Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
gleda li ko The Deuce?? pocelo na HBO sinoc valjda, utisci?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni se pilot svideo. Definitivno cu pratiti. Inace, ne vidim da je neko spominjao ove serije sto se emituju na HBO posle GoT, Ballers i Insecure. Meni skroz fine komedijice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni se pilot svideo. Definitivno cu pratiti. Inace, ne vidim da je neko spominjao ove serije sto se emituju na HBO posle GoT, Ballers i Insecure. Meni skroz fine komedijice.

Meni su Ballers-i odlični za odmaranje mozga, 30 minuta tamanica.

Evo pridružujem se za Orville, uopšte nisam ovo očekivao. Samo mi nije jasno kako je CBS (jel CBS?) dopustio Fox-u da napravi totalnu kopiju onog malo starijeg Star Treka? Kombo TNG-a, Voyagera uz mrvicu Galaxy Questa. Kažem mrvicu jer sam očekivao sitcom sa fake smehom publike na svaku glupu foru, a ovo je nekako normalno skroz, sa par fora ali bez preterivanja. U šoku sam koliko dobro je ispalo ...

To, to 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pogledao sam je celu, ekipa od par naših ljudi je počela da je prevodi paralelno sa emitovanjem na televiziji, posle su im skidali snimke zbog prava, ali su se snašli ima epizoda po netu.

Serija je odlična, između treće i četvrte sezone pogledaj film "Kuhinja u Parizu", pošto se radnja filma dešava u tom periodu (tako je i snimljen). Nakon serije pogledaš film "Kuhinja: poslednja bitka" gde se okupio dobar deo ekipe.

A nakon toga gledaš "Eleon", serija koja je spinoff Kuhinje, isto je skroz ok serija, jednu od glavnih uloga glumi Miloš Biković.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Evo pridružujem se za Orville, uopšte nisam ovo očekivao. Samo mi nije jasno kako je CBS (jel CBS?) dopustio Fox-u da napravi totalnu kopiju onog malo starijeg Star Treka? Kombo TNG-a, Voyagera uz mrvicu Galaxy Questa.
O kojoj seriji pricas?

Taj Orville sam video trailer letos i to je zicer za ukidanje,nema potrebe cimati sa sa tim.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
GoT s04e05 - Peter Dinklage i Charles Dance pokazuju zašto su najbolji glumci u seriji... dominacija 🙂

Taj Orville sam video trailer letos i to je zicer za ukidanje,nema potrebe cimati sa sa tim.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Pa video sam i ja isti trejler, došao do istog zaključka da će sigurno biti bezveze i onda pogledam pilot i shvatim da sam pogrešio (zasad). Tek sad vidim koliko mi je nedostajao onaj pravi ST, a ne ove nove J. J. Abrams ******štine.

Discovery mi isto "smrdi" u najavi, ali daću mu šansu.

I ja sam bio skeptičan za Discovery kada sam video prvi trejler, ali kako se približava premijera sve više sam uveren da će to biti dobro i da neće imati nikakve veze sa onim Abramsovim glupostima. Čak sam počeo da se navikavam i na ove nove klingonce 😀

Pogledao sam je celu, ekipa od par naših ljudi je počela da je prevodi paralelno sa emitovanjem na televiziji, posle su im skidali snimke zbog prava, ali su se snašli ima epizoda po netu.

Serija je odlična, između treće i četvrte sezone pogledaj film "Kuhinja u Parizu", pošto se radnja filma dešava u tom periodu (tako je i snimljen). Nakon serije pogledaš film "Kuhinja: poslednja bitka" gde se okupio dobar deo ekipe.

A nakon toga gledaš "Eleon", serija koja je spinoff Kuhinje, isto je skroz ok serija, jednu od glavnih uloga glumi Miloš Biković.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Odlična, odlična, već sam 40ep odgledao [emoji23]
Kakva bomba ona Vika.. [emoji3]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Evo pridružujem se za Orville, uopšte nisam ovo očekivao. Samo mi nije jasno kako je CBS (jel CBS?) dopustio Fox-u da napravi totalnu kopiju onog malo starijeg Star Treka? Kombo TNG-a, Voyagera uz mrvicu Galaxy Questa. Kažem mrvicu jer sam očekivao sitcom sa fake smehom publike na svaku glupu foru, a ovo je nekako normalno skroz, sa par fora ali bez preterivanja. U šoku sam koliko dobro je ispalo ...

Vajb 90tih i ST-a je 100% tu i to da se najezis koliko je dobro "prekopiran", ali je humor i egzekucija istog 0. Deluje mi da imaju krizu identiteta , tj da ne znaju da li zele da bude comedy/drama ili ozbiljnija sci-fi serija.

ST i SG je recimo imao "comedic relief" ali je bila ozbiljna serija. Ovo je previse forsiranje loseg humora dok je i radnja isto tako "prosek". U svakom slucaju ako podignu nivo na oba u narednim epizodama mozda zazive koju sezonu...

Kada je thrash poput Dark Matter i Killjoys mogao da opstane par sezona moze i ovo... 🙂

A dok se ne pojavi nesto vredno gledanja drljacu knjige The Expense serijala i Rick Remenderov "Fear Agent" (koji je bruka kvalitetan).... 😉 A tu je Dark Matter (knjiga) i Ready player one.

Poslednja izmena:
Dark Matter i Killjoys su na kablovskim kanalima dok je Orville foxova serija pa je mogucnost otkazivanja veca.

House of Cards sam pokusao 10x barem da odlgedam jednu epizodu i nisam mogao.. toliko me smori da nemam reci.
Gledaj prvobitni britanski House of Cards sa Ianom Ričardsonom, njegov Frensis Urkhart ostavlja američkog Undervuda u prašini.

Sent from mTalk

Pogledao South Park prvu epizodu nove sezone.
Ima nekih bljesaka i naznaka da ova sezona možda i ne bude toliki fail kao prethodne dve ili tri al videćemo

Haha ovo je genijalno
Ko nije gledao premijeru South Parka neka ne otvara spoiler

9ayr7hO.jpg

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
Ozark, odgledao sam prve dve ep. ... ne znam sta da mislim, previse naivno i nabacano za kratko vreme, probacu jos koju epizodu, ali sumnjam da moze da se popravi na bolje 😉

prekinuo Ozark nakon četvrte. Počeo Ray Donovan i baš mi paše

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja takodje odustao od Ozarka. Nekako mi nije legla. Za Ray Donovana se vec dugo razmisljam da krenem da gledam. Javi dal' valja [emoji848]

Posle marvela i Dc-a vise ne umete da prepoznate dobru seriju pred ocima 🙂 (ozark)

Ja takodje odustao od Ozarka. Nekako mi nije legla. Za Ray Donovana se vec dugo razmisljam da krenem da gledam. Javi dal' valja [emoji848]

Ray Donovan, za mene jedna od najboljih serija koje se trenutno emituju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ozark solidan, ali ne nuzno i da se gleda

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako lepo "klizi" Halt and catch fire u ovih par novih epizoda četvrte sezone. Koliko su samo turbulentnost IT-a tog vremena lepo preneli na svaku pojedinačnu sezonu. Veoma podcenjena serija, ovde ju je samo još jedan kolega forumaš pomenuo. Ko nije gledao definitivno preporuka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno