Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas mi je drago da vam se svidja Shameless. Izuzetna serija.
Ne mogu da kazem da mi je na nivou Dextera ili Breaking Bada ali je svakako vrh.
Gluma je sve bolja i bolja. Omiljeni likovi su mi Frank i Fiona. Mada je i Lip mega cool.
Jedva cekam 8. sezonu. 🙂

Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS

Ja sam zavrsio sa gledanjem prve sezone 13 reasons why na Netflixu.
Meni se serija jako dopala, super je prica i nacin na koji je sve izvedeno. Doduse, nisam siguran sta ce da rade u drugoj sezoni kada je sve vec reseno u prvoj.

Kako bre 🙂 Bas mi je sve bilo mnogo neozbiljno i klinacki, glumica toliko iritantna da sam bio u fazonu "uopste me ne zanima zbog cega i kako.." i oni losi cliff hengeri nikako nisu uticali na mene..

Omiljeni likovi su mi Frank i Fiona. Mada je i Lip mega cool.
Kevin mi je br. 1, mada mi je i Frank brutalan sa svojim monolozima 🙂 Od žena Šila kida sa glumom dok mi je Fiona klasična definicija radodajke, očima je ne mogu viđet' 😀

Sent from my Galaxy S7

Kako bre 🙂 Bas mi je sve bilo mnogo neozbiljno i klinacki, glumica toliko iritantna da sam bio u fazonu "uopste me ne zanima zbog cega i kako.." i oni losi cliff hengeri nikako nisu uticali na mene..

Taj rad,nisam izdržao do kraja prve epizode.Imam osecaj da bi mi se svidela da imam nekih 15god ili sl.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam trenutno na završavanju dextera. Gledao prve četiri sezone kad je bio aktuelan i onda se pogubio i prestao.

Ponovo postaje odličan u sedmoj sezoni, posle skakljivih epizoda u šestoj

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kevin mi je br. 1, mada mi je i Frank brutalan sa svojim monolozima 🙂 Od žena Šila kida sa glumom dok mi je Fiona klasična definicija radodajke, očima je ne mogu viđet' 😀

Sent from my Galaxy S7

Kevin buzga [emoji23]
+Carl,klinac nije normalan.
Ustvari u toj seriji mi je jedino bila antipaticna
frenkova novootkrivena cerka
Ostali su mi svi kul,sto je bas retkost u serijama da svi likovi budu okej.

Sto se tice Fione ona ti je klasična riba iz takvih krajeva sa svojim manama i vrlinama,meni je i ona ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam trenutno na završavanju dextera. Gledao prve četiri sezone kad je bio aktuelan i onda se pogubio i prestao.

Ponovo postaje odličan u sedmoj sezoni, posle skakljivih epizoda u šestoj

Osmu mozes da preskocis [emoji2]
Odnosno da ti sedma bude finale.

Послато са GT-I8190

Poslednja izmena:
Samo ne kapiram odakle ideja da:
pokusava da natera past-self da vrati/opovrgne Flashpoint??

Šta znam, kontam da

je ostala trunka onog starog Barry-ja u njemu koji žali za svim što se desilo i želi po svaku cenu to da spreči - opet kad pogledam iz drugog ugla to što sam napisao nema apsolutno nikakvog smisla 😀 😀 😀

Pa meni nema smisla jer:
ako spreci flashpoint, sprecice i njegovo (Savitarovo) postojanje, ne kapiram sta zeli spreciti..

Pa meni nema smisla jer:
ako spreci flashpoint, sprecice i njegovo (Savitarovo) postojanje, ne kapiram sta zeli spreciti..

Pa valjda da spreči
smrt Iris West, a on kao bog brzine tu već prevazilazi te normalne zakone - postoji bukvalno koliko i samo vreme. *** treba se opet vratiti nazad na ono kad Barry razgovara sa njim u Speed Force-u, sigurno su još nešto sakrili u tim rečima. Baš me zanima šta će biti. Kad razmisliš malo, kako uopšte Barry može da ga zaustavi, ili ako ne njega samog, onda smrt Iris. Jedino da sam sebe ubije, a možda ga ni to ne bi uništilo. Koliko sam ja ukapirao Savitar je nastao od Barry-jevog Time Remnanta koji mu je pomogao da unište Zoom-a. Remnant je umro na isti način kao i Wally onomad, pa je prebačen u Speed Force gde je nastavio da postoji izvan dimenzija, timeline-a, flashpoint-a.
Možda ga i baš zabole za Iris, možda samo želi osvetu radi osvete ...
Sad baš nađoh kad ga Barry pita kako je nastao - Only one of us could live. To je onda kad se žrtvovao, pa je uvučen i Speed Force gde je izgubio razum. Kao najbolniji trenutak života gledao je beskonačno kako mu mamu ubija Thawne, vrv. Jbm li ga. Ako ima bilo kakve veze sa onim što će se desiti onda im skidam kapu za te Savitarove rečenice koje su smislili.

Poslednja izmena:
Hoce da spreci ono sto on uradi u buducnosti? Too wacky for me 🙂

Broen na pola druge sezone i i dalje mi je odlicna. Nego na kraju epizode je bila najava za Lilyhamer, gledao neko? utisci?

Neku slicnu na supernatural ?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ja sam vladu citirao, ali ne znam ko je tu ideju postavio u stvari🙂

Ma ovo je neki 50.timeline tj.universe 🙂 U stripu (po wiki) je neki pilot Savitar iz ww2 🙂

Jel neko gleda Gotham? Prošao sam poslednjih 12 strana, niko nije spomenuo. Mene jos uvek drži.

PB ne mislim da gledam šta znam nekako mi se izgubila želja. Blacklist takodje nestala želja. Sherlock isto.

Od novih jel gleda neko designated survivor? Kontam da je ok zbog Kifera.

Verovatno cu početi da gledam billions i leftovers, vidim da je spominjete dosta.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Aha, gleda se Gotham, prija mi i dalje.🙂

Designated je OK kao 24 v2.0 otprilike, znaš šta možeš da očekuješ.

Ja sam za mnogo serija izgubio želju ( a i vreme ), od 15 sam sveo na 5,6, kontam da ću sada preko leta nastaviti one ostale, Gotham je među njima, stao sam negde na sred druge...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

PB je gori nego ikad, ne znam kako sam i ovih par epizoda prelistao. Bataljujem
A Billions sjajan, hvala na preporuci 🙂

Jel neko gleda Gotham? Prošao sam poslednjih 12 strana, niko nije spomenuo. Mene jos uvek drži.

PB ne mislim da gledam šta znam nekako mi se izgubila želja. Blacklist takodje nestala želja. Sherlock isto.

Od novih jel gleda neko designated survivor? Kontam da je ok zbog Kifera.

Verovatno cu početi da gledam billions i leftovers, vidim da je spominjete dosta.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja sam na sredini druge. Meni je dobar. Trenutno gledam samo Dextera, pa je Gotham jedan od onih koje ću početi da pratim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno