Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mad Men S02 8/10
Bolja nego prva.

Kristina Hendriks 10/10

Sent from mTalk

Gleda li neko 2.sezonu American crime story??utisak? Hvala

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

The Last Kingdom, malo mi je konfuzna prva epizoda.
Na pocetku epizode su Danci/Vikinzi neprijateljska sila koja okupira Englesku, da bi na kraju epizode Danci postali dobri a Englezi losi.
Volim uglavnom takav tip serije, pogledacu jos neku.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Poceo da gledam S2 ubice mog oca... ni sam ne znam zasto, valjda sam se nadao da su procitali kritike iz S1 i da ce neke stvari promeniti... al’ jok... nikako mi ne ide u glavu kako se Kostic moze uopste nazvati glumcem.. mislim nije on jedini los u seriji, ali razvaljuje...
Odgledacu do kraja al i dalje sam zestoko razocaran

Kostić je odličan glumac, seriju nisam gledao, ali sam uhvatio u par navrata po nekoliko minuta i drugi dobri glumci su davali osećaj transfera blama. Nekako je jeftino snimljeno.

Ko nije gledao, brutalno dobra mafijaška serija je Gomorra: La serie https://imdb.com/title/tt2049116/

Arrow sezona 4.
Mnogo mi se svidela. Odlična zabava.
8,2/10

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Sopranose sam pocinjao da gledam dva puta do sada,stizao sam do 4,5-e epizode i tu prekidao.Pre desetak dana sam krenuo po treci put,sada sam na S02E07.Zarazila me serija,uvukla u njen svet.Likovi su odlicni.Kristofer,Poli i Silvio razbijaju.Odlicna serija.

Daleko lošije od prve sezone, ali i dalje može da se gleda. Glavni lik u ovoj sezoni mi se nikako ne sviđa, ali su ostali su odlični.

Kao i u prvoj sezoni, saznao sam dosta detalja o samom slučaju o kojem nisam znao skoro ništa.

Ako nisi oduševljen prvom sezonom svakako nećeš ni ovom.

Sopranose sam pocinjao da gledam dva puta do sada,stizao sam do 4,5-e epizode i tu prekidao.Pre desetak dana sam krenuo po treci put,sada sam na S02E07.Zarazila me serija,uvukla u njen svet.Likovi su odlicni.Kristofer,Poli i Silvio razbijaju.Odlicna serija.

Upravo. Ja sam ih gledao 2014-15, sve u cugu a imao sam otpor pre toga.

Daleko lošije od prve sezone, ali i dalje može da se gleda. Glavni lik u ovoj sezoni mi se nikako ne sviđa, ali su ostali su odlični.

Kao i u prvoj sezoni, saznao sam dosta detalja o samom slučaju o kojem nisam znao skoro ništa.

Ako nisi oduševljen prvom sezonom svakako nećeš ni ovom.
Prvom sam odusevljeeennnnn..daa

3x pokusao i 3x odustao..

Ja sam Sopranove iz treceg puta uspeo da krenem. Uvek sam na pola pilota gasio i 2016 u Oktobru krenuo i za mesec ipo dana stukao celu seriju. Nemam najbolju seriju vec grupu najboljih serija i Sopranovi su definitivno tu. Preporuka za sve cak i za one koji se gade mafije i kriminala, ova serija je mnogo vise od toga. Likovi su neverovatni. Opasna drama.

Cak sam i Ziti naucio da pravim, sunce ti poljubim kakvo jelo. Sira ko u priči. [emoji16][emoji847]

Poslednja izmena:
^
Definitivno u top 10 serija, mozda i top 5. Gandolfini mene odusevljava, uloga je prosto napravljena za njega. Njegove seanse kod psihica su mi epske, svaka bolja od prethodne..
Takodje Poli, Kris, Silvio, kakvi glumci, kako napisani likovi.

Gledamo žena i ja, nama je odlična. Glavni glumac je zaista vrhunski odradio ulogu.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Slično kao i sa drugima ni ja je nisam gledao kad su je emitovali tamo negde početkom 2000-ih. Verovatno zato što sam se nagledao do tad mafijaških filmova sa italijanskim gangsterima.
Ali odgledah posle i definitvno jedna od najboljih serija svih vremena.

Sent from mTalk

Slično kao i sa drugima ni ja je nisam gledao kad su je emitovali tamo negde početkom 2000-ih. Verovatno zato što sam se nagledao do tad mafijaških filmova sa italijanskim gangsterima.
Ali odgledah posle i definitvno jedna od najboljih serija svih vremena.

Sent from mTalk

Potpisujem. Posle puno odugovlačenja i maltene na silu krenuo sam da gledam Sopranoviće,to je bilo pre 3 godine.Uživao sam u svakom minutu od 84 epizode.Nikada je ne bih etiketirao kao mafijaška,već pre crno humorna porodična egzistencijalna drama ljudi koji su povezani sa nelegalnim aktivnostima. Sopranovi,Wire, 6 feet under - sveto trojstvo

Scoripion, super serija, 90% slicnosti sa numb3rs, razlika je sto u ovoj seriji radi grupa genijalaca (150-197 IQ) koja resava slucajeve radeci sa vladom. Serija ima dosta komicnih ali i emotivnih momenata, tako da ako ste voleli Numb3rs volecete i ovu. Mana je sto se sve jako brzo zbiva pa je nekad tesko pohvatati sta se desilo, ali meni nije smetalo toliko. 8/10 preporuka.

Ja sam nedavno obrnuo Sopranose ponovo, dobar deo sam pozabravljao jer sam je gledao kada je bila aktuelna.
Zanimljivo je kako se serija razvijala, od sapunice do mini remek dela, isto tako i likovi, od početnog utiska gomile polumatare do vrhunske glume pojedinaca koji su se neverovatno stopili sa ulogama, kako se priča razvijala od početka do kraja za svakog lika ponaosob i generalno, jeste poslednja sezona malo razvučena ali nekako sa ukusom i onaj kraj... jednostavno pljas 😀

Sve u svemu što neko reče, top 5 serija svih vremena ako ne i više

Poslednja izmena:
Serija je toliko dobra, sve je tako dobro skockano, da nekada imaš utisak da je real life, a ne gluma. Bukvalno glumci (bar ona stalna postavka) kao da ne glume, kao da su stvarni likovi. Fenomenalna!

Da se ponovim, kad ste već spomenuli The Sopranos, ogledajte Gomoru. Ako su Sopranovi bili realniji od života, a jesu, ovo je otišlo još dalje.

Serija je toliko dobra, sve je tako dobro skockano, da nekada imaš utisak da je real life, a ne gluma. Bukvalno glumci (bar ona stalna postavka) kao da ne glume, kao da su stvarni likovi. Fenomenalna!
Bukvalno tako, imam osecaj da postoji paralelni univerzum gde svi ti likovi i dalje zive i da se tih 84 epizode non stop okrenucu u krug.

^
Definitivno u top 10 serija, mozda i top 5. Gandolfini mene odusevljava, uloga je prosto napravljena za njega. Njegove seanse kod psihica su mi epske, svaka bolja od prethodne..
Takodje Poli, Kris, Silvio, kakvi glumci, kako napisani likovi.
Gandolfini je meni kralj i van te serije, tj u drugim ulogama. Ima neki spec nacin iznosenja uloga koji mi je bar malo komican (u pozitivnom smislu), kakva god uloga bila. Bas velika steta sto nije vise medju nama.

Scoripion, super serija, 90% slicnosti sa numb3rs, razlika je sto u ovoj seriji radi grupa genijalaca (150-197 IQ) koja resava slucajeve radeci sa vladom. Serija ima dosta komicnih ali i emotivnih momenata, tako da ako ste voleli Numb3rs volecete i ovu. Mana je sto se sve jako brzo zbiva pa je nekad tesko pohvatati sta se desilo, ali meni nije smetalo toliko. 8/10 preporuka.
Gledao par epizoda i komicno jeste, ali ne dobro komicno[emoji3] Numbers je bila visoka produkcija i obicno je prica imala smisla i delovalo je kao da je epizode pisala neka pametna osoba. Skorpion ima toliko rupa, da ja ipak ne bih poredio sa brojevima. Za mene brojevi 8od 10 i to zbog glavne glumice, skorpioni mozda 4 od 10.
Pozdrav

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
P.S. bas pogledao na imdb u skorpion ima ocenu 7.1, a brojevi 6.9[emoji848]

Poslednja izmena:
Gotivna serija, sama hemija između likova je odlična. Glavna glumica, Catherine Mc Phee vrh 🙂

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Da se ponovim, kad ste već spomenuli The Sopranos, ogledajte Gomoru. Ako su Sopranovi bili realniji od života, a jesu, ovo je otišlo još dalje.

Gomoru sam jedva odgledao prvu sezonu.Dalje neću. Ima dobrih stvari o krimi životu po blokovima,zatvorske priče ali likovi su mi prave karikature.
Romanzo criminale mi je na neko širem spisku,možda i Suburra

Legends of Tomorrow odlican ove sezone, seriju cine glumci koji su "visak" u Arrow-u i Flash-u. Arrow totalna katastrofa ove sezone.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Jel moze neka preporuka za seriju tipa The Wire, Shield, Oz, Sopranovi, Sons Of Anarchy?
Moram da ubijem 3 dana pa mi odgovara i da je duza serija.

Da se ne vracam unazad, pricali su o justified ne znam da li bas sa tobom, ali je to OK serija, takodje Breaking bad

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Baciću pogled na justified.
Breaking bad sam pogledao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno