Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikako nije egal, ali dobro je da si zadovoljan. Treca je skoro pa egal sa prvom, tako da ces uzivati. Meni je bas dugo nedostajala ta serija kad sam odgledao sve 3 sezone u cugu.

Pa ne znam sta da ti kazem, u najmanju ruku egal posto me vuce na to da mi je cak i bolja.
Znam i zasto - posto je full on tempo non stop, a predpostavljam zasto drugima mozda i ne - zato sto su ga mozda malo preterali sa likovima i mrsenjem.

Sad malo pauza pred 3, da lupim malo ceznju...

Poslednja izmena:
Flash - pobogu, za dlaku da pogodim, tj pogodio sam jedan deo 😀. Dobro je počelo, ali kasnije se malo epizoda okrenula protiv sebe uz par baš jakih nelogičnosti.

Kao da su se zeznuli pa ovakvu epizodu stavili pred kraj. Cist filler, osim onih 5min na pocetku.

Arrow pokidao Flasha i uzduz i popreko ove sezone. :d

Jeste da se Blacklistu mnogo toga može zameriti ali 16 i 17 epizoda su do sada možda i dve najbolje epizode u ove 4 godine prikazivanja serije.
Jedva čekam finale sezone samo zbog raspleta sa likovima iz ove dve epizode...

Završio sam sa Očajnim domacicama,i ne mogu da verujem da ih vise nemaaa🙁 Nikad nece uraditi tako dobru seriju kao što je bila ona.Mnogo mi žao bilo zadnje epizode.
Naravno rupa ima koliko hoces,ali to je zanemarljivo kad opustite mozak i uzivate u komičnim scenama komšiluka.

Poslednja izmena:
Suvisan je spoiler za tu i slicne serije, to niko ovde ne gleda.

Sta mislite da ce biti radnja u The 100 u narednim sezonama?
Kroz seriju su se na kratko javljale ozracene zivotinje i uvek sam razmisljao zasto to nije vise zastupljeno kroz seriju. Ja bih licno voleo da serija posle ove globalne katastrofe koja ih je zadesila dobije Metro 2033 atmosferu.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
American Gods odlicna. Špica je fenomenalna.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Flash - pobogu, za dlaku da pogodim, tj pogodio sam jedan deo 😀. Dobro je počelo, ali kasnije se malo epizoda okrenula protiv sebe uz par baš jakih nelogičnosti.
Kad neke serije/filmove pokusaju da zatupe time travel, to vredja IQ0.1, a tek ljude 🙂

Završio sam sa Očajnim domacicama,i ne mogu da verujem da ih vise nemaaa🙁 Nikad nece uraditi tako dobru seriju kao što je bila ona.Mnogo mi žao bilo zadnje epizode.
Naravno rupa ima koliko hoces,ali to je zanemarljivo kad opustite mozak i uzivate u komičnim scenama komšiluka.

Suvisan je spoiler za tu i slicne serije, to niko ovde ne gleda.
😀

The Flash

IMG_1147.JPG

Koje su po vama nelogičnosti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Konačno uhvatio vremena da pogledam The 100 4x10 - odlična epizoda - hunger games done right 😀.

Ne znam šta mi bi sa Netflixom, BCS S3 i The 100 S4 sam gledao do nedavno tamo, čak su nedeljno ubacivali nove epizode, nakon što se emituju. Pre dva dana potražim The 100 kad ono izlistava samo dve sezone ... A BCS potpuno ispario 😀. Sreća pa je Free Trial.
Sto se tice Netflixa, baš hteo da proverim ovo, jer mi se učinilo da mi je BCS iskakao poslednjih dana. BCS je e sezona i 5 epizoda je izašlo dok 100 ima četiri sezone i 10 u četvrtoj. Ne znam zašto ti ne vidis te epizode.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mozda je bio neki glitch, Saul mi se pojavio regularno. Trebao sam slikati. Jer sam baš hteo pogledati 4x10 od The100, kad ono u Seasons i Episodes stoje samo S1 i S2 ... A par nedelja pre one pauze gledao 4x09 bez problema.

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead fantastični u Fargo-u za sada...ako ništa drugo onda samo zbog njih dvoje će vredeti ova treća sezona.

šta još ima od serija (i filmova) na Netflixu, ja se razmišljam da uplatim. imao sam free month ali mi isteko pre pola godine, od onda sam na Amazon prime, onda nije bila neka razlika u serijama a jeste u ceni (8 naspram 3 €).
Ima svašta. Sta tacno ima zavisi od zemlje do zemlje. Meni odgovara, aplikacija je odlična, uveli su mogućnost downloada što mi znaci kad putujem,supruga Takodje koristi. Mogu da screenshot par stranica, ali druge serije će izbaciti tebi i meni zbog mog interesovanja

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Blindspot odlična epizoda. Sledeća poslednja epizoda ce da objasni dosta toga a i ostavi prostora za treću sezonu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Završio Elementary prvu sezonu.

Dalo se naslutiti ko je Moriarty.

Uporediću sa britanskom verzijom.

Pros

1. Više materijala
2. Sherlock je malo bliži nama običnim smrtnicima.
3. Zasniva se na samim slučajevima koji se razrjeršavaju, a manje na odnosu Sherlock i njegovi bližnji.

Cons

1. Prebrzo se odvija svaka epizoda, mislim da bi potaman bilo da epizode traju po 1 i 20 minuta i da ih ima duplo manje.
2. Lucy Liu mi je kao kad bi između zelene i plave umjesto tirkizne stavili recimo crvenu. Nikako mi ne odgovara.
3.

Ova ideja sa Irene / Moriatry forom mi nikako nije dobro urađena. Sve je našturo i nekako nema taj šmek kao kod britanske verzije.

Zaboravih dati konačan sud, po meni britanska verzija je bolja, i pored tog što mi se nešto od toga ne sviđa uvijek bi prvo nju izabrao u odnosu na ovu.

Poslednja izmena:
Treća epizoda Leftoversa fantastična....fotografija i predeli Australije očaravajući...ako ništa drugo samo zbog toga vredi gledati epizodu plus meni se svidela i ona plemenska muzika...

Odgledao prvu epizodu Leftovers, jos je rano da sudim o seriji,
ali jedino mogu da potvrdim da mi cutolozi-pusaci idu na patku.
Sigurno ce se kroz epizode iskristalisati sta je cija uloga u seriji.

Dave's World - jos jedna fina komedija ranijeg doba. Prilicno lagana. Tek sam je poceo jer jos imam Night COurt, koji je bolji, po meni na nivou Cheersa, u stvari ima dosta paralela 🙂 (Diane iz Cheersa je trebala biti kao Markie Post u Night Court-u, a ne onako neuroticno napadna 😉)

WKRP sam probao, ali ona je vec slaba.

J***s danasnje serije kada jurim komedije iz 70/80/90ih kao napredak 😀 Koliko su nekako stvari bile korektnije i ne-napadne.

NCIS New Orleans - uff, bio je lepa lagana luminada, napravili preteranu dramu zadnjih nekoliko epizoda, kao live Trump da gledam 😉

Pogledah 3-4 epizode Leftoversa i....jel pocinje uskoro nesto da se desava ili je to to?

Ja sam za sad odustao od Leftoversa, pusaci me izludjuju..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Morate imati strpljenja za Leftovers...ne ocekujte akciju mada i nje ima.
Ovo je cista mindfuck serija gde se nista ne izdesava a u stvari se sve izdesava

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Probaću, zahvaljujem. 😀

Obavezno, svetogrdje je sto je otkazana posle 1 sezone.

Zavrsio Billions S2 dobro finale, bice zanimljivo videti ravoj narednih sezona.
sve mi deluje da ima tu mnogo vise izmedju wendz i bobija nego sto nam prikazuju, odakle mozda i chuckova mrznja i odlucnost da ga unist

American Gods definitivno imaju jednu od jacih spica ikada, razapeti astronaut - mislim genijalno. Serija me je podsetila na brutalnost spartakusa(koji sam uhvatio scenu dve kod ortaka) pa sam pomislio kako nije Starz-ova ovo je njihov fazon, a u stvari i jeste njihova nego se ja istripovao da je Amazon. Ne znam sto forsiraju toliko "gore".

Koliko mi je dobar ovaj Shefild, pa to nije realno.
Uvek se istripujem da je ubica neki lik i posle me razuvere i ispadne neki 10ti skroz.
Pritom mi je mnogo simpaticna ova glumica, Alison o Donnell. Ima taj mocan skotski naglasak, osecam da bi mi bilo prijatno s njom. Priroda je fantasticna na ostrvima. Inace je devojka iz Glazgova. Vodite me u Sefild! 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno