NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Biće spinoffova pa ćemo da palamudimo i dalje [emoji1]Opusteno jos sledece godine malo da palamudimo i nema vise...
Beyond Genius Lies Insanity
Biće spinoffova pa ćemo da palamudimo i dalje [emoji1]Opusteno jos sledece godine malo da palamudimo i nema vise...
Beyond Genius Lies Insanity
Pisao je Martin na blogu a neko je to i ovde preneo da će biti valjda 3 ili 4 ali da se neće baviti ni Dunkom ni Robertovom pobunom nego nešto sasvim treće. Barem prva dva što planiraju. Detaljnije na njegovom blogu imaš.Bas sam to hteo da napišem, jel se zna malo preciznije ko će biti protagonisti spinoff-ova ?
Mene smorili ti "origin stories" i remakes, remasters i ostalo 🙂Ima puno interesantnijih prica iz proslosti. Nije dzabe Martin proveo "ceo zivot" stvarajuci univerzum.
Ja je upravo odgledao, i prava BBC klasa. Jedino sto je jedna osoba tako uradjena, da je ocigledno ko je ubica. Ne znam da li je do glume, lika (scenario) ili je takav roman (nisam citao, ali ovo je valjda najbliza knjizi adaptacija do sada).I od mene preporuka za modernu adaptaciju 10 malih crnaca... Vrhunski urađeno. Ekipa, muzika, leglo sve na svoje mesto. Hvala na potsećanju, taman da se uradi jedna letnja repriza.
toRick i Morty zakon, ovo sa *******cem je nešto najjače što sam ikada gledao.
Hahahahah, zanimljivo ali nije bas tako...Zadnja scena u GoT.
... Gde ces s biciklom na Rusiju? Decko sta ti radis?
to![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hahahahah, zanimljivo ali nije bas tako...
Jaime je zapazio da je Daenerys ''otvorena'' za napad a pritom je zmaj bio ranjen. Isao je na nju, ne na zmaja, naravno. Prosto receno, taj akt Jaimea je bio svesno samoubilacki akt. Nikad ne bi imao takvu priliku da ubije Daenerys cak i po cenu da ga sprzi zmaj.
nisaamjesi gledao poslednju? na celu epizodu mislim, za vjek vjekova
Meni skroz dobra.Valja li ova serija? Deluje zanimljivo, nalik Vikings.
The Last Kingdom
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4179452/
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Zdravo svima,
ja sam Dejan i ja sam banovan 🙂
Dobra ova americka prica
PSY - GANGNAM STYLEElem trece se epizode vise i ne secam al ova cetvrta epizoda GoT-a klasicna prica baba i ustipci. Onaj Dzon koji ce da ispadne da je na kraju sam sebi deda mi ladno lici na najjadnijeg prosjaka kojeg sam video u knez Mihailovoj ( tipa ona sto je trazila pare za slepu sestru pre 15 godina a sad trazi za cerku ) znaci krajnje jadno. Onaj maliprstic na severu sve vise smrdi patetika okupljanja Starkovih smrdi. Puca ajre i one konjine - premotavanje. Borba dve najruznije zene u istoriji americkih serijala. PA to ni admini ne gledaju. Tuca na kraju mi je totalno gej. Svako iole normalan bi uvatio maglu po principu beste noge usracu Vas al ne ono 300 lanistera bleje kao ovce za klanje a napada ih 15000 onih jadnika. I jos zmaj dobije batine sto je smesno. E i ono ako imam tri zmaja ne bih jeo ***** sa jednim sve u svemu teska dvojka za epizodu.
Mene smorili ti "origin stories" i remakes, remasters i ostalo 🙂
Samo da mi i za Starcraft 3 (valjda ce ga biti...) ne urade neku tak'u glupost..
Ja je upravo odgledao, i prava BBC klasa. Jedino sto je jedna osoba tako uradjena, da je ocigledno ko je ubica. Ne znam da li je do glume, lika (scenario) ili je takav roman (nisam citao, ali ovo je valjda najbliza knjizi adaptacija do sada).
Ja sam provalio na pocetku druge epizode koja je osoba ubica, medjutim skroz su me zbunili kad je i ona poginula. Jel si ti provalio da je to zbog glumca ili kako?
Jel može imdb link do novele?Koliko ispljuvaste Izmaglicu, strašno 🙂 Definitno je neću skinuti. Film, inače, preporučujem! Novelu da ne spominjem, prosto kida.
A što se tiče ovih pobrojanih, neke su serije, neke mini-serije, ali fali jedna od najboljih - Oluja veka: http://www.imdb.com/title/tt0135659/ Što se Langolijera tiče, efekti zaista idu i do smešnih, ali sama tema meni je vrh.
Pogledao Silicon Valey sve četiri sezone odjednom. Serija je sasvim ok, ne znam zašto sam izbegavao da je gledam. Sviđa mi se što nije klasican sitkom, a i tema kojom se bavi je dosta realno prikazana.
mala mana je možda to što serija ima puno up and down momenata, taman im krene, pa sve sj**u, pa opet nekim čudom krene, i tako u krug. Valjda će ih u petoj sezoni pustiti malo da budu bogati i na vrhu.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari