Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prica je dobra, u isto vreme i lokalna i univerzalna: ubistvo, kriminalci, politicari, biznismeni, panduri... i keva koja brine da li joj je sin gladan i da li sedi pravo.

Nacin na koji glumci izgovaraju svoj tekst kao da svako glumi za sebe.

Ajde priznaj da si bio neki statista u ovoj mnogo bitnoj seriji za domacu kinematografiju :)
Provalio si me[emoji23] [emoji23] isto kao radnju druge sezone ili je to bio neki drugi vrsni poznavalac zanra [emoji23] [emoji23] poceli ste da se gubite sa komentarima,ne mogu vise da vas ispratim

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Tema otisla iz Westworld u UMO, znaci napredujemo.
Preporuka za The Man in the High Castle, ko voli drame naravno. Ja sam na pola druge sezone, za sad mi je ok.

Odustao od The Man in the High Castle posle 201 :trust: suvise sporo, dosadno, nepovezano.

UMO - zanimljiva serija, 10ep. je taman. Bolja je od djubreta koje sam skinuo oko nove godine - brooklyn 99, napomenuti MIHC itd.

Umesto UMO obrnite ko ljudi Ocajne domacice, bolja je gluma, zaplet i imate dobre matorke da gledate.

^ +1

Nikako da odvratim majku od gledanja umo. Još je bila sva hajpt u poslednjoj epizodi jer ovi sa RTS nisu puštali reklame :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
That face :d

mvA3pZn.jpg

Kad vidim ovu sto je drpila konju glavu, pritisak mi instant ode na 200 sa 150, kao sto Dzole Dzogani i njegova zena kazu u pesmi. Stavi sliku u spoiler.
Ovu i onog malog bikonju kad vidim, tacno imam osecaj kad bi ih sreo na ulici da ako bih uspeo da se suzdrzim da im ne klepim tri markana, zestoko bi ih iznap*savao za sva ona nerviranja koja sam prezivljavao gledavsi ove pateticne ljude koji sebe nazivaju "glumcima". Jos je najgora stvar sto su oni umisljeni da su neki opasni umetnici, pa se nesto puvaju kao mnogo smo ludi i bitni. Da mi je znati ko gura ovakve i slicne njima ... Bas sam se iznervirao, idem da drmnem 3 novogodisnje sarme da se smirim.
***Stavi sliku u spoiler.

Poslednja izmena:
Unsere Mütter, unsere Väter

Fantastična nemačka trodelna serija koja iz nemačkog ugla i kroz priče 5 prijatelja priča sve ono što su doživeli i preživeli tokom WW2.

Uz BoB definitivno nešto najbolje što je snimljeno na temu WW2,velika je šteta ovo propustiti i ne odgledati.
Vredi svaki minut.

Ljudi bacite predloge serija koje najviše iščekujete ove godine.

Meni ovako pada na pamet Taboo, American Goods, Twin Peaks, pretpostavljam da ima
još dosta dobrih novih...

Expanse
Homeland
House of Cards
Ballers
Bosch
GoT
Halt and Catch Fire
Paw Patrol
WW
Strange Things
Sense 8

i naravno Twin Peaks

Sad sam tek skontao da mislis na nove serije :D

Poslednja izmena:
Hehe, ma nebitno, u principu bacio sam i ja recimo Twin Peaks,
nije nova, ali s obzirom na vremenski razmak od prvih epizoda neka prođe.

Prošle godine bogovi Holivuda su nam se smilovali i podarili dosta dobrih novih serija.

WW, Strange Things a bilo je i ćoraka, lično uz sav hajp za Vinil i imena koja su stala iza nje Skorseze,
Mik Džeger i drugi nije se pokazala kao ništa posebno.

Zaboravih, Šerlok prva epizoda nove sezone, odlična.

Poslednja izmena:
Unsere Mütter, unsere Väter

Fantastična nemačka trodelna serija koja iz nemačkog ugla i kroz priče 5 prijatelja priča sve ono što su doživeli i preživeli tokom WW2.

Uz BoB definitivno nešto najbolje što je snimljeno na temu WW2,velika je šteta ovo propustiti i ne odgledati.
Vredi svaki minut.
gledao, cista 10ka

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ipak ću propustiti njihovu verziju priče ...

The Knick
Dugo sam je izbegavao, kakav zayeb... Savršenstvo bez mane.

Sent from my Redmi 3S

Nije baš savršenstvo, malo su utanjili i razvukli drugu sezonu ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Citam ove postove ok umo dok veceram. Na sanku je pecenje, ruska salata neki hleb i jezivo ljuta papricica uz maxija neka trinidad skorpion. Smorim se citajuci jel nisam gledao umo i zagrizem chetvrt papricice. Nastupi znojenje, bol u grlju i ustima i gusenje, pomislim au nije valjda da ce da umrem od umo.
Bilo je cupavo.
Ps nemoj da probate ovu papricicu. Ima je u maxiju za 29 dinara.

valjda jeR nisam gledao... papricice su zdrave samo umereno.. UMO solidna, ali kraj zbrkan malo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Citam ove postove ok umo dok veceram. Na sanku je pecenje, ruska salata neki hleb i jezivo ljuta papricica uz maxija neka trinidad skorpion. Smorim se citajuci jel nisam gledao umo i zagrizem chetvrt papricice. Nastupi znojenje, bol u grlju i ustima i gusenje, pomislim au nije valjda da ce da umrem od umo.
Bilo je cupavo.

Ovo je ništa...idi na "roze" forum tamo imaš do detalja opisanu i analiziranu poslednju epizodu

Bilo je cupavo.

Au ali izdrzi i sutra ujutru u toaletu i bices ko nov.:D

Poceo Sopranose,stigo do pola prve sezone.Za sada genijalna.Pitam se zasto nema danas takvih serija kao sto su bile Sopranosi,The Wire itd.OK,ima izuzetaka ali...

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Odustao od The Man in the High Castle posle 201 :trust: suvise sporo, dosadno, nepovezano.

UMO - zanimljiva serija, 10ep. je taman. Bolja je od djubreta koje sam skinuo oko nove godine - brooklyn 99, napomenuti MIHC itd.
Porediš UMO i Brooklyn 99.... Odlično si ti to hendlovao :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Bilo je cupavo.

Offtopic, ja sam se sokirao kad sam u maxiju i tempu video trinidad i cak mislim bhut jolokia onako u rinfuzi po 20-30 dinara komad. Ja sam gajio ove paprike i to nije sala da tako stoji bez upozorenja, neki stariji covek sa slabim srcem moze da ozbiljno nadrlja, budale

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno