Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Namestis Sickrage da ti skida samo kvalitetno i kad se vrnes kuci sa posla ceka epizoda. I to sve na jednom mestu posto je sinhronizovano sa Plexom.
Први пут чујем за sickrage. Сад сам мало гуглао и ово је феноменално. Како ја нисам чуо за ово раније. Мораћу да га скинем и истестирам кад се вратим кући са посла.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Ima malo cimanja dok ga namestis kako tebi odgovara ali posle samo fercera. Ima i zilion opcija koje nisu neophodne ali korisne. Na primer ima push notifikacije kada skine pa ti javi itd.

Na netflixu stranger things sa hrvatskim prevodom.. dobar prvi korak. Svaka cast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema Flasha u pravu si, moja greska, ima Arrow.

Narcos treca mi je bas losija sto neko rece bez Escobara ali ispraticu je zbog istorije ako nista drugo.
Jeste,baš se vidi pad kvaliteta serije,kao da je izgubila smisao nakon druge sezone.Pretvara se u onu špansku sapunjaru El cartel ako ste ikad videli tu seriju.Stigao sam do 5-te ep.i baš se otežem da je gledam,ali odgledaću je zbog prethodne 2.A onda idemo na Stranger Things prva(podsećanje),pa druga sezona :)

Први пут чујем за sickrage. Сад сам мало гуглао и ово је феноменално. Како ја нисам чуо за ово раније. Мораћу да га скинем и истестирам кад се вратим кући са посла.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Probaj Sonarr, pošto se SickRage više ne razvija.

Flash upravo otisao u djubre pored Supergirl odavno. Videcemo kako ce Arrow da se drzi, za sad je ok. Gotham isto ali se oseca da slabe sa scenarijom. Narcos treca mi je bas losija sto neko rece bez Escobara ali ispraticu je zbog istorije ako nista drugo.

Gotham kao da kreće silaznom putanjom ...

I gotham krenuo polako flashovim stopama.. žalosno.
Inače Netflix lepo podelite 4K nalog na 4 osobe i ispadne toliko niska cena mesečno da je smešno pričati o tome uopšte.
Koliko samo dodatnog materijala ubacuju svakog meseca da je nemoguće ispratiti sve. Inače imaju fantastične dokumentarce o ishrani i zdravlju.

Sent from my D6603 using Tapatalk

I gotham krenuo polako flashovim stopama.. žalosno.
Inače Netflix lepo podelite 4K nalog na 4 osobe i ispadne toliko niska cena mesečno da je smešno pričati o tome uopšte.
Koliko samo dodatnog materijala ubacuju svakog meseca da je nemoguće ispratiti sve. Inače imaju fantastične dokumentarce o ishrani i zdravlju.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja se inače zezam malo, meni je Netflix sjajan i razmišljao sam o ovome što kažeš, međutim naš mentalitet *** kome god sam pomenuo da podelimo svi su bili u fazonu "jesi normalan?" :D "da plaćam tako nešto". I onda moraš zajedno sa ruljom.

Btw Orville me ponovo pozitivno iznenadio sa temom. Vrlo dobra fora.

Probaj sa ekipom iz teme za Spotify, tu uvijek ima neko da hoće u grupu.

Baci neki link sa uputstvima za podešavanje ako imaš... stvarno deluje odlično.
Pa nisam pratio uputstva nego isprobavao sam. Verujem da na YT ima neki tutorial ali u sustini je jednostavan samo treba vremena i strpljenja da se setuje.

Ono tipa da ga povezes sa torent ili newz klijentom i da postavis gde da skida pa kako da odradi postprocess, gde posle da sortira epizode. Ovo mi je bitno da prebacuje u foldere koji pripadaju plex bazi kako bi na ostalim TV moglo da se gleda. Ako skidas i samo gledas na PC bez potrebe da odradjuje postprocess bice ti jos brze... ako negde zaglavis pusti PM

Poslednja izmena:
Quasar addon za Kodi je fantastičan.
Ubacite svoje naloge sa privatnih trackera i milina.
Imam ja netflix nalog , dao mi rodjak iz Kanade, malo sam ga testirao, nije loš.
Problem je što ja imam 10 mbit/s pa mi samo pušta 720p. Video sam da neke serije imaju hrvatski prevod za dvije tri godine cu sigurno preci na netflix.

Vratite se temi.

Pogledao S02E01 Stranger Things i obecava, vrlo...
Malo sam i ja subjektivan, jer sam dete '80-ih, ali bez obzira, za sada mi se cini bas dobra...

Arrow fight scena oko limuzine, pomalo Daredevil vibe.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Naterali me ljudi da pogledam ovu epizodu Orvilla (e7), iako posle e3 rekoh da necu vise gubiti vreme... e7 je South Park nivo! :) +1 like od mene ;) (ko je gledao, shvatice)

Nisam sinoć hteo da preteram sa stranger things,odgledah Samo dve epizode,odlično kao i prošla sezona.Problem je što sam zaboravio malo likove sem onih klinaca .Razmišljam se da odgledam opet prvu pa nastavim drugu .

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

A opet sve odjednom? Naaajs! :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

The good doctor
. moze li naivnije??? Pa ovo za uzrast do 8 god pravljeno.. Strasno

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Blue Bloods s8e5 od juce, resenje misterije 0:)

Nisam sinoć hteo da preteram sa stranger things,odgledah Samo dve epizode,odlično kao i prošla sezona.Problem je što sam zaboravio malo likove sem onih klinaca .Razmišljam se da odgledam opet prvu pa nastavim drugu .

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ja to rešavam tako što pogledam ponovo poslednju epizodu prošle sezone.

Stranger Things S2 - sjajna, kao i prva. Ostalo mi je još dve epizode da pogledam. Odlična.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Drugari, nikada nisam pogledao ni jednu epizodu niti jednog serijala Star Trek-a, ali me jako vuce da krenem da gledam Star Trek: Discovery na Netflix-u. Ima li smisla uopste preskociti sve prethodno? Trenutno mi nije opcija da krenem da gledam sve iz pocetka, nekada u buducnosti sigurno hocu.

Stranger Things S2 - sjajna, kao i prva. Ostalo mi je još dve epizode da pogledam. Odlična.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja pogledao prvu epizodu druge sezone i vec vidim da ce i ova sezona u najmanju ruku biti u rangu s prvom. Epizoda mi proletela za tren [emoji4]

Послато са GT-I8190

Drugari, nikada nisam pogledao ni jednu epizodu niti jednog serijala Star Trek-a, ali me jako vuce da krenem da gledam Star Trek: Discovery na Netflix-u. Ima li smisla uopste preskociti sve prethodno? Trenutno mi nije opcija da krenem da gledam sve iz pocetka, nekada u buducnosti sigurno hocu.

Ima, Discovery je ionako prequel.

Meni se mnogo dopala priča iz Star Trek Enterprise. Discovery neću da počenem da gledam dok ne završe makar 1 sezonu.

Meni je ST: Enterprise i najbolji serijal, hronološki je to prvi ST, pominjanje se u Discovery-u. Kako je ST: Discovery tek počeo, ako neko hoće da gleda, možda je i najbolje da krene sa Enterprise-om. Taman dok se malo nakupe epizode novog serijala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno