Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lucifer sam batalio jos u prvoj sezoni kad sam video da u stvari gledam CSI : Mentalist.

Simpson i Family Guy najnovije epizode - bolje od prethodnih (makar FG i prva polovina Simpsona) - ali i dalje ispod proseka, u najboljem slucaju prosek.

Hahaha, CSI: Mentalist 😀 Nije CSI toliko nisko pao ikada 🙂

Meni je Lucifer previse naivan - nekako bi se uklopio u letnje limunadice, kao sto su bili Defiance i Dominion (Defiance je stvarno bio lagan i fin za letnje gledanje!).

Steta sto kvalitetnih serija stvarno nema 🙁 Engleske su dobro uradjene, ali osim Luthera nijedna mi trenutno nije po ukusu. (ne, Sherlock me smori.. prepotentno je previse, kao da je bukvalno na maximumu kokaina, na ivici smrti tacno 🙂)

Lucifer je namerno i radjen tako, da bude limunada.Medjutim u drugoj sezoni su poceli da smaraju sa "porodicnom" dramom a zadnje dve sa ociglednim ulizivanjem lgbt zajednici...Gledljivo mi je i dalje...al mozda i batalim...sad cekam Americke bogove...opet Nil Gejmen.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Lucifer je namerno i radjen tako, da bude limunada.Medjutim u drugoj sezoni su poceli da smaraju sa "porodicnom" dramom a zadnje dve sa ociglednim ulizivanjem lgbt zajednici...Gledljivo mi je i dalje...al mozda i batalim...sad cekam Americke bogove...opet Nil Gejmen.

Ti i moja zena izgleda imate jako slican ukus 😀... citala je knjigu American Gods i sad ceka seriju, Lucifer-a takodje prati, odgledam i ja poneku epizodu i ok je skroz, zabavna pre svega 😉

Procitaj knjigu obavezno.[emoji1] A sto se Lucija tice, tu je strip....doduse nema veze sa serijom sem sto se koriste neki dojalozi iz stripa, ali prica kao prica je totalno drugacija plus je odlican.

Slazem se za Lucifera, jako zabavna serija.
Odgledao prve 2 epizode Training Daya, i kao fan filma, potvrdjujem da je serija odlicno pocela.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

The expanse.
Prve 2ep druge sezone ,malo sporije i cudno losija gluma nego u prvoj sezoni ali sta se tu moze .. Uglavnom dobra 🙂

Ona marsovka marinac mi se nikako ne uklapa u ovaj okoliš.....na x noge,bez brade,debeljuškasta.....šta je ona mogla napravit da dobije tu ulogu pitaj boga

Kako me sve to potseća na Mass Efect neverovatno,scafanderi,brodovi,okruženje,kopi paste

Poslednja izmena:
Citam vase komentare i više ne gledam serije sa preporuka ovde.... Expanse počeo, posle toliko hvalospeva i ne kontam da imate tolike živce da gledate nešto što davi, što obara na spavanje... Pa pilot epizoda mora da te iskida da bi gledao dalje... Sorry ali ja ne mogu da gledam serije namenjene portirima za 3.smenu....a sa druge strane blatite Lucifera koji ako ništa drugo drzi neku pažnju.... Vrlo različiti pogledi na stvari ovde....

Sent from S7

Eto vidiš, ukusi su različiti. Ja Lucifer ne bih gledao ni da mi plate, a recimo, Westworld i The Expanse su mi vrh. A nisam portir 3. smene. O ukusima se baš zbog toga ne raspravlja.

Nisam rekao da mi je Lucifer "wow" i "vrh" i slično, ali ako već gubim vreme, bar da me ne baci serija u depresiju

Ja sam portir 3. smene i zanima me zašto neko ima problem s tim?

Nisam portir, al mogu da pogledam... :d

Trenutno najvise gledam The Americans. Odlicna serija.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Al je Vama tesko ugoditi. Sad u twd su zombiji maltene gay i svi se smaraju. A u filmu train to busan sve smara sto zombiji trce kao Husein Bolt. Smejem se dok pisem. Hahahha. Al stvarno bilo bi lepo da pre gledanja mozete da izabrete 1-5 mod zombija gde je 1 twd sad a 5 oni nabudzeni iz resident evil sto se Pojavljuju u Las Vegasu iz kontejnera iskacu, znaju karate i mlate i levom i desnom.

Elem ljudi ka' ce GOT da pocne pa da seckrene sa spoilovanjem i flejmom.

Black mirror prva sezona prva epizoda... au sta sam ja ono gledao! Jel ono parodija ili šta? Jel postaje bolje ili su sve epizode u tom fazonu? Da znam da se ne mučim.
Trebao je da prcne svinju da bi spasio princezu... u *** i kraljica ga znala da mu kaze da naoštri penis. *** ovi englezi su totalni ludaci.

Sent from my D6603

Nisam rekao da mi je Lucifer "wow" i "vrh" i slično, ali ako već gubim vreme, bar da me ne baci serija u depresiju
Otprilike 🙂

Lucifer je namerno i radjen tako, da bude limunada.Medjutim u drugoj sezoni su poceli da smaraju sa "porodicnom" dramom a zadnje dve sa ociglednim ulizivanjem lgbt zajednici.
Nije LGBT vec ateistima. I da je to jedina serija pa ajde, u njoj barem i nekako izgleda i da se zapitas...
Druge serije ubace takve gluposti tek da se ubace cesto 🙂 (samo sto ih Luci ima mnogo vise 🙂)

Black mirror prva sezona prva epizoda... au sta sam ja ono gledao! Jel ono parodija ili šta? Jel postaje bolje ili su sve epizode u tom fazonu? Da znam da se ne mučim.
Trebao je da prcne svinju da bi spasio princezu... u *** i kraljica ga znala da mu kaze da naoštri penis. *** ovi englezi su totalni ludaci.

Sent from my D6603
Preozbiljno si shvatio BM, ima i dosta crnog humora tu. Meni je prijala jer se dosta razlikuje od ovih serija danas. Doduse ima i bas ozbiljnih epizoda, nema pravila

Sent from OnePlus 3T

Sent from my D6603

Nisu ostale kao prva, ne dozvoli da te ona odbije od nastavka, bukvalno ide sve bolje.

Mene ne da je odbila nego je dovela do shift+del cele serije. -10 od 10.

Mene ne da je odbila nego je dovela do shift+del cele serije. -10 od 10.

Nisu povezane, svaka je priča za sebe. I totalno drugačije. Jedina zajednička tačka je upliv tehnologije u svakodnevni život. Slična tema i sa H+

Da ne potežem (opet) čuveni odgovor "ti to ne razumeš" ? ;-)

Rekao bih da se više obraćaju pesimistički nastrojenim depresivcima među nama. Me included!

Dacu šansu još jednoj epizodi... prva je bila strahoteka. Mozda sam imao pogrešan pristup i očekivanja za BM ali ako je taj fazon onda nije za mene. Prosto.

Sent from my D6603

Otprilike 🙂

Nije LGBT vec ateistima. I da je to jedina serija pa ajde, u njoj barem i nekako izgleda i da se zapitas...
Druge serije ubace takve gluposti tek da se ubace cesto 🙂 (samo sto ih Luci ima mnogo vise 🙂)

Ne, ne, zadnje dve epizode bas namerno u tom gej/bi fazonu
na konto samog Lucifera
.Ne bi upadalo u oci da su to sve vreme kao provlacili.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno