Pa zar nema samo 4 sezone?Da, američku.
priča iz prve dve sezone dosta dobra iako su malo preterali sa spinovanjem osumnjičenih likova, svi do jednog su u nekom momentu osumnjičeni 🙂. Druge dve sezone su još bolje a poslednju slobodno preskoči
Do samog kraja neces znati a i kad otkrijes neces moci da verujes [emoji16]Američku verziju? Ja sam sad na drugoj sezoni iste, šta znam nije loša za sad, veze nemam ko bi mogao biti ubica
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Napravio sam zabunu greškom .I znaci 4. Nema veze sa prve tri, nju da preskočim?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ni 3 nema veze sa prve 2 al je dobra. Ja 4 nisam jos odgledao ali mislim da cu je ostaviti za neki drugi put. Ima vec svasta da se gleda.
GodlessGledao u poslednje vreme i bio zadovoljan:
Waco, The Terror, Counterpart, The Handmaid's Tale
Dajte preporuke za dalje...
Hvala za preporuke, počeo sam da gledam Brooklyn nine-nine i odlična serija. Taman za opuštanje i da se nasmeje...Ја sam za opuštanje gledao Orange is the New Black, sad gledam Lucifera i Brooklyn 99, pokušao Weeds, ali odustao posle dve epizode, nije mi zanimljivo.
Poprilična, ali je odlično uradjena.[emoji3]Koja je bolestina ovaj Legion, but i like it.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari