Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi cemo se praviti da shvatamo o cemu pricas 😀
Ako je za moj post, a ne neki izbrisan, mozes brisati.

Dobro, nemojte me *****avati. Stare serije i filmovi se nalaze na dvd i vhs kasetama, a ne po forumima.
Može i na forumu , npr, odeš u male oglase i napišeš: kupujem DVD Orkanski visovi.
Ovde ne može da se diskutuje "gde da nadjem".... jer svi znaju na šta se misli, a to je no-no.

Bacio pogled na 24:Legacy

Deluje mi komicno i neozbiljno...onaj crnja pokusava da skine Kifera u ponasanju ali mu ne ide...ostatak ekipe prosek takodje.

Dacu seriji sansu ali ne ocekujem mnogo..

The dead have highways

TWD je postao negledljiv. Ne znam ni sto trosim 50min nedeljno na njega

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sutra startuje nova sezona Amerikanjeca. Nadam se da će biti dobri kao i do sada.

Prošla sezona očajna ne znam kuda bi mogli da krenu pa da bude opet zanimljivo.

Konačno sam odgledao The Sopranos.Šta reći za ovakvo umetničko delo,jednostavno fenomelna serija.Odgledao sam zaista puno serija,ali mi se ova posebno svidela.Potpuna serija sa fenomenalno razradjenim likovima,odredjenom dozom humora,kriminalom...Velika preporuka ako još neko od vas nije pogledao ovu seriju.

^ Odlična! Drugu sezonu još nisam krenuo da gledam. Prva mi je bila baš zanimljiva.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kakvu hemiju imaju Mishon i Rick a... Rece niko nikad.

Sent from TT

Konačno sam odgledao The Sopranos.Šta reći za ovakvo umetničko delo,jednostavno fenomelna serija.Odgledao sam zaista puno serija,ali mi se ova posebno svidela.Potpuna serija sa fenomenalno razradjenim likovima,odredjenom dozom humora,kriminalom...Velika preporuka ako još neko od vas nije pogledao ovu seriju.

Verovatno najbolja uz BB i The Wire.

Ukoliko neko jos uvek gleda Black Sails, u poslednjoj epizodi je pocelo nesto da se desava 🙂

Ukoliko neko jos uvek gleda Black Sails, u poslednjoj epizodi je pocelo nesto da se desava 🙂

Hahaha...trebalo im je 4 godine da se nešto desi?
Ja sam to batalio u drugoj sezoni...

Pogledao 4 i 5 epizodu Homelanda.
Za nijansu bolje od prve tri epizode ali i dalje je to daleko od onoga na šta smo navikli kada je Homeland u pitanju...

Ne sviđa mi se
Šta rade sa Quinom tj njegovim likom. Jedan od badass likova toliko srozan.
Sa druge strane onaj Saul kao da se pretplatio da bude kindapovan
U svakoj sezoni njega kindapuju po nekoliko puta :d

Poslednja izmena:

Ja sam taj domaći odradio pre 2-3 godine. To je sigurno najbolja serija koja je snimljena (po meni, naravno).

Meni je mrska sva filmografija o mafiji, ne volim ni Kuma ni Sopranove, uopste prezirem velicanje kriminalaca kao nekakvih mastermajndova. Poslednje sto sam na tu temu gledao jeste Kill the Irishman (u neznanju o cemu je film), ugasio sam film na pola koliko me smaralo to sve.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, i meni je. Zato i nisam gledao Sopranose do skora. Ipak - Sopranos su mi tu gde jesu.

Uspeo sam već drugu nedelju zaredom da ne pogledam TWD

Pogledajte prilog 224137
Blago tebi. Ja ću kao stari mazohista naterati sebe da finiširam ovu sezonu, a onda će se zapevati stari hit Dragana Stojnića.

Homeland meni sasvim gledljiv, pogotovo mi se sviđa kako se komplikuje odnos između starih kajli (Saul & Dar Adal). Otadžbini bi definitvno oprostio i da čitava jedna sezona (po mojim kriterijumima) bude nyesrah.

Ja sam batalio ovaj 24:Legacy...mnogo bledo,mlako,neubedljivo...uzas

Bolje da su napravili jos jedan film sa Bauerom gdr bi ga "sahranili" ili napravili neki drugi konacni zavrsetak nego sto su ovo napravili...

The dead have highways

Flash pokid'o!

Sent from my D6603 using Tapatalk

24h bez. Bauera kao hriscanstvo bez Hrista.
Mogli su npr da ga ubiju i organe da doniraju. Al ne lezi vraze i on se samosastavi nekako 🙂 i sve gi potepa.
Dosta batina je dobio kaprio u revenantu al bauer je preziveo 2 detonacije nuklearne bombe na manje od 500 m. Takav se nece vise roditi.
Bauera za Predsednika.

Potraži malo bolje na poznatom sajtu za prevode serija [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno