Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas sam to hteo da napišem, jel se zna malo preciznije ko će biti protagonisti spinoff-ova ?

I od mene preporuka za modernu adaptaciju 10 malih crnaca... Vrhunski urađeno. Ekipa, muzika, leglo sve na svoje mesto. Hvala na potsećanju, taman da se uradi jedna letnja repriza.

Što se GoT-a tiče, daj nekako van spojlera obeležite ako je spojler za ne-emitovane epizode, tj na osnovu curenja informacija/scenarija i sl.

Bas sam to hteo da napišem, jel se zna malo preciznije ko će biti protagonisti spinoff-ova ?
Pisao je Martin na blogu a neko je to i ovde preneo da će biti valjda 3 ili 4 ali da se neće baviti ni Dunkom ni Robertovom pobunom nego nešto sasvim treće. Barem prva dva što planiraju. Detaljnije na njegovom blogu imaš.

@stevanix

Iskreno ja mnogo više iščekujem ekranizaciju njegovih Nightflyersa.
Mislim da će to biti pun pogodak

Beyond Genius Lies Insanity

Ima puno interesantnijih prica iz proslosti. Nije dzabe Martin proveo "ceo zivot" stvarajuci univerzum.
Mene smorili ti "origin stories" i remakes, remasters i ostalo 🙂
Samo da mi i za Starcraft 3 (valjda ce ga biti...) ne urade neku tak'u glupost.

I od mene preporuka za modernu adaptaciju 10 malih crnaca... Vrhunski urađeno. Ekipa, muzika, leglo sve na svoje mesto. Hvala na potsećanju, taman da se uradi jedna letnja repriza.
Ja je upravo odgledao, i prava BBC klasa. Jedino sto je jedna osoba tako uradjena, da je ocigledno ko je ubica. Ne znam da li je do glume, lika (scenario) ili je takav roman (nisam citao, ali ovo je valjda najbliza knjizi adaptacija do sada).

Rick i Morty zakon, ovo sa *******cem je nešto najjače što sam ikada gledao.

Rick i Morty zakon, ovo sa *******cem je nešto najjače što sam ikada gledao.
to
68cb1b5207602a1865b8da06793862ee.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zadnja scena u GoT.
... Gde ces s biciklom na Rusiju? Decko sta ti radis?
Hahahahah, zanimljivo ali nije bas tako...
Jaime je zapazio da je Daenerys ''otvorena'' za napad a pritom je zmaj bio ranjen. Isao je na nju, ne na zmaja, naravno. Prosto receno, taj akt Jaimea je bio svesno samoubilacki akt. Nikad ne bi imao takvu priliku da ubije Daenerys cak i po cenu da ga sprzi zmaj.

Hahahahah, zanimljivo ali nije bas tako...
Jaime je zapazio da je Daenerys ''otvorena'' za napad a pritom je zmaj bio ranjen. Isao je na nju, ne na zmaja, naravno. Prosto receno, taj akt Jaimea je bio svesno samoubilacki akt. Nikad ne bi imao takvu priliku da ubije Daenerys cak i po cenu da ga sprzi zmaj.

b2c7e2414a9c44e11e0035af99be772e.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

valja, bas 🙂

samo moras da zanemaris poredjenje sa got...

Zdravo svima,
ja sam Dejan i ja sam banovan 🙂

Dobra ova americka prica

PSY - GANGNAM STYLE
Elem trece se epizode vise i ne secam al ova cetvrta epizoda GoT-a klasicna prica baba i ustipci. Onaj Dzon koji ce da ispadne da je na kraju sam sebi deda mi ladno lici na najjadnijeg prosjaka kojeg sam video u knez Mihailovoj ( tipa ona sto je trazila pare za slepu sestru pre 15 godina a sad trazi za cerku ) znaci krajnje jadno. Onaj maliprstic na severu sve vise smrdi patetika okupljanja Starkovih smrdi. Puca ajre i one konjine - premotavanje. Borba dve najruznije zene u istoriji americkih serijala. PA to ni admini ne gledaju. Tuca na kraju mi je totalno gej. Svako iole normalan bi uvatio maglu po principu beste noge usracu Vas al ne ono 300 lanistera bleje kao ovce za klanje a napada ih 15000 onih jadnika. I jos zmaj dobije batine sto je smesno. E i ono ako imam tri zmaja ne bih jeo ***** sa jednim sve u svemu teska dvojka za epizodu.

Odgledao, prva polovina prve sezone tanko, kasnije već OK.
Nije loša serija [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Zdravo svima,
ja sam Dejan i ja sam banovan 🙂

Dobra ova americka prica

PSY - GANGNAM STYLE
Elem trece se epizode vise i ne secam al ova cetvrta epizoda GoT-a klasicna prica baba i ustipci. Onaj Dzon koji ce da ispadne da je na kraju sam sebi deda mi ladno lici na najjadnijeg prosjaka kojeg sam video u knez Mihailovoj ( tipa ona sto je trazila pare za slepu sestru pre 15 godina a sad trazi za cerku ) znaci krajnje jadno. Onaj maliprstic na severu sve vise smrdi patetika okupljanja Starkovih smrdi. Puca ajre i one konjine - premotavanje. Borba dve najruznije zene u istoriji americkih serijala. PA to ni admini ne gledaju. Tuca na kraju mi je totalno gej. Svako iole normalan bi uvatio maglu po principu beste noge usracu Vas al ne ono 300 lanistera bleje kao ovce za klanje a napada ih 15000 onih jadnika. I jos zmaj dobije batine sto je smesno. E i ono ako imam tri zmaja ne bih jeo ***** sa jednim sve u svemu teska dvojka za epizodu.
Ne moze da koristi tri zmaja, jer zmajevi moraju da imaju jahaca koji njima upravlja. A zmajeve mogu da jasu samo oni koji imaju Targarijenovu krv. Tako da Deneris treba da nadje jos dva rodjaka, da bi mogla da koristi sva tri zmaja. Jedan je (pretpostavlja se) Jon Snow a drugi je Tyrion Lanister aka Imp.
Takodje, Lanistera je bilo znatno vise od 300 - cela njihova vojska od oko 10.000 ljudi je ucestvovala u pohodu na Highgarden.

Pozdrav

Počeo da gledam The Mist.
Gluma očajna,priča za stepenik više u odnosu na glumu ali i dalje dosta slabo.
Odgledaću zbog Kinga ali sve u svemu baš slabo

I ne moras da skrnavis secanje na novelu. Serija je katatrofa totalna koja samo srlja u ambis.
Po meni je gore od Under the dome koji je, bar po meni, apsolutni promasaj.
Da se ne lazemo, nije King Dostojevski niti Servantes, ali ima vrlo specifican i zanimljiv stil pisanja u kome uzivam. Pomalo me u nekim trenucima podseca na Crnjanskog.
Price kao price idu od fenomenalnih do *****skih, ali mi je i dalje jedan od omiljenih pisaca.
Ne moze njegov stil pisanja neko da prenese na ekran, zato su i vecina ekranizacija njegovih dela apsolutni promasaji.
Vreca kostiju, kao mini serija, mi se svidela. 7/10
Haven apsolutni promasaj. 3/10
Kingdom hospital, kao i Nighmares and dreamscapes, su mi varirali od maestralnog do prosecnog ali ipak 8/10 od mene za obe.
Langoliers sam gledao kao klinac i nisam se usudio da obnovim gradivo skoro jer se i danas secam uzasnih efekata u seriji XD Ali nije bila lose, po secanju 6/10 od mene.
Rose red je bila ok serija, ali nista posebno. 6/10
Dead zone mehhh. Mlaka. 5/10
Mislim da je to od TV serija od Kinga.

Koliko ispljuvaste Izmaglicu, strašno 🙂 Definitno je neću skinuti. Film, inače, preporučujem! Novelu da ne spominjem, prosto kida.

A što se tiče ovih pobrojanih, neke su serije, neke mini-serije, ali fali jedna od najboljih - Oluja veka: http://www.imdb.com/title/tt0135659/ Što se Langolijera tiče, efekti zaista idu i do smešnih, ali sama tema meni je vrh.

Mene smorili ti "origin stories" i remakes, remasters i ostalo 🙂
Samo da mi i za Starcraft 3 (valjda ce ga biti...) ne urade neku tak'u glupost..

Ja cekam Warcraft 3 remaster kao zapeta puska a mozda bidne i WC4,

Ja je upravo odgledao, i prava BBC klasa. Jedino sto je jedna osoba tako uradjena, da je ocigledno ko je ubica. Ne znam da li je do glume, lika (scenario) ili je takav roman (nisam citao, ali ovo je valjda najbliza knjizi adaptacija do sada).

Ja sam provalio na pocetku druge epizode koja je osoba ubica, medjutim skroz su me zbunili kad je i ona poginula. Jel si ti provalio da je to zbog glumca ili kako?
Adaptacija najbliza knjizi je Ten little Indians (Rusija 1987, imas na YT) ali ni ona nije skroz po knjizi). Ovde su scenaristi i reditelj dali sebi malo slobode i mislim da je ovo najbolja verzija. Nije 100% po knjizi ali je najbolje preneseno ono sto se tamo desavalo.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Daj manite se srpskih naziva serija, dok neki od nas mogu da nadju o cemu pricate proci ce AVov mandat 🙂

Ja sam provalio na pocetku druge epizode koja je osoba ubica, medjutim skroz su me zbunili kad je i ona poginula. Jel si ti provalio da je to zbog glumca ili kako?
Ne, bas po glumcu sam ocekivao da ne bude ubica, ali sa toliko malo reci, i generalna nonsalantnost (a bez da je u pitanju Poirot), prosto je ocigledno.
Ne znam da li je i u knjizi takav character.
Priznajem doduse da sam u trecoj epizodu bio malo zbunjen "ko pomera figure", ali ono - jedini lik koji nije proveren da li je muerte 🙂
Agata je u Poirot-u imala, osim u zadnjim knjigama (tj. u zadnjih nekoliko epizoda serije, ne znam da li su to i zadnje knjige) neki "tip" krivca, pa sam i to primenio ovde.

Inace po glumcu sam "znao" da nije Sam Neil jedino 🙂

Poslednja izmena:
Patriot (2015) - odgledao 5 epizoda, nije za svakoga ali po meni veoma dobra, 8/10. Pretpostavljam da zavisi i od raspolozenja.

Koliko ispljuvaste Izmaglicu, strašno 🙂 Definitno je neću skinuti. Film, inače, preporučujem! Novelu da ne spominjem, prosto kida.

A što se tiče ovih pobrojanih, neke su serije, neke mini-serije, ali fali jedna od najboljih - Oluja veka: http://www.imdb.com/title/tt0135659/ Što se Langolijera tiče, efekti zaista idu i do smešnih, ali sama tema meni je vrh.
Jel može imdb link do novele?
Da znam kako posle da tražim snimak...

Pogledao Silicon Valey sve četiri sezone odjednom. Serija je sasvim ok, ne znam zašto sam izbegavao da je gledam. Sviđa mi se što nije klasican sitkom, a i tema kojom se bavi je dosta realno prikazana.

mala mana je možda to što serija ima puno up and down momenata, taman im krene, pa sve sj**u, pa opet nekim čudom krene, i tako u krug. Valjda će ih u petoj sezoni pustiti malo da budu bogati i na vrhu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Pogledao Silicon Valey sve četiri sezone odjednom. Serija je sasvim ok, ne znam zašto sam izbegavao da je gledam. Sviđa mi se što nije klasican sitkom, a i tema kojom se bavi je dosta realno prikazana.

mala mana je možda to što serija ima puno up and down momenata, taman im krene, pa sve sj**u, pa opet nekim čudom krene, i tako u krug. Valjda će ih u petoj sezoni pustiti malo da budu bogati i na vrhu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

U tome je i čar, šta god krenu znaš da je unaprijed propalo.

Apropo zadnje epizode Got-a, evo šta mi pade na pamet da može da se desi.

Roknuće jednog zmaja, i onda će ga undeadovi vaskrsnuti u undead zmaja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno