Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
odgledao 24Hour seriju.
Dzeka za predsednika !!!

Matori lik je bolji od 4 Marvelova heroja. cpt Amerika ne moze da mu pridje.
preziveo 3 atomska napada, bio oruzije, par puta po metak, dva u srce, noz u stomak nije ni osetio...
Vidi se da je kifer imao glavnu ulogu u produciranju.
Scenaristi na nekim ultra high narkoticima.
Ko voli bezumnu akciju i Jejson Borna u kombinaciji sa 007 i prljavim Harijem serija je 10 od 10.

odgledao 24Hour seriju.
Dzeka za predsednika !!!

preziveo 3 atomska napada, bio oruzije, par puta po metak, dva u srce, noz u stomak nije ni osetio...
Ko voli bezumnu akciju i Jejson Borna u kombinaciji sa 007 i prljavim Harijem serija je 10 od 10.
Ja sam tvrdio i dalje tvrdim da je Dzek Bauer jaci i od Cak Norisa

Ne znam kad treba da pocne 24:Legacy ali bez Bauera to nece biti to

Beyond Genius Lies Insanity

Ja dogledao Fargo S02. Dobra je ova sezona. Da nisam gledao S01, rekao bih i odlična. Doduše nikako ne bih okarakterisao kao fenomenalnu, što S01 po meni jeste.

Ubice mog oca, e01 slaba, e02 sasvim ok. Dijalozi jesu slabi i kao pročitani. Sve tripujem da je neko uradio prevod :)

Mislim da je vrlo lako moguce da si upravu da je originalni scenario preveden. Jeste scenarista nas covek Predrag Antonijevic ali koliko vidim radi u Americi poduze i ne bi me cudilo da je ovo neki njegov projekat koji je prvobitno bio na Engleskom pa posle preveden na Srpski. Zaista ima nekih neprirodnih recenica i izraza ali mozda i tripujem.

WW 6 epizoda objasnila! Izgleda da se moja predviđanja u vezi
Roberta obistinjuju

Sent from my D6603

Završio The Night Of.
Odlična serija,nije mi smetao ni holivudski kraj kako neko reče ali mi je zasmetala nedorečenost jer na kraju
nisu zvanično rešili Andreino ubistvo. Verovatno da jesu skembali onog lika (finajsijskog savetnika) a verovatno i onog lika iz teretane
ali mi to nismo videli.

Ali generalno gledano super mi je legla serija.
Nije brza,nije spora,taman onako kako treba....

Chance epizoda 4 sad odgledah,brilijantno.Bico ovo vrhunska serija. Hugh Laurie is back,big time.:)

Završio The Night Of.
Odlična serija,nije mi smetao ni holivudski kraj kako neko reče ali mi je zasmetala nedorečenost jer na kraju
nisu zvanično rešili Andreino ubistvo. Verovatno da jesu skembali onog lika (finajsijskog savetnika) a verovatno i onog lika iz teretane
ali mi to nismo videli.

Ali generalno gledano super mi je legla serija.
Nije brza,nije spora,taman onako kako treba....

Nedorecenost je prostor za drugu sezonu.Prvobitno je bila zamisljena kao mini series,ali kako je gledanost rasla HBO je odlucio da napravi punolrvnu seriju i automatski najavi drugu sezonu.

odgledao 24Hour seriju.
Dzeka za predsednika !!!

Ma meni je najace kad se zarad inflitriranja u neku grupu,zaboravih davno sam gledao.Jack se navuce na Heroin,vec u 4 satu,cist,kakva crna kriza itd..To se zove fast detox :d

To malo što si pogledao je verovatno jedna od najboljih serija - Fargo.

WW 06
Ovo već postaje urnebesno, jednu se ponašaju kao u crtanom filmu a drugi ko u nekom sci-fi filmu B produkcije iz '80-ih.

Sent from mTalk

6. epizoda WW odlicna. A sto se tice Fargo-a moracu da je skinem.

Odlicna sesta epizoda WW

Ko je gledao orig. film mogao je da primeti
"pojavu" Jula u seriji :) 1.png

WW 6 odlicno
3Ypx1op.jpg

edit: bravo za jul-a nisam ga primetio, bice ovo luda voznja

Poslednja izmena:
Jesi li siguran da gledaš istu seriju kao mi ostali?

Sto ukusi se razlikuju mene su svi od okoline a i ovde na forumu sam video da je ogroman hipi za Peaky Blinderse ali ja sam bukvalno na mega silovanje odgledao prvu sezonu i pocetak druge. Nikako mi se ne svidja ali naravno ne hejtujem je i ne maltretiram sebe da gledam nesto sto mi se ne svidja (previse mi je tmurna i neinteresantna)

Cenim pravilo ako ne ide ne gledaj na silu.

hehe nisam ni ja provalio jul-a. Čovek ima pravo da mu se ne svidi.Najbolje prekinuti na pola nego se mučiti celu sezonu. Nema smisla.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
meni je serija savršena a Hopkinsu ne mogu da prestanem da se divim kakva je glumčina. sve je na veoma visokom nivou

Thandie Newton :Klanjanje I dalje se nastavlja trend da je svaka epizoda bolja od prethodne. :)

Kad vidim da neko kaže "mi ostali" instinktivno zauzimam stav protiv tih "ostalih" :)

Hehe, ja sam takav stav zauzeo po pitanju GoT i recimo BB, tako da se nisam ni cimao da ih gledam.

Ali WW me je potpuno osvojio, @dexter, primetio sam ga u sceni odmah.

VI epizoda možda i najbolja od svih.

Da li sam jedeni na forumu kome je Fargo teško smeće od serije :) ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hehe nisi ☺️
Meni nije ni film legao nešto.
Probao par epizoda i smorio me je Billy strašno.

Sent from my D6603

Da li sam jedeni na forumu kome je Fargo teško smeće od serije :) ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisi.
Film je bio đene-đene, ali serija se načisto pogubila.
Na stranu što je rađena na osnovu "istinitih događaja".

Sent from mTalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno