jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 825
Koga interesuje:
The Knick serija je otkazana
Evo iako je stara vest od marta, ponovo mi suze naviru. Šalu na stranu, greoda živa za ovakvo remek delo da se ne nastavi.
Koga interesuje:
The Knick serija je otkazana
Kevin mi je br. 1, mada mi je i Frank brutalan sa svojim monolozima 🙂 Od žena Šila kida sa glumom dok mi je Fiona klasična definicija radodajke, očima je ne mogu viđet' 😀Omiljeni likovi su mi Frank i Fiona. Mada je i Lip mega cool.
Kako bre 🙂 Bas mi je sve bilo mnogo neozbiljno i klinacki, glumica toliko iritantna da sam bio u fazonu "uopste me ne zanima zbog cega i kako.." i oni losi cliff hengeri nikako nisu uticali na mene..
Kevin mi je br. 1, mada mi je i Frank brutalan sa svojim monolozima 🙂 Od žena Šila kida sa glumom dok mi je Fiona klasična definicija radodajke, očima je ne mogu viđet' 😀
Sent from my Galaxy S7
Samo ne kapiram odakle ideja da:
Izasla je [emoji6] ima je u bibliotekamaDanas izlazi sense8 S02 :,,:
Osmu mozes da preskocis [emoji2]Ja sam trenutno na završavanju dextera. Gledao prve četiri sezone kad je bio aktuelan i onda se pogubio i prestao.
Ponovo postaje odličan u sedmoj sezoni, posle skakljivih epizoda u šestoj
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Samo ne kapiram odakle ideja da:
pokusava da natera past-self da vrati/opovrgne Flashpoint??
Pa meni nema smisla jer:
ako spreci flashpoint, sprecice i njegovo (Savitarovo) postojanje, ne kapiram sta zeli spreciti..
Hoce da spreci ono sto on uradi u buducnosti? Too wacky for me 🙂
Prošli put si pogodio. 🙂 ja sam probao onog lika sa Emergency Awesome kanala da ispratim, onaj je nak**ao gomilu teorija, ništa nisam pokontao.To je samo moje lupetanje
Neku slicnu na supernatural ?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ja sam vladu citirao, ali ne znam ko je tu ideju postavio u stvari🙂
Ja sam na sredini druge. Meni je dobar. Trenutno gledam samo Dextera, pa je Gotham jedan od onih koje ću početi da pratim.Jel neko gleda Gotham? Prošao sam poslednjih 12 strana, niko nije spomenuo. Mene jos uvek drži.
PB ne mislim da gledam šta znam nekako mi se izgubila želja. Blacklist takodje nestala želja. Sherlock isto.
Od novih jel gleda neko designated survivor? Kontam da je ok zbog Kifera.
Verovatno cu početi da gledam billions i leftovers, vidim da je spominjete dosta.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari