Black Mirror - neke epizode su stvarno remek dela, šteta što ih ima tako malo.
Ovo ce da pokida nadam se.. trejler deluje fantastično. Jos nekoliko dana do premijere.
Мени је 2. епизода Westworld-а благо разочарење у односу на прву 😀 мислим искрено тога сам се делом и плашио, да ће прва намерно бити "вау" јер је пилот и треба да навуче гледаоце, а да ће са другом да оборе темпо.
I 20% toga pa bi ja bio zadovoljan 🙂Voleo bih da sam uzbudjen oko neke serije kao Jaza oko ovih superherojskih.
Ta druga epizoda je originalno trebala biti prva, jer ova dvojica što su došli će biti glavni likovi nadalje. Vuče na film pomalo sa tom dvojicom 😉. Najveća fora bi bila da ispadne da je
Man in Black u stvari HOST, kao varijacija Brinera. Videli ste da čak i ostali hostovi izađu iz svoje uloge kada sa njim pričaju (ono dete i indijanac).
Revolveraš u crnom je
pandur
Kakav pandur?
Sve su to nagađanja. Nadam se samo da neće mnogo daviti radnju oko toga ko je čovek a ko ne.Jonathan Nolan ... (story by) &
Lisa Joy Nolan ... (story by) (as Lisa Joy) and
Michael Crichton ... (story by)
pandur angažovan od strane Delos Korporacije da zaustavi zlog naučnika (Hopkinsa) u svojim zlim namerama... naravno zlim namerama za korporaciju.
Korporacija je njega tu ubacila još odavno, odma posle incidenta pre 30god, u slučaju da se nešto slično ne ponovi i da može odma da reaguje, ali mu se zadatak vremenom promenio. Možda je vremenom i malo 'pukao', to ćemo još da vidimo...
Neki u obezbeđenju znaju za njega pa ga zato puštaju da divlja.
Zavrsih The Knick. Kakva sjajna serija, Klajv Oven objasnio kako se glumi.
Da li neko zna da li ce se snimati jos, cini mi se da je neko u temi pisao da verovatno nece?
Iskreno, ja bih voleo da nema nastavka 😀 Zavrsili su na najbolji nacin.
Jel na ovu misliš http://m.imdb.com/title/tt4299972/Gledao neko The Jinx ?
Predobra serija.. ovako nesto jos nisam gledao, neka nova forma.
Topla preporuka za sve koje vole krimice i misterije.
Jel na ovu misliš http://m.imdb.com/title/tt4299972/
Zavrsih The Knick. Kakva sjajna serija, Klajv Oven objasnio kako se glumi.
Da li neko zna da li ce se snimati jos, cini mi se da je neko u temi pisao da verovatno nece?
Nisam, ali po tvojim rečima bi trebala baš da mi legne, pa rekoh da skinem.To, to. Jel si gledao ?
Nisam, ali po tvojim rečima bi trebala baš da mi legne, pa rekoh da skinem.
Hvala ti 🙂
Velika pauza do 2. epizode, dok sam je trazio po netu, naletim naPočela 7. sezona Shameless US, koga zanima... odlična i dalje.
Ash vs Evil Dead S2x02 😀 😀 😀 😀 😀
Ne pamtim kad sam se ovoliko i ovako glasno smejao ... Koji ludaci ***
Velika pauza do 2. epizode, dok sam je trazio po netu, naletim na
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari