Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gleda li neko Tin Star? Valja li..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

LGBT zajednica jaca od Cali kartela :) Ja vise ne mogu da se setim neke 'straight' serije..

Ima par scena i nije strašno. Da su nastavili u tom fazonu prekinuo bih dalje gledanje.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Dal su ih i tu ubacili,smucilo mi se vise propagiranje te pede#####ke svugde.Ne postoji vise film ili serija da ih nema.Sad ce verovatno i nekog super heroja da smisle:D

Dal su ih i tu ubacili,smucilo mi se vise propagiranje te pede#####ke svugde.Ne postoji vise film ili serija da ih nema.Sad ce verovatno i nekog super heroja da smisle:D
Anthony Mackie je glumio gej Falcona u zadnjem Cpt. America ili koji vec bese...
Ali znali su da ne puste previse seksa, ko jos cita comics i zna sta je sex :)

Narcos treća sezona odlična i na nivou prethodnih, Pena odličan kao i ostali a omiljeni negativac u ovoj sezoni mi je bio Chepe.
8/10.
Jedva čekam sledeću sezonu...

Meni je slabija od prve dve... Nekako je vestacki pokusana da se odrzi napetost u seriji, nema one fliudnosti u radnji kao u prvim serijama...Ali ipak sa zadovoljstom pogledao, jer i nema sta drugo tog kalibra da se gleda.

Bilo je napetih trenutaka u sezoni i jednostavno nisam želeo da prekidam izmedju epizoda koliko je vukla.
Ono što mi je bilo gotivno je da su istu odeću nosili u seriji kao i bosovi u stvarnom životu, kada prikazuju snimke hapšenja istih, sličnosti glumaca sa tim likovima je isto na nivou, Ko zna koga će jos da ubace u sledećoj sezoni od glavnih negativaca.

Pa Falcon (Anthony Mackie) je kao gej u valjda Winter Soldier.
EDIT: Greska ;)

Poslednja izmena:
Iz nekog late night nastupa. Ali bas sam izguglao sada, ne pominje se nigde online ;)

Nema potrebe da se diskutuje o gay i no-gay. Svi su ravnopravni. Ko ne misli tako, nek zadrži mišljenje za sebe.

Narcosi, drugacija sezona i pristup seriji. Jednostavno gluma je losija i ne moze da se poveze sa likovima kao u prve dve (posebno zbog fantasticne glume W.Moure). Moje misljenje je da je losija od prve dve. Sledeca sezona je meksicki kartel (gde bi trebalo biti "krvi do kolena", kao sa Eskobarom).

Inace i ja sam se zapitao skk rade ovi, kada sam video scene sa Pachom, izguglavo i video da je lik i u stvarnosti bio takav "egzibicionista". :)

sezona 3 imala je priču sa dve do tri epizode. bazirati celu priču na osnovu drukare je promašaj u produkciji a imala je potencijal.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Krenuo da gledam Orange is the new black. Nije lose,limunadica, zavrsio sam drugu sezonu i nervira me sto ga nekad bas udave. I sto su neke zatvorenice nerealno glupe. Imam jos par sitnih zamerki ali sve u svemu moze da se gleda,daleko od toga da je gubljenje vremena.
The Handmad's tale,e ovo vec nisam mogao da prevalim preko 4. epizode,previse sporo za moj ukus.

Sent from my iPad using Tapatalk

True Detective Season 1

Za mene je ovo najbolja serija ikad.

Pitanje za one koji su gledali i drugu sezonu:
Zbog cega Metju i Vudi nisu glumili i u drugoj sezoni kad je trebalo uhapsiti clanove porodice Tatl?

Negde sam video da ce biti i trece sezone.Jel se zna ko ce glumiti?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Rado bih objasnio i činjenicama obrazložio svoje stanovište (bez onog zato što se meni ne sviđa), međutim, za kratko vreme koliko sam na forumu, moderatori su mi izbrisali dosta poruka koje nisu baš striktno bile vezane za naslov teme (verovatno je pravilo da se svaki potencijalni off topic saseče pre nego što i nastane, ne znam, *** - ko još čita EULA :)). Pa ja ne bih voleo da dobijam neke negativne poene ili banovanje...

Meni je ipak Cista Hemija najvece razocaranje..

https://goo.gl/images/d8PNsc

Javier Pena Narcos... propoo
Al me nervira ovaj ***** od sina glavnog bosa.. inace po meni, cast izuzecima, jako losa podela uloga, neuverljivi likovi, daleko mi je 3.sezona ispod prve dve kvalitetom

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne treba imati predrasude sa glumcima, umalo Peaky Blinderse nisam gledao jer me Cilian Murphy nervirao u nekim random filmovima, isto Jason Bateman, glumio u nekim losim komedijama i bio mi blago antipatican, a pokidao u Ozarku..

Odgledao sam prve dve epizode druge sezone pa sam zato prokomentarisao da su losi glumci. Nema smisla gledati dalje nakon prve sezone.

Sta mi preporucujete dalje?

Westworld mi se nije dopao.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Fargo (isto je antologijska), Peaky Blinders, Narcos, Vikings, Black Sails, Shameless US, Californication, Orphan Black, Damages

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno