Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lost nisam gledao, pa ne znam u čemu je sličnost.
Za lost sam čuo da su je razvukli da je izgubila suštinu , nešto u fazonu Bekstva iz zatvora, gde su samo prve 2 sezone bile ok.

Sent from my x600 using Tapatalk
Sličnost sa Lost serialom ima samo time travel fazon, ne bih ulazio u detalje ako nisi gledao da ti ne kvarim [emoji5]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odgledao Peaky Blinderse Sez 4 - odlicna sezona ali mislim da su trebali da zavrse sa njom ovde, nekako bi bio prikladan kraj posle svega sto se izdesavalo.

Sezona 5 ce onda morati da "isporuci" kvalitetno za odlazak sa praskom... :)

Moracu da se bacim na svabe i Dark (a mozda i Deutschland 83) posto vidim da se visoko kotiraju u temi.

Izašla cela četvrta sezona Black Mirror-a. svih 6 epizoda.
Odgledao prve dve za sada, ludilo! :)

River - šta reći nego samo da je Stellan razvalio ulogu i celu sezonu nosio na ledjima. 8/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Dark sjajan

Travelers - vrlo dobar

Black Mirror - one sa Hamm-om i onim pčelama su bile genijalne. Junipero - više sam očekivao koliko ste hajpovali, ali mnogo dobra.

Shameless je nešto utanjio, osim nekoliko sjajnih Kev epizoda.

Travelers, gledao sam prvu sezonu, nikako da krenem sa drugom od main serija. :)
Prva sezona je bila ok, gledljiva ali ne tako ubedljiva, nadam se da je druga za nijansu bolja.

Vikinzi sve losiji i losiji bar meni, 6 epizoda proslo, dobijam onaj osecaj kao dok sam gledao ovaj novi walking dead, samo cekam da se zavrsi epizoda...kad se setim prve sezone, nebo i zemlja.

2 vezane slabije epizode bez akcije ili znacajne price...Jednu slabu epizodu lako oprostim, ali cim krenu vezano, eto razloga za brigu. Uskoro ce valjda Ivarovi pohodi, pa ce biti svega. Lik biskupa uzasno smara.

Postoji li šansa da pronađem negde naš prevod za četvrtu sezonu Black Mirror ili je još uvek rano?
Nisam našao na titlovi, podnatpisi, addicted, opensub :/

Ljudi, gledajte serije sa engleskim titlom, odlican nacin da naucite jezik, trebace vam uskoro i za pekaru a ne neke IT poslove..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Odgledah pošto vidim da niko drugi nije [emoji14] Elem, onako, drama sa misterijom, gledljivo, ništa revolucionarno. U suštini ok.

Pogledao sam skoro celu prvu sezonu (ostade mi pola poslednje epizode) The Mist (serija po knjizi King Stiven :p), ono, baljezgarijica, srednje žalosno, za gledati ako presuše svi ostali oblici sf-a.

Poslednja izmena:
Ljudi, gledajte serije sa engleskim titlom, odlican nacin da naucite jezik, trebace vam uskoro i za pekaru a ne neke IT poslove..

Šta su ti predrasude, ne mora svaki član foruma da bude u IT profesiji niti da zna engleski...
Posebno što isti taj IT stručnjak može da ima prijatelje koji ne znaju engleski i nisu u IT svetu, a žele da pogledaju sa njim film/seriju.
Tako da molim da se izbegnu komentari "omg noob learn english". Hvala

Ne moras da budes u IT svetu da bi znao engleski, ljudi ispod 40god nemaju opravdanja da ne znaju engleski..
Imaju internet i kompjuter sigurno 15, 20 god a i dalje ne znaju nista bez srpskog titla ili 'srpskog menija' na telefonima..

2 vezane slabije epizode bez akcije ili znacajne price...Jednu slabu epizodu lako oprostim, ali cim krenu vezano, eto razloga za brigu. Uskoro ce valjda Ivarovi pohodi, pa ce biti svega. Lik biskupa uzasno smara.

I u 4 sezoni mi je kvalitet opao, posle Ragnara mi nekako nije imalo smisla gledati. Prve 3 sezone su bile odlicne pre svega zbog upoznavanja kulture Vikinga i njihove interakcije sa zapadnim. Tu mi je interakcija Ragnara i Athelstana bila odlicna, posle je serija uzela neki drugi pravac. Moj utisak je da ce serija samo da ide nizbrdo, cak se i ne usudjujem da palim 5. sezonu.

Btw. nisam znao da u rl-u Bjorn nateze Lagertu - ladno jedno 10ak godina starija od njega...
edit: kojih 10... 15 godina starija...fml

Poslednja izmena:
Mene Vikings počeli da smaraju već sa početkom treće sezone i batalio.

Sent from mTalk

Zanimljivo. Meni npr. cetvrta sezona najbolja. Mada petu necu skoro poceti

Ne moras da budes u IT svetu da bi znao engleski, ljudi ispod 40god nemaju opravdanja da ne znaju engleski..
Imaju internet i kompjuter sigurno 15, 20 god a i dalje ne znaju nista bez srpskog titla ili 'srpskog menija' na telefonima..

Meni nije jasno kojim otporom osobe koje su konstantno u kontaktu sa enleskim ne nauce isti. Ja u osnovnoj bio god dana preko za 2 meseca naucio, vratio se u Srbiju najbolji ortak vrlo solidno naucio engleski u medjuvremenu igrajuci igrice i gledajuci filmove bez titla. Ja i dan danas gledam sa engleskim titlom posto sam nagluv a on od tada komotno bez titla. Supruga naucila kao klinka gledajuci cartoon network. Milion primera kolko se lako uci. Ne osudjujem al mi stvarno nije jasno zasto ljudi imaju otpor, lak je do bola.

Odgledah Black Mirror 4 sezonu 1 epizodu, svaka im cast sta im pada na pamet. Bas ludilo.

Odgledao sam komplet 4 sezonu Black Mirror, prva, četvrta i šesta epizoda su mi odlične. Ni ostale epizode nisu loše, dobre su, u suštini od svih sezona ove serije ova poslednja mi je ubedljivo najbolja.

Završio sam i tri sezone Mr. Robot, odlična serija vredna gledanja. Eliot je načisto izdominirao, uloga mu legla ko budali šamar :D

E da zaboravih na Happy! Totalno šašava serija, odnosno onaj tip gde vam ne smetaju rupe u logici/priči zbog čiste opičenosti radnje.

Poslednja izmena:
Gomorra S03 ispunila očekivanja, malo sporiji tempo u odnosu na prve dve sezone, ali i dalje drži pažnju. Ocena 8/10.

Ne znam šta bih rekao za kraj poslednje epizode... Sezona 4 je potvrđena, a bez Ćira to jednostavno nije to. A sad da ga iščupaju iz ove situacije, pa nije to fokken Marvel. Živi bili pa videli.

Potvrđena je i 4 i 5 sezona

Što se tiče ovog drugog

ne zovu Ćira bezveze Besmrtni. Osim toga ne znam da li si primetio da je Ćiro živ na kraju kada tone. Ispušta mehuriće vazduha polako. Verovatno ga je Gennaro upucao u neki nevitalan organ i da mu je to govorio očima kada su stajali na palubi pred kraj

Gledam ove Nemanjiće - mene sramota... [emoji17]

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Nemanjići...žali bože vremena provedenog gledajući ovu bljuvotinu...jedino što nedostaje je vodja...

Poslednja izmena:
Auuuu da Bog sacuva na sta lice ovi Nemanjici....sramota....

Odgledah cetri epizode Senki nad Balkanom. Koliko Nenad Jezdic briljira!!!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imam utisak da je "Boj na Kosovu" od pre 25 godina snimljen bolje od Nemanjića. Al da mu damo šansu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno