The Walking Dead smorio zadnjom epizodom, izgubili su dinamičnost u potpunosti. Ide jedna scena od prije par dana sa jednim likovima, pa scene sa drugim likovima u drugom vremenu, a dosadno da bog sačuva.
To je serija koja maltene po definiciji ne može da bude dosadna (zombiji, čak odlično uradjeni u izgledu i ponašanju, zli i dobri ljudi itd) a nekako je ipak dosadna. Final verdict - fail.
Je li dobra komedija Parks and Recreation?
Prva sezona je kao i kod američkog Office-a, dosta loša u odnosu na ostale, ali kako neko već reče ima samo 6 epizoda.Je li dobra komedija Parks and Recreation?
Specifičan humor, nije vulgaran, crn niti oštar, ali nije ni naivan i prelagan. Probaj pa vidi da li ti odgovara. Meni odlična.
Solidna glumačka ekipa, zanimljivi fiktivni likovi, a imaju i Rona Svonsona, šta ćeš više? 🙂
Isto zbog Kardashins cum back 🙂 ali nisam probio prvu sezonu, moram ponovo da probam...Dobra je Parks and Recreation (prva sezona je losija ali ima samo 6 epizoda).
Ja sam poceo da je gledam zbog klipa na youtube (Parks and Rec Come back joke).
Mindhunter posle 4 epizode odlican.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zavrsena jeKakav nastavak Banshee-ja?
Punisher - zadnje tri epizode razvalile i izvukle prosek ostalih.
Bernthal razvalio ulogu. Kada bi sve epizode bile na nivou zadnjih tri bila bi čista 10tka, ovako ide 8ica.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Designated.Survivor, valja?
Slobodno gledaj redovno.The Orville - Gledao sam u prolazu (izmedju kanala) par epizoda, deluje mi kao neka Lite mesavina Star Treka i Stargate Atlantisa.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Prolazna ocena, ponestaje im ideja polako pa se nekako ponavljaju kako odmiču epizode.Designated.Survivor, valja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari