Krenuo Tin Star sa Tim Rotom, obecava.
Odgledao sam 3 epizode i batalio, ne ide nigde.
Krenuo Tin Star sa Tim Rotom, obecava.
Super poslednje epizode FTWD, ostavlja zelju za daljim gledanjem.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ovo je nešto najgore što sam gledao u flash serijalu ( onaj mjuzikl u prosloj sezoni ne računam ) kao da gledam one španske serije... neverovatno koji mozgovi uopšte prave ovako nešto. Jos par ovakvih epizoda i doviđenja Beri.Flash je zasad teški promašaj. Obično bi počeli sezonu bombastično, pa onda razvodnjavali ovako glupim epizodama, ali sada počinju glupo ... A ja te glupe i mogu da progutam samo kad mi početak da neki Epic vajb za onih 4-5 standardno odličnih epizoda, koliko inače imaju po sezoni 😀 ... Užas ***
Nema frke [emoji1303]
Serija je stvarno dobra. Inace, Mindhunter, odgledah prve dve epizode i meni ovo bas dobro deluje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Narcos S4!?
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Shameless,
stigao do sezone 4, polako opada kvalitet svakom sezonom. I dalje je odlicna serija, ali eto, moj utisak.
Da kazem i to da preteruju sve vise sa nekim stvarima, nekim dogadjajima i reakcijama likova. Samo ime opisuje i seriju i likove, istina, ali ranije je imalo neku meru, al sad bas preteruju ponekad. Mislim da oni koji gledaju znaju o cemu pricam.
Naravno, nastavljam sa gledanjem, jer je ipak kvalitetna serija.
Oni kao da namerno s***u jednu od dve serije (Arrow/Flash). Kada je jedna solidna druga je teški šit i tako na smenu. Arrow bio dobar dok Flash nije krenuo. Flash krenuo da pada, Arrow se vratio na neki stari nivo. Flash i vizuelno drugačiji u odnosu na ranije, kamera, efekti loši...Ovo je nešto najgore što sam gledao u flash serijalu ( onaj mjuzikl u prosloj sezoni ne računam ) kao da gledam one španske serije... neverovatno koji mozgovi uopšte prave ovako nešto. Jos par ovakvih epizoda i doviđenja Beri.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari