Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I još će glumiti u drugoj sezoni.

tenor.gif

Ne radujem se ni ja mare ali...

tenor.gif

odnosno

puddinpops.gif

If you dig my vibe 😉

Poslednja izmena:
Inace doktorova zena je Hrvatica, otud onaj njen cudan naglasak u seriji. To joj je ujedno prva uloga na filmu, mozda cak i uopste ali nemojte da me drzite za rec, koliko na brzinu negde procitah.

Budžet je bio oko 100.000€ po epizodi, to je za naše prostore jako puno zato tako dobro i izgleda. Za Nemanjiće je Bjelogrlić pričao da je hteo da snima ali da nije finansijski mogao da isprati da serija izgleda kako je zamislio, tako da je pitanje kako će izgledati ovo što su snimili.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SNB sve u svemu dobra serija. Nadam se da ce ovom serijom malo da probijemo zacarani krug filmova i serija o depresivnom zivotu. On boljeg zivota pa na dalje produkcija je totalna tragedija koja iznova oslikava nas mucan socijalni status. Drago mi je da je ova serija otisla dalje i sad ocekujem i komedije i druge razne zanrove ne vezane samo za socijalu.

Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока

Gomorra S03 ispunila očekivanja, malo sporiji tempo u odnosu na prve dve sezone, ali i dalje drži pažnju. Ocena 8/10.

Ne znam šta bih rekao za kraj poslednje epizode... Sezona 4 je potvrđena, a bez Ćira to jednostavno nije to. A sad da ga iščupaju iz ove situacije, pa nije to fokken Marvel. Živi bili pa videli.

Gomorra S03 ispunila očekivanja, malo sporiji tempo u odnosu na prve dve sezone, ali i dalje drži pažnju. Ocena 8/10.

Ne znam šta bih rekao za kraj poslednje epizode... Sezona 4 je potvrđena, a bez Ćira to jednostavno nije to. A sad da ga iščupaju iz ove situacije, pa nije to fokken Marvel. Živi bili pa videli.

Ja nikako 12 epizodu da nađem

Ima na onom sajtu što sam postavio pa me drukare prijavile 🙂
Polako nema još naših titlova za celu sezonu - samo prve 4 od 12 epizoda za sada...

Poslednja izmena:
Ja sam nabavio 11 epizoda sa hardcodovanim titlom na engleskom.
Ako ima i za 12tu na engleskom meni dovoljno

Beyond Genius Lies Insanity

Ova Marija Bergam, majko mila... kakav je to blagoteleći pogled, nos kao nož za burek. Umesto da bude femme fatale u seriji, bukvalno su izabrali najkonjastiju facu.

b5e157ad822012dfa059d08c0be00c82.jpg

Apropo serije, ugurali su skoro svaki filmski kliše koji je mogao da se ugura.

Mislim da je mogla biti kraća, tipa 6 epizoda. U nekim momentima je vrlo konfuzna, previše se obradjuju minorni detalji a bitne stvari samo pretrčimo...

Realno 6/10. I do ako nategnemo

Poslednja izmena:
Ja bih je baš zbog toga i takvu iz inata... Pustio da glumi u drugoj sezoni... 🙂
Mada me ona žena od doce više nervirala...
Ali zato makedonka mi je najjaci ženski lik... Nadam se da će da kastrira dotičnog gospodina (koji je isto izuzetno odglumljen u seriji)

Ova Marija Bergam, majko mila... kakav je to blagoteleći pogled, nos kao nož za burek. Umesto da bude femme fatale u seriji, bukvalno su izabrali najkonjastiju facu.

b5e157ad822012dfa059d08c0be00c82.jpg

Apropo serije, ugurali su skoro svaki filmski kliše koji je mogao da se ugura.

Mislim da je mogla biti kraća, tipa 6 epizoda. U nekim momentima je vrlo konfuzna, previše se obradjuju minorni detalji a bitne stvari samo pretrčimo...

Realno 6/10. I do ako nategnemo
Hajde da vidimo tebe kako izgledaš. 😡

Ne znam za Šerloka ali izgleda da je BBC ugasio mini serijal Ordeal by Innocence (2018) po romanu Agate Kristi jer su glavnog glumca neke žene optužile za silovanje. :/
Valjda ću opet da gledam And Then There Were None.

Sent from mTalk

Ali zato makedonka mi je najjaci ženski lik... Nadam se da će da kastrira dotičnog gospodina (koji je isto izuzetno odglumljen u seriji)

Cek cek, ne pohvatah na koga mislis.. na kaludjera? Za njega pricas da je izuzetno odglumljen? Ako da, zaista nemam reci... bukvalno se uz svaku epizodu zapitam zasto je Kicic glumac...

Ta domaca senke je o vampirima ili neki boljizivot stoti put ?

Cek cek, ne pohvatah na koga mislis.. na kaludjera? Za njega pricas da je izuzetno odglumljen? Ako da, zaista nemam reci... bukvalno se uz svaku epizodu zapitam zasto je Kicic glumac...
I mene izluđuje ta njegova naracija pre svega, svaka uloga isti fazon

Ja obozavam Kicica, verovatno identicno ovako prica i u pravom zivotu, mozda nije za ovu ulogu ali uvek se pocepam kad krene nesto da prica i zbog toga mi je drago sto je tu, kao Jezdic recimo, uvek ce da kaze nesto zbog cega cu da vratim scenu da cujem jos jednom 🙂

@uriel

Ne ne zmajevi i roboti.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vikinzi sve losiji i losiji bar meni, 6 epizoda proslo, dobijam onaj osecaj kao dok sam gledao ovaj novi walking dead, samo cekam da se zavrsi epizoda...kad se setim prve sezone, nebo i zemlja.

Trešina ali koliko vidim dizu ga u nebesa i dalje. Plasticne lobanje lomljenje kostiju i krckanje prsljenova.

Odnosi se na post koji nestade a bio je o Brawl in cell block 99. Tek sad vidim da je tema serije pa je verovatno i zato obrisan.
Brisiite i ivaja na tt pa neznam kako da obrisem post [emoji16]

Poslednja izmena:
Mene su Vikinzi udavili već u četvrtoj sezoni. Odustao sam.

Sutra Black Mirror. Ne mogu dočekati.

Dark odlična prva sezona. Taj neki Lost trip pomešan sa fenomenalnom Blake-ovom Dark Matter knjigom. 7/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odlicno sto ce biti druge sozone Dark-a.
Serija je stvarno dobra.

Lost nisam gledao, pa ne znam u čemu je sličnost.
Za lost sam čuo da su je razvukli da je izgubila suštinu , nešto u fazonu Bekstva iz zatvora, gde su samo prve 2 sezone bile ok.

Sent from my x600 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno