze sa prve 2 al je dobra. Ja 4 nisam jos odgledao ali mislim da cu je ostaviti za neki drugi put. Ima vec svasta da se gleda.

I znaci 4. Nema veze sa prve tri, nju da preskočim?

Napravio sam zabunu greškom .

Prva i druga sezona- jedna priča, treća sezona- druga priča, četvrta sezona- treća priča baš loša, sama priča, sporedni likovi i sve ostalo naspram onoga što sam očekivao nakon prve tri sezone.

Upravo sam i ja zavrsio The Killing, americku verziju, treca i cetvrta imaju sezona imaju povezanost, zadnja epizoda trece sezone se nadovezuje na prvu epizodu cetvrte sezone.
Sama prica trece sezone, tj. ko je pravi ubica i trece sezone se provlaci kroz cetvrtu sezonu, plus u cetvrtoj imamo nov slucaj u ubistva.

Serija je veoma dobra, drzi paznju celo vreme, imam par losih momenata ali se ih ne secam sada.
Samo nisam znao da u Sijetlu toliko pada kisa. 😀

Poslednja izmena:
Ni 3 nema veze sa prve 2 al je dobra. Ja 4 nisam jos odgledao ali mislim da cu je ostaviti za neki drugi put. Ima vec svasta da se gleda.

Pa odgledaj i cetvrtu sezonu nije da ne vredi da se odgleda, premda nije na nivou predjasnih.
Inace, original Forbrydelsen je bolji ali svi nekako navalise na inferiorniju americku verziju, koja opet nije bez svojih kvaliteta.

Sent from mTalk

Zavrsio Lost in Space sezonu 1 (ovu novu Netflix). U, pa recimo sustini, zabavna serija ali zbog kolicine logickih rupa spada u domene fantazije a ne naucne fantastike. Kome je, recimo, smetao nedostatak daha u Terror ovo bolje ni nek' ne pomislja da gleda. Kolicina nebuloza prisutnih u svakoj epizodi je zapanjujuca, od sitnih preko krupnih do apsolutno nelogicnih situacija i akcija. Zabavna je ali samo ako zazmurite, onako kako ne bi oslepeli od eksplozije atomske bombe, na sve mnogobrojne nedostatke :d

Gledam Lost in space, zasto, ne znam, ali gledam. Ovo.je vise Grejeva anatomija nego sto je naucna fantastika.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Video sam da je izašao the city and the city. Knjiga je odlična, da li je neko gledao seriju? Treba da budu ukupno 4ep, bbc produkcija.

Gledam lost in space. Posto volim na nf da gledam stvari, onda mi je ok.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Gledao u poslednje vreme i bio zadovoljan:
Waco, The Terror, Counterpart, The Handmaid's Tale
Dajte preporuke za dalje...

Ја sam za opuštanje gledao Orange is the New Black, sad gledam Lucifera i Brooklyn 99, pokušao Weeds, ali odustao posle dve epizode, nije mi zanimljivo.
Hvala za preporuke, počeo sam da gledam Brooklyn nine-nine i odlična serija. Taman za opuštanje i da se nasmeje...

Gledam Krypton i nije loša, ko voli SF preporuka da se pogleda...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Dobra stvar je sto radnja deluje zamrseno, ali se sve ubrzo objasnjava i serija je uvek 100% jasna. Po meni najkvalitetnija serija koju sam gledao ove godine, 2 sezona je extra.

Poslednja izmena:
Waco

Odlična serija. Michael Shannon razvalio ulogu.
Istorijski dosta tačna,nisu mnogo odstupali od pravih događaja

TWD finale S8 mogli su da zavrse ovu agoniju.

TWD, ocekivao sam da ce na kraju najaviti neku novu opasnu bandu koja je celu "bitku" posmatrala iz daljine, i svemu se smejala. Idemo dalje, poceo je Fear the Walking Dead kog vise volim da gledam od TWD.

Da dodam ocena TWD s8: 06/10

Poslednja izmena:
Brooklyn 99, dve nove epizode večeras, fino je kad ih spoje, malo je 20 min sprdnje 🙂

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno