Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledah cijeli Black Mirror za dva dana, halal im vjera jeste dobro i zarazno.

Emilia Clarke visoka 1.57, sunce ti nisam znao da je hobit.

Poslednja izmena:
Gleda li neko Arrow? Ja zavrsavam trecu sezonu, nije losa pred spavanje.

ipak nijedna serija nije dozivela rogobatne prevode kao Breaking Bad... na putu prema dole... i jos sijaset

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Breaking bad je Cista hemija??? Daj ubuduce stavite engleski naziv...

Kad predlažem seriju ili film stavim prevod naslova, IMDb link i cover (slično za knjige). Ono što spomenem uzgred ili što nema moju preporuku, stavim samo jedno od pobrojanog. To mi je neki trip, šta znam.

Ti malo trolujes ili ne citas par postova iznad?

Poslednja izmena:
Ne vidim, barem ne na ovoj stranici?

To je jos jedan prevod za Breaking Bad?

Po meni bi najbolji BB prevod bio Posrnuće.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

ABET srpskih prevoda se priblizava :d

Bilo je samo pitanje kada ce da se pojavi... Nego mi je cudno i interesuje me koliko ce da potraje, jer se takve "stvari" ovde cenzurisu na forumu ako se ne varam, i to sa razlogom.

ABET/G@W? Sto je uopste banovan?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Jer je sebi dao previse za pravo da je neko 00 zato sto je duze clan na forumu, pa krenuo da blago receno pljuje po moderaciji. Verovatno su mu bila povredjena osecanja jer i sam nije "unapredjen" u istog a verovatno je ocekivao.
Ne ide da budes lokalni "guru" za sve teme i moderator...

@ Alister, @ DeRadicci, @ Yojinbo, @ Boris Lozac

Ovaj... ako sam dobro shvatio, mislite da sam neki član koji je ranije pravio probleme, pa je banovan? Uveravam vas da nisam, ovo mi je prvi nalog. Ako moderatori to mogu i hoće da provere (uvidom u IP i sl), nemam ništa protiv da to javno i kažu - nemam šta da krijem. Uostalom, ovde sam od skoro manje-više redovno, pa verujem da ćete se i sami uveriti.

Imam dovoljno godina da bih se zamlaćivao sa duplim nalozima, sukobom sa moderacijom i sličnim stvarima. Inače, do sada sam bio banovan samo na jednom forumu (Balkandownload) i to ne svojom "zaslugom".

The plot thickens.... Not...

Nzn o čemu se radi ali back to topic moliću.
Ako je neko nešto zabrljao molim da me informišete kako bih sproveo pravdu :)

Odgledah trecu sezonu Narcosa, mozda nesto losija od prethodne dve ali i dalje zanimljiva i gledljiva. Osjeti se nedostatak W.Moure koji je u prve dve sezone pokidao, sad u trecoj nisam imao lika koji me je toliko zaintrigirao.
Neko je spomenuo Pacha, meni takodje jedan od najzanimljivijih u ovoj sezoni ali je malo radnje bilo na njemu, kao da su sve ubrzali da bi stalo u jednu sezonu , tj. 10 epizoda. Bice zanimljivija cetvrta zato :D

Ovo mi je prvi nalog na forumu. Ako sam iz bilo kog razloga nepoželjan, slobodno mi recite (javno ili na PP) i sam ću ga napustiti (bez ponovnih registrovanja i sličnih klinačkih forica).

4 sezona meksički kartel ? Pa zar nije već bilo o njima preko el chapo - a ?

Mogli su da odrade malo Žabare , tipa slavatore rinu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Treća sezona Narcosa mi je najbolja. Nekako mi ozbiljnije deluje obrada Cali kartela od Eskobarovog koji mi je na momente izgledao pomalo lakrdijaški. Gluma ove latino ekipe je objasnila sve o glumi. Pedro Pascal koji glumi Penju mi je čak i najslabiji u toj postavi. Impresionirao me Francisko Denis koji glumi Miguela Rodrigeza. Reko bi čovek da je stvarno mafijaš. A i ostali su mu za petama. Sve je u seriji na visini koja će se teško ponoviti. Vrhunska produkcija i to bez Amerikanaca i njihovog jezika, da li je moguće..

Off topic
Abet-g@w -> dr.malesh??? Eno ga, moderiše software deo.

On topic
Nzn o čemu se radi ali back to topic moliću.

Unforgiven pravdu???

Off topic

http://m.imdb.com/title/tt5987254/?ref=m_nv_sr_1

I'm Sorry

Andrea kida. I ostatak ekipe nije loš. Letnja razonoda.

http://m.imdb.com/title/tt1582350/?ref=m_nv_sr_2

Episodes

Valjda poslednja, peta sezona.

PS

Pre gledanja, pogledati Quotes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno