Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stranger Things vrhunska, obe sezone. Ništa ne bih ni dodao, ni oduzeo!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

OK je Stranger Things, samo ne mogu da se otmem utisku da je malo precenjena serija ...
Malo šminke 80-ih čuda pravi 🙂

OK je Stranger Things, samo ne mogu da se otmem utisku da je malo precenjena serija ...
Malo šminke 80-ih čuda pravi 🙂

Isto razmišljamo.
Plus, što su braća Duffer pokrali sve živo iz popularnih filmova iz tog perioda i napravili svoju priču.
Ali kad se nama gledaocima sviđa, onda to nije krađa, već omaž 😀

Mi stariji se ne bunimo, jer nas puca na nostalgiju i detinjstvo, a današnjoj deci je sve to novo i zanimljivo, pa odlično prolazi i kod njih.

Poslednja izmena:
Shameless S06E12, iako sam odlučio da prestanem gledati ipak sam nastavio i ovo me oduševilo:

Kada Frank na Fioninom vjenčanju upadne i počne da pravi scene i saspe im sve u lice (onako potvrdi sam naziv Shameless). Naravno on je najgori od njih ubjedljivo, ali oni se iz momenta u moment kreću ka stanju u kom je on. Fiona ne bira na koji će da naskoči i to bez obzira da li je u vezi, udana ili šta već, Debbie prepotentna i naložena tinejdžerka sa nedostatkom pažnje pa se ponaša iritantno, Carla nema potrebe opisivati, Lip je napravio više ****** od početka od bilo koga sem Franka i iz svakog momenta u moment nastavlja istim putem. Ian je uglavnom "osramljen" jer je gej, a ovo ostalo uglavnom mu se svodi na to što ima bipolarni poremećaj, on je tu vjerovatno i normalniji od ostalih mada ima i on scena svakakvih. Tu je jedino Liam koji je malen previše da bih ga opisivao. Uglavnom serija je puna ogavnih karaktera u tom nekom okruženju koje pravi to od njih, doslovno takav stil života i način na koji se opstaje.

Takođe moram da napomenem da su mi ovi dijelovi Kevin + Veronica + Svetlana genijalni. Sve tri uloge mi se sviđaju i nekako ne počinjem da ih mrzim iz sezone u sezonu kao što je to sa Gallagherima. Micky je bio prejaka uloga, ali riješiše ga se na glup način, ne znam da li se vraća u sljedećoj sezoni.

Neke od usputnih uloga što su kul su recimo ovaj mali "nacista" Chuckie i onaj Grk što živi preko puta Kevina i V.

Poslednja izmena:
Shameless S06E12, iako sam odlučio da prestanem gledati ipak sam nastavio i ovo me oduševilo:

Kada Frank na Fioninom vjenčanju upadne i počne da pravi scene i saspe im sve u lice (onako potvrdi sam naziv Shameless). Naravno on je najgori od njih ubjedljivo, ali oni se iz momenta u moment kreću ka stanju u kom je on. Fiona ne bira na koji će da naskoči i to bez obzira da li je u vezi, udana ili šta već, Debbie prepotentna i naložena tinejdžerka sa nedostatkom pažnje pa se ponaša iritantno, Carla nema potrebe opisivati, Lip je napravio više ****** od početka od bilo koga sem Franka i iz svakog momenta u moment nastavlja istim putem. Ian je uglavnom "osramljen" jer je gej, a ovo ostalo uglavnom mu se svodi na to što ima bipolarni poremećaj, on je tu vjerovatno i normalniji od ostalih mada ima i on scena svakakvih. Tu je jedino Liam koji je malen previše da bih ga opisivao. Uglavnom serija je puna ogavnih karaktera u tom nekom okruženju koje pravi to od njih, doslovno takav stil života i način na koji se opstaje.

Takođe moram da napomenem da su mi ovi dijelovi Kevin + Veronica + Svetlana genijalni. Sve tri uloge mi se sviđaju i nekako ne počinjem da ih mrzim iz sezone u sezonu kao što je to sa Gallagherima. Micky je bio prejaka uloga, ali riješiše ga se na glup način, ne znam da li se vraća u sljedećoj sezoni.

Neke od usputnih uloga što su kul su recimo ovaj mali "nacista" Chuckie i onaj Grk što živi preko puta Kevina i V.
Meni to nikako ne lezi. Ta vrsta humora

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Slažem se sa celim postom,u vezi svakog lika.
Zato mi se i sviđa kako su razvijeni likovi.
Kevin gluperda mi je najjaci lik,posle Frenka.
One njegove ispade sa čitanjem/pisanjem sam oplakao. I situaciju sa Grkom

Stranger Things S02, besmisleno silovanje nostalgije
Ali sa budzetom od $8M po epizodi i sjajnom koreografijom, dobar time filler. 😀
Moze da prodje, ali not my cup of tea.

The Fall S01 = savrsenstvo!

The Fall sve tri sezone su savršene! Retko kvalitetna serija koja uspeva da zadrži kvalitet kroz sve tri sezone.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odlicna je to serija. Svakako vredi pogledati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peaky f.... g Blinders pocinju 15 novembra... hell f.... g yes !

ST😀 odlična zadnja epizoda.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Tek sad sam izvalio ovu seriju The Fall,svidja mi se sto nema mnogo epizoda,stavlja se na download,verujem da je dobra.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odgledah i drugu sezonu Stranger Things, drzi nivo ali bih rekao da je slabija za nijansu od S1. U svakom slucaju dlican spoj tj omaz fantasy/scif-fi mystery filmovima/serijama 80tih.

Ali cini mi se da su pricu sa nekim stvarima razgranali i naravno nisu zavrsili jer nas ocekuje jos koja sezona.

Prva i druga sezona su mogle komotno da idu u paketu i da stave tacku na prvo poglavlje. Nadam se da nece previse da "izmuzu" grananjem u 3. sezoni jer ce da razrede seriju.

Odgledao vec osam epizoda nove sezone Stranger Things i nema sta drzi visok kvalitet. Sem sedme epizode koji je nepotreban filer al ajde.

Послато са GT-I8190

Imam osecaj da se nece ispostaviti kao filler. (videcemo u nekoj narednoj sezoni)

Odgledah i drugu sezonu Stranger Things, drzi nivo ali bih rekao da je slabija za nijansu od S1. U svakom slucaju dlican spoj tj omaz fantasy/scif-fi mystery filmovima/serijama 80tih.

Ali cini mi se da su pricu sa nekim stvarima razgranali i naravno nisu zavrsili jer nas ocekuje jos koja sezona.

Prva i druga sezona su mogle komotno da idu u paketu i da stave tacku na prvo poglavlje. Nadam se da nece previse da "izmuzu" grananjem u 3. sezoni jer ce da razrede seriju.

Bice sigurno jos dve sezone.

Realno ta sedma epizoda je bila ispod proseka, nezanimljiva, totalno je ta druzina bila nepotrebna. Al su zato osma i deveta epizoda zakucale.
Vidi se da je porastao budžet u odnosu na prvu sezonu. Sve ukupno autori ocigledno nisu hteli da menjaju dobitnu kombinaciju iz prve sezone sto se pokazalo po meni odlicno.
Sledece od serija sto zeljno iscekujem je Punisher i Westworld S2.

Послато са GT-I8190

Tako je.. Najbolje od svega sto je moja majka pogledala, i dopala joj se, a ja ne.. Uskoroo [emoji16][emoji16][emoji16]

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Završio Mindhuter. Odlična serija. Spora ali "thought-provoking" što bi rekli.

Stranger Things 2 savrsena sezona kao i prva. Nista ne bi menjao osim sto bi 7dmu epizodu nazvao Bonus ep, a ne deo redovne sezone. Ta ekipa mi nimalo nije zanimljiva, smoricu se ako im vise paznje posvete u buducnosti.

Stranger Things 2 savrsena sezona kao i prva. Nista ne bi menjao osim sto bi 7dmu epizodu nazvao Bonus ep, a ne deo redovne sezone. Ta ekipa mi nimalo nije zanimljiva, smoricu se ako im vise paznje posvete u buducnosti.

Zar su celu sezonu pustili odjednom?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno