Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Walking Dead smorio zadnjom epizodom, izgubili su dinamičnost u potpunosti. Ide jedna scena od prije par dana sa jednim likovima, pa scene sa drugim likovima u drugom vremenu, a dosadno da bog sačuva.

Ja odgledao samo prvu u sezoni i batalio . Možda nekad odgledam ostale .

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

The Walking Dead smorio zadnjom epizodom, izgubili su dinamičnost u potpunosti. Ide jedna scena od prije par dana sa jednim likovima, pa scene sa drugim likovima u drugom vremenu, a dosadno da bog sačuva.

To je serija koja maltene po definiciji ne može da bude dosadna (zombiji, čak odlično uradjeni u izgledu i ponašanju, zli i dobri ljudi itd) a nekako je ipak dosadna. Final verdict - fail.

Punisher 🙂

biće prostora za Jigsaw-a u nekoj od narednih sezona

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Prva sezona je kao i kod američkog Office-a, dosta loša u odnosu na ostale, ali kako neko već reče ima samo 6 epizoda.
Posle su našli svoj fazon i svaka naredna sezona je sve bolja i bolja.

Specifičan humor, nije vulgaran, crn niti oštar, ali nije ni naivan i prelagan. Probaj pa vidi da li ti odgovara. Meni odlična.
Solidna glumačka ekipa, zanimljivi fiktivni likovi, a imaju i Rona Svonsona, šta ćeš više? 🙂

Sve se slažem, osim što bih umesto solidna, ubacio fantastična 😀

Mindhunter posle 4 epizode odlican.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Punisher prve tri epizode dosta tanko...nije lose koliko se vise očekivalo posle njegovog lika u Daredevilu. Da glavni lik ne kida ulogu bio bi ispod proseka. Sve nesto mislim da ce i nova sezona DD da bude prosek.
Svakako bolje od Cage-a i Iron Fist,kojih se ni ne secam. Bolje da nisu ni radili te dve serije i da su se posvetili Punishi kako treba.
Preterase sa onim scenama kada ga budi zena,5x po epizodi ista flashback scena

Sent from my iPhone using Tapatalk

^
Meni je taj deo dosta originalan jer pokazuju bliže njegov psihološki profil i sa kakvim se demonima bori svakodnevno u njegovoj glavi.
Sve u svemu glumac stvoren za tu ulogu. Ostale mi jos par epizode do kraja, nikako vremena da završim sezonu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odgledao Panišera, utisak: meh, ništa posebno, mogli su i da sabiju u film od 60 minuta i zdravo, ovako izgubih mnogo više. 5/10
Arrow postaje sve dosadniji, razmišljam da ga penzionišem jedino kad baš nema ništa onda skinem njega i ipak pogledam...
Legends of tomorrow smaraju pomalo, ne znam kud ide taj voz...
Marvels Inhumans - šta im je to trebalo (marvelu) ccc.
Blindspot, Lucifer, star trek discovery, leathal weapon su mi ok, pratim.
Čekam nastavak Banshee-ja.

+1, meni je mnogo bolja treca od prve 2 sezone, jedino sto bespotrebno prozivaju svog predsednika...
Brza je radnja, zanimljivija...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Punisher - zadnje tri epizode razvalile i izvukle prosek ostalih.
Bernthal razvalio ulogu. Kada bi sve epizode bile na nivou zadnjih tri bila bi čista 10tka, ovako ide 8ica.

Punisher, razvodnjili su ga sa 13 epizoda, 8-10 bi bilo mnogo bolje, ispao je bolje u Dare Devilu nego u sopstvenoj seriji.

The Orville - Gledao sam u prolazu (izmedju kanala) par epizoda, deluje mi kao neka Lite mesavina Star Treka i Stargate Atlantisa.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Punisher - zadnje tri epizode razvalile i izvukle prosek ostalih.
Bernthal razvalio ulogu. Kada bi sve epizode bile na nivou zadnjih tri bila bi čista 10tka, ovako ide 8ica.

Ja odgledao i bukvalno mi ostale jos 3 epizode. Previse mlako i razvuceno, casting osim za Punishera ( i onog Lee Harvey Osvalda iz 22.11.63, koji je ponovio lika i kome ocigledno leze takve "nestabilne" uloge ali je iritantan kao pojava) deluje isto tako neubedljivo. Bolje od ostalih Marvel serija u Netflix-ovoj izvedbi za "pedalj" ali losije od Daredevila.
Ako moram da gledam celu sezonu zarad poslednje 3 epizode i da na osnovu toga dam ocenu (da bi popravile opsti utisak) - onda to dosta govori o seriji. I da, mnogo je bolje delovao u DD-u nego u svojoj seriji.

Poslednja izmena:
Flash S04E07... Konačno jedna ozbiljnija epizoda, bzvz što su prethodne bile totalni crap, ali ko je do sada gledao i planirao da odustane, ovu zadnju vredi pogledati.

Sent from S⅞

Designated.Survivor, valja?

Zavisi sta mozes da progutas. Zanimljiva je, ali vise u pocetku nego kako odmice, ali meni je i dalje ok. Naravno s obzirom na temtiku mozes da ocekujes mnogo USA propagande pa zavisi koliko ti to smeta. Meni uopste, neki ce verovatno da prsnu...

The Orville - Gledao sam u prolazu (izmedju kanala) par epizoda, deluje mi kao neka Lite mesavina Star Treka i Stargate Atlantisa.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Slobodno gledaj redovno.

Kreće malo naivno i komično, ali kasnije epizode su prilično kreativne i interesantne. CGI jeste da nije top class, ali će se sigurno popraviti u drugoj sezoni.

Nisam očekivao od Seth McFarlana nešto bog zna šta, ali je Orville zaista dobar. Kao što ti kažeš, lite verzija, dovoljno da bude interesantno, ali ne i preterano uprošćeno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno