Odlicna epizoda.Tako je, White Christmas, meni ubedljivo najbolja epizoda do sada, pogledaj je, pa daj svoj sud![]()
The man in the high castle, iko? Kakva je?
The man in the high castle, iko? Kakva je?
Ko prati Star Trek: Discovery, pojavili su se 1080p ripovi rađeni od HEVC stream-a, kvalitetniji od dosadašnjih, ~4-6GB po epizodi.
Homeland sezona 6 - ostale mi jos dve epizode i moram reci da su pokidali...
@peja
Nadam se da ce biti od sada pa nadalje tih ripova kada izlaze nove epizode, muka mi od ovih ~1.5gb 1080p ripova sto su bili do sad, serija predobro izgleda a artifakti samo sevaju na sve strane :/
Bukvalno samo STSC ima tako lose ripove.
Kako ti se cini ovaj pravac serije u odnosu na prethodne sezone posto su promenili tematiku sa spoljne na unutrasnju politiku ?
Pre neki dan skoknem do IMDB-a i gledam neke official fotke sa seta. Koliko god Klingonci izgledali čudno, ono treba videti ... Toliko detalja nikad u životu nisam video da je urađeno za jednu seriju. Btw svima koji prate STpreporučujem jedan Ex YU sajt, Inverzija Net, gde uvek nakon epizode bude vrlo lepa i detaljna retrospektiva. Meni realno pomaže da shvatim neke veze sa TOS i TNG. *** ja sam Voyager generacija, to mi je prvi ST i nikako da se nateram da odgledam ove pre. Mislim da sam samo DS9 odgledao manje-više čitav, od tih ranijih.
NTb, npr: Star.Trek.Discovery.S01E06.Lethe.1080p.NF.WEBRip.DD5.1.x264 NTb.mkv, 4.86GB.Inace od koga su ti ripovi? Ja jedino sto sam uspeo da nalazim u 1080p hevc su od MeGusta i oni su oko 1gb po komadu.
Ljudi, sve imate na Netflixu, i Star Trek, i Flash-a i Arrow-a i jos gomilu serija. Poceli su da ih pustaju istog dana kada se prikazuju u Americi od ove sezone, da ne morate da skidate sa neta.
Ljudi, sve imate na Netflixu, i Star Trek, i Flash-a i Arrow-a i jos gomilu serija. Poceli su da ih pustaju istog dana kada se prikazuju u Americi od ove sezone, da ne morate da skidate sa neta.
12€ мјесечно уопште није много с обзиром на количину садржаја који нуде. Ти ако мислиш да им се исплати да ти дају такву услугу за 12€ годишње стварно си цар. Ајд се мало постави у њихову кожу па ми реци да ли би ти давао за 12€ годишње. Nonsense...Nema Netflixa kod mene, istekao free month odavno. A da im plaćam 12€ mesečno ... How yes no. Da je 12€ godišnje, možda ...
Meni licno nije problem, ali je mnogo jednostavnije da imas sve to na jednom servisu, nema zezanja sa kvalitetom, sve je 1080p ili 4k (u zavisnosti od sadrzaja). A cena je 10ak kafa mesecno u kaficu, realno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari