Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko mi je dobar ovaj Shefild, pa to nije realno.
Uvek se istripujem da je ubica neki lik i posle me razuvere i ispadne neki 10ti skroz.
Pritom mi je mnogo simpaticna ova glumica, Alison o Donnell. Ima taj mocan skotski naglasak, osecam da bi mi bilo prijatno s njom. Priroda je fantasticna na ostrvima. Inace je devojka iz Glazgova. Vodite me u Sefild! :D
Malo si Shetland preimenovao u Shefield

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Gleda covek Nanny na drugom TVu :)

Ma ovo je space shuttle, naspram onoga sto gledam sada ;)

Auuu kakav kraj sezone za Strebere...

Odprilike se moglo pretpostaviti da ce se to desiti ali opet je dobro ispalo...

Jedino sto mi se sad jedu Toblerone

Завршио синоћ прву сезону Taboo-а. Серија феноменална. Мени је баш легао тај мистични фазон. Једва чекам да сниме другу сезону, да видим шта ће даље да закувају.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kreće Lethal Weapon S02 :)

Hmmmm, episode calendar je poludeo, scratch this :D

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Krenuo konačno iz trećeg puta da gledam Broen aka The Bridge...nije lose. Sad sam kod pete epizode prve sezone.
Je l' se ja tripujem ili su se ovi nasi nesrećnici malo vise inspirisali ovom serijom kad su radili Ubice mog oca?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako je dobar ovaj Master of None (S2). Pet epizoda sam "stukao" glatko. Neverovatno koliko je jednostavna, a brutalno dobra serija. Situacije u kojima se gotovo svi mogu prepoznati. Aziz je genijalac, koliko vidim dosta epizoda je i režirao sam.

Štitovci jedu Flash i Arrow ove sezone za doručak :) neverovatno kako ova glumica što glumi Aidu/Ofeliju ima facu u zavisnosti od situacije, čas je simpatična i slatka, sledeći trenutak da je odvališ nogom koliko je antipatična :D

povratak Ghost Rider-a :)

Zaprepastila me koliko dobro je odglumila (in)human-a. Bas se vidi transformacija nakon jednolicnog LMD-a.

Inace, obnovljeno za petu sezonu. :)

Neka humoristicna serija za preporuku ? Valjda se to zovu sitkomi, ali da ne lupam :D
Potrebna mi je uvek tako neka serija u pauzama ovih ozbiljnijih, da se malo nasmejem i opustim. Gledao sam ih dosta, ponestalo mi ideja vise..

Neka humoristicna serija za preporuku ? Valjda se to zovu sitkomi, ali da ne lupam :D
Potrebna mi je uvek tako neka serija u pauzama ovih ozbiljnijih, da se malo nasmejem i opustim. Gledao sam ih dosta, ponestalo mi ideja vise..

Probaj Master of None, nije glupi sitcom doduše, smešna je ali ima vrlo prirodan i normalan humor.

Batali te "humoristicke" serije i gledaj Californication ili Shameless. Daleko su zabavnije.

Louie, Horace and Pete.. al nisu bas sitkomi.

Ja sam za razbibrigu gledao Lethal Weapon ima tempo ima dobar humor. Medjutim bilo par *****skih epizoda sredinom 1 sezone i ostalo na pauzi mada planiram da krenem ponovo. Iskljucis mozak i smejes se onoj budali Rigsu.

Ja za razbibrigu koristim Lucifera, Brooklyn Nine Nine, New Girl, eventualno Psych po koju epizodu kad je neka pauza.

Jako zanimljivi predlozi :D
Ma ne mora biti sitkom, mislio sam samo da je to neki univerzalni naziv.. dobar i zdrav humor mi je najbitniji.
Shameless mi vec dve godine stoji u kompjuteru i nikako da mu dam sansu, preporucio mi je prijatelj. Tako da ce sada dobiti priliku da se pokaze.
Ostale preporuke sam smestio u watchlist, da odgledam trejlere, pa da odaberem jos jednu.. Hvala svima

Catastrophe - tipican britanski, bez dlake na jeziku, politicki nekorektan humor
https://www.rottentomatoes.com/tv/catastrophe/s01
http://www.imdb.com/title/tt4374208/

ili za razbibrigu uvek moze i Modern Family, epizoda 25 min, a humor uopste nije glupav, sta vise.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno