Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Justified - 6 sezona... Je li makar dobra ili ima varijacije u kvalitetu izmedju sezona?

Ja bilo šta da ti kažem neće biti objektivno jer sam pristrasan što se tiče Justifieda :d
Meni je možda 5 sezona najslabija bila a što se tiče 6 i samog kraja mislim da je kraj dosta slabo odrađen i pomalo traljav.

Broen prva sezona 10/10,druga 8,treca 7,četvrta 10.

Dirty money netflix doku. Prva epizoda fenomenalna, vec posle kreće pad i veštačko razvlačenje od po 1h gde su sve mogli strpati u 25min.Stigao do četvrte epizode. Nadam se da ce peta i šesta biti dobre jer tematika deluje zanimljiva.

Sent from my D6603 using Tapatalk

+1 thx
Prenesi utiske i za ostatak epizoda Dirty money.

Btw - sada sam bacio pogled na listu -> sta je bilo sa Quarry i The Deuce, znam da smo ih spominjali ovde ali nestase ispod radara...Gledao 3-4 epizode Quarry i bio je prilicno dobar, The Deuce poceo prvu i odustao zbog drugih stvari.

Ima li neko da ih je zavrsio i kakvi su utisci?

Takodje sinoc sam uhvatio i Final Space - nije mi legla, nekako je forsiran humor i plot je meh. Rick & Morty i Timbleweed Park ipak su 2 stepenika iznad.

The deuce meni bas drzala paznju,od mene 8 ocena
Poceo skandinavdlsku krimi Modus,jako dobra prva ep ali...opet homoseksualci i lezbe,pa majku mu moze li proci ijedna bez?mada je to sporedno

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ove ubice oca su nerealne, toliko kriminalno losu glumu i scenario dugo nisam video lol.
Kaze Anica bardo, "moram u prodavnicu po sirovine".. SIROVINE :d

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Gotam sto dalje ide sve losiji i losiji..
Dokle ce da ozivljavaju ove negativce, postalo dosadno

Mislim da smo u poslednje vreme bombardovani raznim serijama, i filmovima. Sve bih voleli da vidimo, i otuda takvi utisci. Tj razmazili smo se. Te nam ovo nevalja, te ono, te gluma, te negativci, te pozitivci,....

Svaka cast Borise kako nisi do sada odustao. Meni prve 3 ep sto sam gledao u odnosu na 1 sezonu uzas.

Krenuo da gledam love na netflixu.
Nisam to očekivao, ali mi se svidja serija.

Zavrsio Mr. Mercedes, bas prijatno iznenadjenje, dobar izbor glumaca i sama gluma, odlicna rezija i izvanredni soundtrack ...preporuka sa moje strane 😉

Zalis se na Marvelove serije i filmove (cak i na one dobre) a gledas skart poput tog iako znas da je jos gori skart - zasto? Uopste ne razumem logiku iza toga...
+1[emoji3]

Borise gledaj Punishera da zaboravis taj skart. Da te obradujem Marvelova je serija [emoji3]

Nemam objasnjenje tog fenomena, predskurzicije i osecanja stvarno nisam imao..

Gde znam sto gledam, valjda zato sto je sve osim glume i scenarija dobro, a te dve stvari su toliko komicno lose da mi je zabavno da čujem hoce li nesto nadmasiti "tog popodneva..", sad se Anica sa kupovinom "sirovina" priblizila..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Dirty money doku, samo prva i zadnja epizoda vrede, ostale se mogu komotno preskočiti.

Počeo da gledam Bron/Broen 4tu sezonu i da li je moguće
da su one dve klinke zapravo one dve nestale ćerke od onog pandura Henrika?

Beyond Genius Lies Insanity

Gledaj i ne kvari sebi ugođaj, saznaćeš za par dana.

Ne očekuješ valjda odgovor na to [emoji5]

Završio Mr. Robota zadnju sezonu.Dobra sezona,posebno zadnjih nekoliko epizoda. Dosta slabija od prve sezone.
Sve ukupan utisak sezone 7/10
Bacam se na the killing.

The killing americka verzija fenomenalna 10/10. Ima li razlike sa drugom verzijom ili je sve isto?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drugacija je americka verzija The Killing od originala, preporuka da pogledas i drugu...

Počeo da gledam Bron/Broen 4tu sezonu i da li je moguće
da su one dve klinke zapravo one dve nestale ćerke od onog pandura Henrika?

Beyond Genius Lies Insanity

Ladno nisam stavio spoiler malo pre...

Ja imam osecaj da nisu njih dve vec devojka koja se posle pojavljuje.

p.s. upravo krecem 5 epizodu, uf da ni ja nisam mogao da gledam u live-u ko ce da izdrzi tu napetost

Poslednja izmena:
The looming tower, meni je ovo, za sada, vise nego dobro.

Poslednja izmena:
Drugacija je americka verzija The Killing od originala, preporuka da pogledas i drugu...
Forbrydelsen je već spremna na fleški u fHD-u sve epizode ali The killing imam na netflixu pa ću prvo to da obrnem jer sam već krenuo a i svi vi kažete da je bolja kopija od originala bar u ovom slučaju sto je retkost.

Ja se isto razmisljam da posle Broen udarim po Killingu... lista je sve veca i veca

Killing prvih 5 epizoda su odlične...ne mogu da stanem [emoji5]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno