Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sledeće bekstvo spremaju teg od 1 tone da padne čuvaru na glavu.

WW :d

saQUZZW.png

Daleko je ww od got-a bas zbog različitih žanrova. Mene za sada drži sve dok je Haris glavni baja a Hopkins filozofira. Biće tu iznenađenja sigurno.
Možda stari Hopkinsov prijatelj arhitekta i nije mrtav [emoji3]

Sent from my D6603

Nema sanse da je Arnold ziv. Verovatnije je da je njegova svest tu ili njegov "napredniji" robot ili tako nesto...

WW za sada vrhunska serija. Sve te nelogičnosti baš imaju logično objašnjenje koje trenutno neko ne vidi. Tek kada se provali, vidi se koliko je serija velika i kako se vodi računa o detaljima. Mnoge nelogičnosti će se razjasniti tek kako se radnja bude odvijala. Neke i nisu nelogičnosti, već samo neko to ne posmatra iz prave perspektive (jedna od njih je ovo o čemu piše @Uriel,
(cigara, sećate se da su u centrali dobili zahtev za dve manje pirotehnike i to je odobreno)
druga ova koju razjašnjava @Uruk (nož)). Još jednom, jedna od najboljih serija snimljenih u poslednjih nekoliko godina (bar za sada).

Dva razdoblja - William i Logan u parku (proslost) i Man in Black i njegova avantura (sadasnjost), sto posto. :D Pa jos da ispadne da je jedan od njih 30 godina kasnije Man in Black. :d

Za cigaru...

Pa nije Ed Harris stvarno bio u nevolji, sve je to igra. Cigara je ubačena kao fora uz pomoć koje bi se gosti izvukli iz "problema", pa spominjana je i turpija u doručku pobogu, u epizodi kad se hektor pojavi prvi put. To je zabavni park. Nije to isto kao kada se Wolter Wajt izvuče iz situacije u finalu serije uz pomoć mitraljeza na postolju :D Što se tiče drugih zamerki, tipa kako čistači stižu da očiste, ili kako gosti znaju ko je robot, to su neke stvari sa kojima bi se trebalo pomiriti jer su osnova radnje preuzete iz filma, hebiga, to progutate ili ne. Jedino ovo za gps mi je diskutabilno ali nisam baš obratio pažnju na taj detalj, morao bih ponovo da odgledam, ali ako iko može nešto da sakrije to je Arnold, on je dizajnirao svet, on i Hopkins su bogovi westworlda.
Nisam ni ja nešto specijalno oduševljen serijom, ali mi je gledljiva. Zamerke više idu na tempo, ok je da se radnja odvija sporo, ali prve dve-tri epizode ne znamo praktično ništa, dok su svi likovi u parku osim Dolores i donekle crnkinje 'rave (ali donekle) uglavnom nezanimljivi(Harris se sporadično pojavljuje u početku). Biće ovo ok do kraja, ali daleko je od nekog nivoa na koji smo valjda navikli od HBO, iako nas skupa produkcija, dobra gluma i pretencioznost celog projekta ubeđuju u suprotno.

Poslednja izmena:
Sunce ti poljubim dobro je sto sam prelistao zadnje 3 strane da ne ispojlujem sebi ww poslednju epizodu. Tolko ste ishipovali da sada ne mogu da docekam da se vrnem kuci i odgledam. Mada ce tobtek biti kad i sledeca izadje :(

11 22 63 - topla preporuka! ;)

Agent of Shild-Odlična,ova sezona se toliko poboljšala u odnosu na prethodne!!!!Svaka preporuka za gledanje ove sezone

Arrow-konačno se vratila na nivo 2 sezone,zadnjih minut sinoćne epizode pokidao [emoji33] [emoji2] [emoji12]

The Flash- on je u definitivnom padu,upropastili su potencijal Flashpointa.U zadnjoj epizodi samo Caitlin Snow vredna pomena.
Čekamo sledeće dve epizide da vidimo šta će uraditi sa
Kid Flash i Killer Frost
Da vidimo dali će se popraviti.

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

THE YOUNG POPE --- Ja sam odusevljen sa prve dve epizode .

AHS meni za sada odličan.
Kathy Bates rastura kako glumi....svaki lik koji su joj dali da tumači u AHS je razvalila.

Agent of Shild-Odlična,ova sezona se toliko poboljšala u odnosu na prethodne!!!!Svaka preporuka za gledanje ove sezone

Arrow-konačno se vratila na nivo 2 sezone,zadnjih minut sinoćne epizode pokidao [emoji33] [emoji2] [emoji12]

The Flash- on je u definitivnom padu,upropastili su potencijal Flashpointa.U zadnjoj epizodi samo Caitlin Snow vredna pomena.
Čekamo sledeće dve epizide da vidimo šta će uraditi sa
Kid Flash i Killer Frost
Da vidimo dali će se popraviti.

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Jazo jesi li spreman za big event? :) 28.11.-01.12. INVASION :)

jedna od teorija koja kruži netom, jeste da su Vilijam i Ed Haris, tj. njegov lik u stvari ista osoba,
a to sve zbog ove scene sa nožem.

ww-knife.gif

Krenula je najskuplja Netflix serija, The Crown!

Sent from my ME173X using Tapatalk

Sada malo bolje zagledah, moguće je da je to
scena iz neke od narednih epizoda.

Uglavnom dobro je da sam je stavio u spojleru. :d

Ali na konto one teorije...

ww-d-billy-can.gif

Poslednja izmena:
WW

Ova teorija o dva timeline-a mi deluje najverovatnije. Mada, ko će ga znati, voleo bih da bude neki twist koji nikako nisam pretpostavio.

Nego, upravo pogledah Fargo S01e01. Majko mila, koje ludilo od serije. Ne znam ni sam zašto nisam ovo ranije gledao.

WW

Ova teorija o dva timeline-a mi deluje najverovatnije. Mada, ko će ga znati, voleo bih da bude neki twist koji nikako nisam pretpostavio.

Nego, upravo pogledah Fargo S01e01. Majko mila, koje ludilo od serije. Ne znam ni sam zašto nisam ovo ranije gledao.

A svaka naredna epizoda sve bolja i bolja ;). Inače što se druge sezone tiče odustao sam nakon 3 epizode, ne znam uopšte šta im je to trebalo ...

Gledam po drugi put True Detective prvu sezonu.Stigo sam do pete epizode.Kakvo remek delo.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Odustao si nakon Fargo S02E03?

3 ili 4 - nije me vuklo više ni da stavim na download. Baš sam se razočarao.

Btw Flash zasad totalni raspad od sezone ... This universe sucks. Nadam se da ce na kraju opet poništiti sve ovo jer ništa ne valja. A i glumci, kao da su zaboravili da glume odjednom ... Nekako je kvalitet baš opao.

Nikad cuo da je neko odustao na drugoj sezoni. :D A jos je generalno misljenje da je bolja od prve.

Ju pa nije smak sveta, nije problem skinuti sezonu ;). Malo me je Netflix razmazio sa onim bindzovanjem, mora da je to uticalo na sud. Čim uhvatim vremena pokušaću opet. Pobogu kad sam dao šansu Flash-u ... ;)

Goliath, extra! Dosao do e04. Ne pamtim kad sam gledao seriju gde je kraj svake epizode takav da hocu da izgorim ako ne upalim sledecu.
+ nema .ebacine, pe.erisanja i kur.ina u prvom planu pa mogu ko covek subotom popodne da gledam a ne da cekam da svi zaspu ili gledam na tabletu :)

Poslednja izmena:
+1
I mene smaraju te gluposti i moram da brinem da ne krenem sa gledanjem odredjenih serija u udarnim terminima u dnevnoj kada su ukućani aktivni.
Hvala za preporuku, ide u korpu ☺️

Sent from my D6603

The Young Pope! Svidja mi se, pogledao sam prve 3 epizode za sada.

Prethodno sam gledao Aquarius 2. sezonu, mnogo bolji utisak nego posle prve.

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

Notorious - fina limunadica, polu sapunica ali bez da dize pritisak zbog gluposti. Stvarno me malo opusti sto od serija samo komedije inace rade zadnjih godina :)
Ne ocekujte pricu ili poseban kvalitet, ovo je izmedju lowest Suits i ... pa ne znam cega, jer sapunuce nikada nenlmaju iq:)

Meni je prva sezona "Fargo" mnogo bolja od druge.

Cak bih se usudio da kazem da je druga znacajno pokvarila moj ukupni utisak.

Inace, istoimeni film mi je bio prilicno dobar.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno