Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нова епизода Луцифера феноменална...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jel gleda neko Fargo, prve dve sezone su bile odlicne po meni, ne znam kako je ova treca krenula?

Jel gleda neko Fargo, prve dve sezone su bile odlicne po meni, ne znam kako je ova treca krenula?
Prve dve sezone su bile toliko dobre, da za treću ne mora niko da ti kaže da bi krenuo sa gledanjem. Šalu na stranu, ja još nisam počeo, ali po komentarima onih koji je gledaju, zaključujem da je i treće super!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Flash stvarno dobra epizoda... Bzvz što epizode nemaju stalno isti ili sličan tempo.... Neko je ovde u jednom spojleru dobro predvideo ko je Savitar ;-)

Sent from S⅞

JAAAAA 😀 (zezam se)
Mada bio je trik, ali pomalo u negativnom smislu, jer svako ko je pažljivo čitao sve što je Savitar izgovarao bio je u fazonu "Ovo odpada jer je pre jednostavno" - bukvalno je sam rekao ko je 😀. Kad ono ispade baš to. Svejedno je bilo mega cool iako sam 1000% znao šta će se desiti.

Agents of Shield konačno neki rasplet... Jeste da je bilo zanimljivo, ali vreme je bilo da se neke stvari reše.... Extra serija.

Sent from S⅞

Flash vrlo dobar. Najbolja serija o super junaku definitivno...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako neko namerava da prati starenje na TVu, Will and Grace nakon 15 godina dobija 9. sezonu 😀

Devix

teoretski svako moze da prezivi framework ako od njih naprave LMD. Ward iz frame-a je vec dobio na reddit-u ime: Frameward 😀

Moje mislienje je da ce to da budu

FrameWard, Hope (Mack-ova cerka) i Radcliffe, jer je John Hannah previse dobar glumac (i bitan lik sada u Shield-u) koji je u sez 4 dobio promotion u regular - ne ubija se regular tek tako

Odgledao Shameless pilot, bog te koja ludnica. Jel taj fazon prati sve sezone?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Da, ako mislis na americku (za koju kazu da je bolja od originala). 😀

Sve vreme kao brzi voz piči!

Kul je ovaj Elementary. Sad mi je jasno i zašto se nekima sviđa više od Šerloka, sumnjam da bi ko izabrao da gleda Bilba Bagginsa umjesto one tete. 😛

American gods, dokaz da živimo u zlatnom dobu televizije. Početak odličan.

Odbrojavamo dane do novih nastavka Twin peaks-a.

Odgledao sinoć nekih 3-4 epizode... majko moja koja ludnica.

Meni je to u top 5 serija,cak sam dva puta obrnuo sve sezone. Nekako sam se vezao za likove [emoji3]Ko sto rekoše ljudi retka serija koja ne gubi na kvalitetu,cak naprotiv sve su bolji i bolji sa novim sezonama.
Ima jedna scena u cini mi se pretposlednjoj sezoni gde sam se bukvalno gusio od smeha i onda ukapiras *** na sta se ja to smejem.
Recicu samo
Frenk i grob 😀

Sent from my iPhone using Tapatalk

^
u nekoliko epizoda sam više mošnica video nego na tuširanju u vojsci [emoji1]

Shameless je 10/10

Hahahahah Designated Survivor zaje*o i CSI :d

15 epizoda

Zumiraju sliku na kojoj je čaša vina i sa tako zumirane slike skidaju jasno vidljiv otisak prsta i propuštaju ga kroz bazu podataka. Nema veze što se vidi pikselizacija zumirane slike ali otisak prsta je jasno vidljiv

Arrow zadnja epizoda težak trash
Do sada u taj bunker 1000x upadali i Kurta i Murta, samo ja nisam još upao nenajavljen, sad od jednom svuda zaštićen za sve pare, i opet dave sa Felicity - Oliver muvanjem

Agents of shield

a zašto ga sad ovi što su tamo na licu mesta( Coulson, May) ne diskonektuju sa Framework-a? Kako se Aida sama diskonektovala par puta a i Aida je diskonektovala Redklifa spolja, tako bi mogli i Mack-a da spasu... Mada to što se spekuliše bio bi dobar trip da iz Framework-a izvuku i Mack-a i Hope i Tripa.... Warda ne bih voleo da vidim nazad, jedino kao pozitivca jer kao dvostruki prevarant/negativac me je baš nervirao.

Sent from S⅞

Agents of Shield

Mislim da postoji neka varijanta da ga ne mogu tek tako diskonektovati da mu ne bi spržili mozak. AIDA je ipak sagradila Framework pa joj se može kako hoće. Mislim da će Mack ostati, jer je bi u protivnom napravili neku oproštajnu scenu kao kada se Tripp žrtvovao, i Bobi i Hunter kada su odlazili, ne bi se tek ovako završilo. Mada će biti ili Mack ili Tripp, zbog ravnoteže.
Ward, hmm... Kao pozitivac definitivno može da se vrati, čisto zbog Daisy i ljubavne pozadine, s obzirom da je Fitz sada corrupted, pa moraju da popune prazninu pucanjem Fitz/Simons veze.
Ogroman spoiler, ko nije gledao par epizoda nek ne otvara 🙂

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nisam mogao da izdržim morao sam da pogledam prvu epizodu Farga iz treće sezone.
Rano je za neki utisak i mišljenje mada mi se Marry Elizabeth mnogo sviđa 🙂

Billions, 11. epizoda odlicna!
Ceka se opet neki obrt u poslednjoj epizodi 2. sezone 🙂

Upravo i ja pogledao. Finale će da pokida 🙂

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Leftovers stvarno kida. Sve preporuke! Upravo gledam sedmu epizodu danas za redom 😀

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno