Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nabedio sam sam brata da gleda Game of Thrones, odgledao (prespavao) 7 epizoda i nije mogao dalje jer je ocenio kao dosadnu, nekvalitetnu, nesto sto ce biti zaboravljeno i sl. On meni sad preporucuje Twin Peaks kao neuporedivo bolju, o cemu je tu rec? Jel da probam ovaj iz 2017 ili starije?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Prvo starije pa nove. A GoT je sve samo ne dosadna.

Ja to ne razumem. GoT dosadan. Kad sam ga otkrio,odgledao sam sve epizode u cugu. Isto mi neki ljudi rekli za "Čistu hemiju" [emoji23] , a ja se sećam situacije, kako sam gledao jednu epizodu predveče,i ostane mi pet minuta do kraja a morao sam da zauzmem mesto u čitaonici, i odem i ostanem u čitaonici. Vratim se u 15 do 12, rekoh "daj da odgledam tih 5 minuta pa da spavam, sutra se ustaje rano". U tih 5 minuta se toliko stvari izdešavalo da sam se razbudio i bio budan do 3 [emoji23] počinjem da gledam Narcos,bivša me je ucenila,neće se videti sa mnom ako ne odgledam [emoji4]

The Deuce.. nova serija.. ahhh NYC.. sjajno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A GoT je sve samo ne dosadna.
Ima ljudi koji jednostavno gledaju nocu serije pre spavanja i ne prate radnju,dijaloge imena likova,likove,neke sitnice i detalje nego tako gledaju kroz monitor i cekaju akciju. Za takve ljude je Flash,Arrow,msm razumem ja to to se zove opuštanje mozga,ali izjaviti da je GoT dosadan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam caletu pustio GoT prvu sezonu pa ako mu se dopadne da nastavi. Toliko mu se dopala da gleda po ceo dan..vise ga ne ne vidjam. [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

GoT - Ja sam posle ove 7. sezone počeo da gledam sve od početka i sad sam na sredini 4. sezone. Još mi je bolja nego kada sam gledao 1. put sada u ponovljenom gledanju.

I ja planiram polako sve iz početka i taman da obnovim gradivo uoči poslednje sezone GoT [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Rick i Morti najnovija epizoda - malko predvidljiva ali mrak, tipa auuuuu koji mrak xD

• Like
Reagovanja: M J
Od 2010 da nema? Ne mogu da verujem sta pises.

True Detective, Fargo, Shameless US, Homeland, Peaky Blinders, Vikings, Sherlock, Narcos, Stranger Things, Westworld, House of Cards, Better Call Saul,...

Najmanje dve iz ovog ili prosirenog skupa su bar dobre i/ili kvalitetne serije.

edit: Gde nestade alfaunitsov post? Ovo sam njemu odgovorio.

Poslednja izmena:
Ni jedna nije ostavila takav utisak na mene da moram da pređem odmah na sledeću epizodu. Bilo koju seriju mogu da prekinem na pola i da zatim nemam želju da nastavim ili za koji dan da ispoštujem i završim a Narcos me je baš zainteresovala, udubim se i ne gasim dok ne odgledam sezonu u cugu.

• Like
Ko nije poceo da gleda preporuka za MANHUNT UNABOMBER. Nakon odgledanih 3,4 epizode, deluje odlicno, samo mi nekako prica tece usporeno , ili mi se mozda cini, nakon Narkosa, gde je u ovoj 3. sezoni sve bilo zbrzano, pa sad i ovde ocekujem samo pun gas..

http://www.imdb.com/title/tt5618256/

• Like
Od 2010 da nema? Ne mogu da verujem sta pises.
True Detective, Fargo, Shameless US, Homeland, Peaky Blinders, Vikings, Sherlock, Narcos, Stranger Things, Westworld, House of Cards, Better Call Saul,...
Najmanje dve iz ovog ili prosirenog skupa su bar dobre i/ili kvalitetne serije.
Ne znam ni ja gde nestade post... nista od navedenog ne smatram dobrom serijom.
BCS i TD mozda, ali su previse niche po meni.

Ne, samo imam malo drugaciji ukus.
Sherlock deluje kvalitetno, ali po meni treba biti na kokainu da bi se gledao onaj narkos dok prica 200reci/sekundi 🙂
Vikings? Serija je interesantna za gledanje, ali da je kvalitetna, ne bih rekao.
House of Cards sam pokusao 10x barem da odlgedam jednu epizodu i nisam mogao.. toliko me smori da nemam reci.

Mada ne moze se ne TBBT reci da je kvalitetna, to je ipak sitcom, ali sa toliko dobrim niche stilom, da se moze nazvati kvalitetnom.

Poslednja izmena:
Ne, samo imam malo drugaciji ukus.
Sherlock deluje kvalitetno, ali po meni treba biti na kokainu da bi se gledao onaj narkos dok prica 200reci/sekundi 🙂
Vikings? Serija je interesantna za gledanje, ali da je kvalitetna, ne bih rekao.
House of Cards sam pokusao 10x barem da odlgedam jednu epizodu i nisam mogao.. toliko me smori da nemam reci.

Mada ne moze se ne TBBT reci da je kvalitetna, to je ipak sitcom, ali sa toliko dobrim niche stilom, da se moze nazvati kvalitetnom.

Ma ok je ukus, nego izjava nije.

Kvalitetno je daleko od dobrog. Odlicno, fenomenalno, vrhunski.
Suprotno od dobrog je prosecno ili lose.

Ti si u onom postu rekao nesto u fazonu da od 2010 ne postoje ni dve dobre a kamoli kvalitetne serije. Znaci odmah proglasavas sve serije losim/prosecnim...?
(ok, ostavimo kvalitet po strani koji je "rezervisan" za mali broj serija)

Samo sam ti naveo spisak nekih serija gde bar dve jesu dobre (licno smatram da ima i vise od dve kvalitetne), po generalnim misljenjima ljudi a i po misljenjima daleko strucnijih ljudi i od mene i od tebe.
A ti sada govoris o kvalitetu Sherlocka/Vikingsa/NebitnoCega...kao da postoji samo kvalitetno i nekvalitetno, kao da ne postoji neka sredina zvana "dobra serija", kao da nikada nisi ni izjavio ne postoje ni dve dobre. 😀

Poslednja izmena:
Jel ima negde neka lista svih zavrsenih tv serija do sada ili makar vecina ( ne zanimaju me one liste korisnika sa imdb-a)

Narcos S03, mislio sam da ce da spuste nivo posle Eskobara ali i 3. sezona odlicna. Napeto do samog kraja.

navedenog ne smatram dobrom serijom.
BCS i TD mozda, ali su previse niche po meni.

A koje gotivis majke ti, rumunske?

Al ozbiljno, ako su ti BB, Fargo, Shameless, Peaky blinders, lose.. onda *** izvini, ne moze to da se svede pod 'ukus', odnosno moze, onda ga nemas.. 🙂 al to nije politicki korektno reci 🙂

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

uuu a sto rumunske? pogledaj neku, iznenadio bi se

Za unabombera- sam cuo od nekoga isto da je odlican, na listi za zimnicu je. A sada jedna od onnih dobrih sto sam propustio Gommora 🙂

Počeo sam da gledam kuhinju, ima na yt sa sve prevodom 😀
Super mi legla, spucao sam 15 epizoda za 3 dana 😀

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sutra pocinje south park 🙂
Narcos S03 pocela odlicno, svaka im cast na konzistentnosti. Cak mi je i uvodna pesma sjajna.

Dobar je Narcos treca, nije me kupila prva epizoda al posle cetvrte je skroz dobra, malo je jeftinoca na momente, mislim da je kasting morao biti mnogo bolji.. Samo Oberin kida glumu, ostali skoro pa na nivou sapunica..

kasting nikakav. jako lose odabrani glumci, ubedljivo najjiritantniji lik sin onog glavnog mafijasa, *****ska faca, a kao opasan baja

Poenta je da on bude takav, skroz iritatantan lik, Pacho je najbolji 😀 lik je stvarno bio nenormalan 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno