Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jako zanimljivi predlozi :D
Ma ne mora biti sitkom, mislio sam samo da je to neki univerzalni naziv.. dobar i zdrav humor mi je najbitniji.
Shameless mi vec dve godine stoji u kompjuteru i nikako da mu dam sansu, preporucio mi je prijatelj. Tako da ce sada dobiti priliku da se pokaze.
Ostale preporuke sam smestio u watchlist, da odgledam trejlere, pa da odaberem jos jednu.. Hvala svima

Procesljaj moje poruke u ovom threadu, vecina ih je predlog sitcoma i uopste komedija :) Pitanje je da li zelis nesto starije ili novije.

Starije:
Cheers, Fraiser, Dave's World, The Nanny, Night Court, WKRP in Cincinnati (ovo je bas spor sitkom nekako, bas je za pustanje u pozadini vise), Murphy Brown (malo preozbiljna, za ocekivati od Candice :)), Becker, Veronica's Closet, Friends.

Srednje:
Less than Perfect, 8 Simple Rules, Will and Grace, Dharma and Greg, Caroline in the City, 2 guys and a girl, Suddenly Susan, Just shoot me, My wife and kids.
UK: My family, Allo-allo, Yes Minister, Yes Prime Minister.

Novije:
TBBT, Rules of Engagement, The Exes, 2.5 coveka :p
hmm, ima jos nesto, ali ne mogu da se setim trenutno!

Po godinama ce izgledati da sam malo mesao, ali nisam stavljao po godinama, vec po tipu humora, kako se po dobima kretao. (Friends su noviji od dosta njih, ali je humor manje napadan po meni, serije "srednjeg" doba su napadnije i vise vredjaju)

Poslednja izmena:
Brate, al si ti potkovan komedijama, a mislio sam da sam ja svasta gledao :D
Gledao od Alo Alo, Frejzera, Nanny, Prijatelja do Vil i Grejs, Dva i po coveka... ali u poslednje vreme preferiram, ove sto bi ti rekao sa agresivnijim humorom, tako da cu da proberem nesto iz ove liste.
Uz Shameless, odgledao dve epizode i bas mi se dopala.

Ovo je samo malo "napadnije", nije lose, ali nije za binging po meni :) Ja zato ne volim UK humor, meni su previse "bezobrazan" (u ovim starijim imam utisak da je sve prijateljski).

Spin City sam zaboravio :)

*** ovaj Arrow je postao sve sem serije. Juče gledam u nizu agente, the 100 i arrow. Agenti kao i obično odlični. The 100 po standardu samo se vrte u krug malo se vole malo se biju. Arrow kako odmiče sve gori i gori, a od pripovedanja glavnog lika čoveku se povraća.

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

А мени се баш допада тренутни расплет у Arrow- у... ;-)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Meni je i ni tamo ni ovamo, Arrow prve dve sezone extra, ostalo boza. Kao uostalom i vecina serija.

Ja Arrow nakupim 2,3 pa onda odjedanput ispizdim na seriju i to je to. Koliko sam video u traileru, vratiće Manu Benneta (Deathstroke),pa to možda ispadne nešto.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ja mogu da preporucim Seinfeld,Community i Thats 70s show....to trenutno gledam.
Od novijih nemam pojma sta valja...

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Agents of Shield, meni jedna od najboljih serija ikada. Vrh. Arow, Flash zadnje episode za decu u jasle.... Smor. Gotham isto odličan.

Sent from S⅞

Ali kao samo poslednje epizode su za jasle :d

Zavrsio Big Little Lies, skroz solidno, odlicna muzika i gluma, mogla je jos jedna sezona ili jos koja epizoda..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

I ja danas završio, da nije gospođe, ili da smo imali šta pametnije da gledamo, odustao bih posle dve epizode, nekako sve presporo ide da bi sve zdudali u zadnju epizodu, pride, nisam fan ovakvih serija.

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Završio sezonu 2 Master of None-a, šta reći osim Remek Delo. Čista 10-ka od mene.

Prva sezona je bila genijalna, mislio sam da neće druge ni biti zbog malo duže pauze, ali Aziz Ansari je baš to iskoristio da napravi priču koja je za koplje iznad svega onog iz prethodne sezone.

ALLORA :D

Treba i ja pocnem da gledam MofN drugu sezonu, samo da uhvatim vremena. Inace slabo gledam tipicne komedije ova mi je bila ok.

Послато са GT-I8190

Gleda li neko Handmaid's Tale? Rekoše mi da je dobra, ali nisam probao.

Aranyelet sjajnaaaa i dalje.. kraj 1.sezone

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

American gods sad sam vec siguran da ovo nikako nece biti promasaj. Jes da i ovd eima lgbt shita ali ako sam svario u sense8 moze i ovo da prodje.

Living Dead Guy productions ima genijalan logo za ovu seriju, pogotovo sto sam ga video posle 3 epizode sa cijom zavrsnicom se perfektno uklapa.

tumblr_op7jhsOLON1uyb1tdo1_540.png

American gods... Sta vi ljudi sve gledajte ***.. ocaj.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sta ti preporucujes a da nije ocaj? Bas nas zivo interesuje, mada znajuci tvoju reputaciju za ukus ovde na forumu...

Samo da znas ne ispunjavamo zelje... (ako si gledao trecu epizodu American Gods shvatices poentu)

@emaremare

AG od niotkuda i smem da se drznem i napisem da je trenutno najbolja serija koja se vrti na malim ekranima... :)

Poslednja izmena:
Scena je smesna, nije to nego je skoro sve katastrofa, gluma, totalno random desavanja, uzas dijalozi, "Shadow moon" se lik zove.. Nemam pojma, gutate sve ***, samo da se nesto pomera po ekranu, dovoljno vam :)
Kako ovakva prva epizoda uopste prodje kroz neki 'ziri' koji odlucuje hoce se ovo dalje snimati..

Poslednja izmena:
Jesi citao knjigu ili oces da ti suknem na PM celu fabulu da ti bude malo jasnije? Mada mislim da se dalo naslutiti o cemu je rec i zasto je serija radjena tako, sa izuzetno jakim stilskim prikazom.

Naravno nije tipicna Arrow/Flash/Marvel serija niti je radjena za takvu ciljnu grupu...

Na kraju krajeva kucaj Neil Gaiman - American Gods, skini i procitaj knjigu... Ili trk do Lagune pa nabavi kopiju.

Nije na odmet malo edukacije, naravno ako uopste citas knjige... ;)

Poslednja izmena:
Ja sam gledajući prve dve epizode Gods-a zaspao na pola svake. Tako da apsolutno ništa ne kapiram :D. Mada, čitajući neki intervju sa kreatorima priča mi deluje brutalno dobra, bar kako su je oni objasnili. Samo deluje mi kao da su malo previše ostavili za slobodno tumačenje od strane gledaoca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno